Menu

Fotbal

Evropská liga

Liverpool FC – Villarreal CF

3:0

konec (1:0)

05.05.2016, 21:05 • Anfield Road, Liverpool • Semifinále • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.63 4.1 5.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Žlutou kartu dostává Denis Suárez (Villarreal CF).

90+3

90+3. Zakončení Adama Lallany v samotném závěru

90+3

Tři vstřelené branky domácím nestačí, což je velice sympatické! Parádní zasekávačku na hranici šestnáctky předvedl Adam Lallana, který následně vypálil opravdu velice nebezpečně, Aréola ale včas zareagoval a vytěsnil kulatý nesmysl na roh!

90+2

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Daniel Sturridge, přichází Lucas Leiva.

89

Fanoušci tleskají vestoje a aby také ne, když hřiště opouští nejlepší hráč dnešního mače. Brazilce Firmina na posledních pár minutek nahradí Christian Benteke.

87

Čtvrtá branka v síti Villarrealu nebyla daleko! Z úhlu na Aréolu totiž úplně sám postupoval Daniel Sturridge, hostující gólman ale dokázal zmenšit střelecký úhel a povedeným zákrokem podržel své spoluhráče!

82

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Joe Allen.

81

81. Adam LALLANA - 3:0

81

Liverpool právě vstřelil branku!
Tohle už pro Liverpool vypadá sakramentsky slibně! Vše opět začalo u Firmina, nejlepšího hráče dnešního utkání. Brazilský technik po svém individuálním průniku našel z druhé vlny nabíhajícího Sturridge, jehož nepovedená rána se nakonec ukázala býti ideálním pasem pro ADAMA LALLANU, který měl už snadné pořízení!

74

74. Firminova dělovka levačkou

74

James Milner ukázal mimořádný herní přehled, když nezištnou přihrávkou na Firmina vyřadil ze hry hned trojici protihráčů. Brazilský šikula se odhodlal k tvrdé pumelici z nějakých dvaceti metrů, Aréola ale předvedl výborný zákrok!

73

Toto střídaní se asi dalo čekat, hosté potřebují posílit defenzivu, proto na hřiště přichází stoper Daniele Bonera, který nahradí dos Santose.

71

71. Červená karta pro Ruize po druhé žluté kartě

71

Výrazná komplikace pro Villarreal! Victor Ruiz mimo hru naprosto zbytečně fauloval Coutinha, sudí neváhal ani vteřinu, vytasil druhou žlutou a chvíli nato pochopitelně červenou kartu!

69

Další změna na straně Žluté ponorky. Odpracováno už má Soldado, jehož místo zaujme Adrián López, tedy hráč, který rozhodl před týdnem hraném utkání.

65

Žádná sláva to opravdu nebyla, hosté navíc zaspali při návratu zpět do defenzivy a málem za to zaplatili. Po dech beroucí kličce našel Firmino z druhé vlny si sbíhajícího Morena, který balon poslal jen těsně vedle branky!

63

63. Daniel STURRIDGE - 2:0

63

Liverpool právě vstřelil branku!
Domácí vedou už o dvě branky, na Anfiled Road se dnes prodlužovat nebude! Obrana Villarrealu si vybrala slabší moment, když nedokázal míč odebrat Firminovi, který jej poslal směrem k DANIELU STURRIDGEOVI a ten mezi nohama gólmana Aréoly uklidil balon do sítě!

60

Avizovaná změna je tu, na hřiště nastupuje Manu Trigueros, který nahradí dnes nepříliš viditelného Pinu.

40

Roberto Soldado si o kartu vyloženě koledoval. V posledních minutách několikrát zbytečně dohrál osobní souboje, po faulu na Coutinha už sudímu došla trpělivost.

35

Clyne si počíhal na nic netušícího Soldada a ne úplně příjemným zákrokem jej poslal k zemi. Jasná žlutá karta, tady není o čem diskutovat.

30

Hosté jsou nespokojeni s některými verdikty sudího, Victor Ruiz to nyní panu Kassaiovi dal hlasitě najevo, za což byl odměněn žlutým kartónkem.

7

7. Bruno Soriano - 1:0

7

Liverpool právě vstřelil branku!
Po divokém začátku z obou stran jsou to nakonec domácí, kdo se ujímá vedení! Z pravé strany míč do šestnáctky poslal Clyne, jehož přízemní centr vyrazil nepříliš jistý Aréola pouze k Firminovi, který vrátil kulatý nesmysl zpět do malého vápna, kde si vlastní branku nešťastně vsítil hostující kapitán BRUNO SORIANO!

5

5. Gasparova dělovka na úvod utkání

5

Pěkná akce hostí! Centr z kopačky dos Santose doputoval k volnému Robertu Soldadovi, ten zachoval chladnou hlavu a balon ještě sklepl pro obránce Gaspara, proti jehož ráně musel Mignolet vytáhnout sebevědomý zákrok!

Liverpool FC – Villarreal CF

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. B. Soriano (vla.), 63. Sturridge (Firmino), 81. Lallana (Sturridge)

Karty:   35. Clyne (LIV) – 30. V. Ruiz (VLR), 40. Soldado (VLR), 90+4. Denis Suárez (VLR)   71. V. Ruiz (VLR)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:5.

Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, Lovren, A. Moreno – Milner (C), Can, Lallana – Coutinho (82. Allen), Sturridge (90+2. Lucas Leiva), Firmino (89. Benteke).
Náhradníci: D. Ward – Benteke, Lucas Leiva, Allen, Škrtel, Ibe, B. Smith.

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos (73. Bonera), Pina (60. Trigueros), B. Soriano (C), Denis Suárez – Soldado (69. Adrián López), Bakambu.
Náhradníci: Asenjo – Samuel, Trigueros, Castillejo, Adrián López, Antonio Rukavina, Bonera.

Rozhodčí: Viktor Kassai – György Ring, Vencel Tóth (všichni Maďarsko)

První zápas: Villarreal - Liverpool 1:0