Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Malaga CF

1:0

konec (0:0)

23.04.2016, 18:15 • Estadio Vicente Calderón, Madrid (kapacita 54960 diváků) • 35. kolo • Tomáš Suchánek (@SuchanekTomas)

Tipsport: 1.27 5.6 15.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Koke a Torres se řítili na jediného obránce! Koke posunul míč na Torrese a ten tak dlouho čekal až prováhal ideální okamžik na střelu. Tu mu zablokoval Miguel Torres na rohový kop.

90

Recio (MLG) zatáhl za záchranou brzdu a skluzem zastavil unikajícího Gabiho za cenu žluté karty.

87

Ángel Correa se tentokrát hnal do šance z levé strany a mohl přidat uklidňující druhou branku, ale Ochoa skvěle vyběhl a zmenšil Correovi střelecký úhel a tuto možnost zlikvidoval.

82

Filipe Luís okopával Añora tak dlouho až si vysloužil žluté napomenutí.

80

No a z ničeho nic mohlo být srovnáno! Santa Cruz skvěle sklepl míč Hortovi a ten minul levou tyč Jana Oblaka opravdu jen o kousek.

78

Ángel Correa je namlsaný po své první brance, teď míč popotahoval až do výhodné pozice, ale jeho projektil mířil jen těsně nad branku!

77

A právě chorvatský útočník odchází ze hry a nahrádí jej zkušený reprezentant Paraguaye Santa Cruz.

66

66.

66

Atlétíco pokračuje a nemá dost! Ñíguez krásnou ranou levačkou na vzdálenější tyč vystrašil Ochou, ten se natahoval marně a měl štěstí, že míč mířil těsně vedle jeho pravé tyče.

65

Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Pablo Fornals, přichází Juanpi Añor.

65

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Augusto Fernández.

62

62. Ángel Correa (ATM) - 1:0

62

Atlético právě vstřelilo branku!
Tak se zdá, že Diego Simeone to okoučoval i z tribuny dokonale! ÁNGEL CORREA byl na hrací ploše pět minut, popotáhl si míč 25 metrů od na branky na střed a přízemní ranou k levé tyči Ochoy rozjásal Colchoneros dnes poprvé! Jak se zdá míč nešťastně tečoval zády obránce Málagy Albentosa a tak měl Ochoa opravdu velmi těžkou práci.

59

Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Ricardo Horta, přichází Gonzalo Castro.

57

Dnešnímu utkání přihlíží na Estadio Vicente Calderón 47621 diváků.

57

Domácí začínají být nervózní. Welington kontroval míč mířící do zámezí, Torres jej však atakoval a za následné gesto vůči hlavnímu rozhodčímu vidí žlutou kartu.

57

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Ferreira-Carrasco, přichází Ángel Correa.

54

Giménez teď tvrdým skluzem zastavil akci Camacha po levé straně a myslím si, že za žluté napomenutí může být ještě rád. Následuje přímý volný kop Málagy z levé strany.

51

Míč nyní putoval nejprve z kopačky Kokeho, který na zadní tyči našel Juanfrana, ten míč poslal ještě pod sebe, odkud z ideální pozice zakončoval Ñíguez, ale z ideální pozice jen minul levou tyč!

Zajímavostí je pozice Diega Simeoneho, který ve druhém poločase nebude moc tradičně běhat k postranní lajně a dirigovat své svěřence. Usedl pouze na tribunu, důvodem je jistě diskuze s hlavním sudím po prvním poločase, která příliš kamarádská nebyla.

45

Hlavní rozhodčí nastaví 2 minuty nad rámec hrací doby prvního poločasu.

29

Za faul na Torrese vidí žlutou kartu Welington.

25

25. Žlutá karta

25

Žlutou kartu dostává Charles (Málaga CF) za šlapák, kterým sestřelil Gimenéze.

19

Koke sice zahrával přímý kop od pravé postranní lajny, ale poslal míč přímo na Ochou a ten s potížemi vyrazil míč nad branku a na rohový kop.

14

Na druhé straně jsme viděli však doslova tutovku! Koke nahrával na Torrese, který krásně přenechal míč Griezmannovi, který absolutně selhal před odkrytou brankou, kterou minul o pár centimetrů.

13

Skvělý Oblak nyní vyrazil ránu Čopa na rohový kop! Krásný moment v podání obou stran. Následuje rohový kop Málagy.

Atlético Madrid – Malaga CF

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Á. Correa (Luís)

Karty:   54. J. Giménez (ATM), 57. F. Torres (ATM), 82. Luís (ATM) – 25. Charles (MLG), 29. Weligton (MLG), 90. Recio (MLG)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 6:14.

Atlético Madrid: Oblak – Luís, Lucas Hernández, J. Giménez, Torres Juanfran – Ferreira-Carrasco (57. Á. Correa), Ñíguez, Gabi, Koke – F. Torres, Griezmann (65. Augusto Fernández).
Náhradníci: Moyà – Á. Correa, Augusto Fernández, Gámez, Savić, Partey, Vietto.

Malaga CF: Ochoa – Rosales, Albentosa, Weligton, Miguel Torres – Fornals (65. Añor), Recio, Camacho, Horta (59. G. Castro) – Charles, Čop (77. Santa Cruz).
Náhradníci: A. Escandell – Añor, Atsu, G. Castro, Duda, Santa Cruz, Ricca.

Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Núñez

Diváci: 47621