Menu

Fotbal

Evropská liga

Liverpool FC – Villarreal CF

3:0

konec (1:0)

05.05.2016, 21:05 • Anfield Road, Liverpool • Semifinále • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.63 4.1 5.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek už vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se na Vás zase někdy příště budu těšit na počtenou! (23:17:05)
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:5.
Je dobojováno, Liverpool poráží Villarreal poměrem 3:0, a postupuje tak do finále letošního ročníku Evropské ligy, kde jej čeká španělská Sevilla! Když se na celý dvojzápas podíváme zpětně, musíme asi uznat, že The Reds postupují zaslouženě. Dnešní utkání zvládli naprosto parádně, svého soupeře pustili jen k jedné vážnější příležitosti a po většinu hrací doby byli lepším mužstvem. Ona zmiňovaná příležitost Žluté ponorky se odehrála už v páté minutě, Gasparovu jedovku ale vyrazil Mignolet. Krátce nato se Kloppova družina dostala do vedení, po Firminově přízemním centru si balon do vlastní branky nešťastně srazil Bruno Soriano.

Po zbytek úvodní pětačtyřicetiminutovky byl Liverpool aktivnějším týmem, to samé platilo i ve druhém poločase. Ze svého tlaku domácí nakonec vytěžili i druhý gól, ve třiašedesáté minutě se prosadil Daniel Sturridge. Hostům i tak k postupu stačilo vstřelit jednu jedinou branku, jejich naděje se ale povážlivě ztenčily dvacet minut před koncem, když do sprch předčasně zamířil obránce Ruiz. Početní převahu využili The Reds na výbornou, jejich výhru přesnou dorážkou pečetil na správném místě stojící Adam Lallana!

90+4

Konec zápasu.

90+4

Počet zákroků brankáře Mignoleta (LIV) – 2

Počet zákroků brankáře Aréoly (VLR) – 10

90+4

Žlutou kartu dostává Denis Suárez (Villarreal CF).

90+3

90+3. Zakončení Adama Lallany v samotném závěru

90+3

Tři vstřelené branky domácím nestačí, což je velice sympatické! Parádní zasekávačku na hranici šestnáctky předvedl Adam Lallana, který následně vypálil opravdu velice nebezpečně, Aréola ale včas zareagoval a vytěsnil kulatý nesmysl na roh!

90+2

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Daniel Sturridge, přichází Lucas Leiva.

90+1

Sturridge se rozhlédl okolo sebe a nadýchaným bochánkem našel rozběhnutého Allena, který si to s míčem u nohy střihl až do šestnáctky, kde nakonec i vypálil, Aréola ale byl na svém místě.

90

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty!

89

Fanoušci tleskají vestoje a aby také ne, když hřiště opouští nejlepší hráč dnešního mače. Brazilce Firmina na posledních pár minutek nahradí Christian Benteke.

88

Denis Suárez se po sérii několika chytrých kliček dostal až na dostřel branky, místo toho ale ještě nahrával do míst, kam si sbíhal Bakambu, výborně si ale v bránění počínal Kolo Touré.

87

Čtvrtá branka v síti Villarrealu nebyla daleko! Z úhlu na Aréolu totiž úplně sám postupoval Daniel Sturridge, hostující gólman ale dokázal zmenšit střelecký úhel a povedeným zákrokem podržel své spoluhráče!

86

Nařízenou standardní situaci rozehrál Milner bleskově na Emreho Cana, čímž překvapil všechny hráče Villarrealu. Nadějný německý fotbalista vypálil zhruba ze třiceti metrů, jeho povedenou pumelici ale Aréola eliminoval.

85

The Reds už si závěr nechtějí zbytečně komplikovat a nikam se už zřejmě nepoženou. Místo toho s naprostým poklidem kombinují na vlastní polovině, hosté už působí mírně odevzdaným dojmem.

84

Za svůj výkon v druhém poločase zaslouží mladičký Denis Suárez pochvalu! Kmenový hráč katalánské Barcelony si nyní dovolil drzou kličkou proti Morenovi, který jej zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku.

Liverpool FC – Villarreal CF

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. B. Soriano (vla.), 63. Sturridge (Firmino), 81. Lallana (Sturridge)

Karty:   35. Clyne (LIV) – 30. V. Ruiz (VLR), 40. Soldado (VLR), 90+4. Denis Suárez (VLR)   71. V. Ruiz (VLR)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:5.

Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, Lovren, A. Moreno – Milner (C), Can, Lallana – Coutinho (82. Allen), Sturridge (90+2. Lucas Leiva), Firmino (89. Benteke).
Náhradníci: D. Ward – Benteke, Lucas Leiva, Allen, Škrtel, Ibe, B. Smith.

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos (73. Bonera), Pina (60. Trigueros), B. Soriano (C), Denis Suárez – Soldado (69. Adrián López), Bakambu.
Náhradníci: Asenjo – Samuel, Trigueros, Castillejo, Adrián López, Antonio Rukavina, Bonera.

Rozhodčí: Viktor Kassai – György Ring, Vencel Tóth (všichni Maďarsko)

První zápas: Villarreal - Liverpool 1:0