Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

KV Oostende – RSC Anderlecht

4:2

konec (3:0)

24.04.2016, 18:00 • Albertparkstadion, Oostende • O titul • Michal Břuchanský

Tipsport: 4.5 3.8 1.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Anderlecht právě vstřelil branku!
Tak přece jenom se hostům ještě povedlo snížit. Autorem branky je IDRISSA SYLLA, na kterého domácí obrana naprosto zapomněla a útočník Fialek po přihrávce z pravé strany ze dvou metrů doklepl míč do branky.

81

81. Yassine El GHANASSY - 4:1

81

Oostende právě vstřelilo branku!
O překvapivém vítězství Oostende je definitivně rozhodnuto! Berrier jako správný režisér hry uvolnil Canesina, jehož tečovaná přihrávka dolétla k YASSINU EL GHANASSYMU, jenž svým dnešním druhým gólem navýšil vedení domácího týmu.

77

77. Steven DEFOUR - 3:1

77

Anderlecht právě vstřelil branku!
Hosté se konečně dočkali! Stefano Okaka si připravil míč na zakončené nůžkami, to tečoval Rozehnal a Fialky rozehrály roh, po kterém se prosadil STEVEN DEFOUR.

45+1

45+1. Yassine El GHANASSY - 3:0

45+1

Oostende právě vstřelilo branku!
Je to k neuvěření, ale Oostende vede nad velkým favoritem už 3:0! Atakovaný Dendoncker ztratil míč v nebezpečném prostoru, Berrier poté prodloužil přihrávku z pravé strany na YASSINA EL GHANASSYHO, jenž přiběhl z druhé vlny a přesnou střelou k vzdálenější tyči ještě více znepříjemnil Fialkám cestu za očekávanými třemi body.

16

16. Bram Nuytinck vl. - 2:0

16

Oostende právě vstřelilo branku!
Tak to je obrovský problém pro Anderlecht, který si komplikuje cestu za vysněným titulem! FERNANDO CANESIN si naběhl na nakopnutý míč a zkusil přihrát před branku, což se nakonec nestalo, protože míč se od nohy přibíhajícího Nuytincka vydal na branku a byl z toho parádní lob, na který Proto nedosáhl.

7

7. Joseph AKPALA - 1:0

7

Oostende právě vstřelilo branku!
Domácí tým jde překvapivě do vedení! Proto už nedostihl míč na hrací ploše a domácí tak získali rohový kop. Na Berrierův centr z levé strany si naskočil JOSEPH AKPALA a hlavičkou k bližší tyči potěšil svého trenéra.

KV Oostende – RSC Anderlecht

4:2

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 7. Akpala, 16. Nuytinck (vla.), 45+1. El Ghanassy, 81. El Ghanassy – 77. Defour, 90+2. Sylla

Karty:   62. Mbodji (AND)

KV Oostende: Ovono – Vandendriesche, Rozehnal, Godeau, Lukaku – El Ghanassy, Jali – Berrier, Siani (C), Canesin – Akpala
Náhradníci: Biebauw, Milić, Capon, Jonckheere, Musona, de Schutter, Pedersen

RSC Anderlecht: Proto (C) – Badji, Mbodji, Nuytinck, Deschacht – Dendoncker, Defour – Tielemans, Praet, Acheampong – Okaka
Náhradníci: Roef – Heylen, Büttner, Conté, Sylla, Trezeguet, Đuričić

Rozhodčí: Smet – Gilon, Hutsebaut