Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Sporting Gijón

6:0

konec (1:0)

23.04.2016, 20:30 • Camp Nou (Barcelona) • 35. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.03 23.0 47.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

88. Luis SUÁREZ - 6:0

88

Barcelona právě vstřelila branku!
Přepište historii! LUIS SUÁREZ vstřelil už čtvrtý gól v utkání, což se mu podařilo ve druhém zápase po sobě! To je neuvěřitelný počin uruguayského kanonýra, který si na hranici šestnáctky zpracoval Messiho přihrávku a střelou k pravé tyči nedal Cuéllarovi šanci!

85

Hosté už to neunáší, frustrovaný Alen Halilović vidí za protesty žlutou kartu.

85

85. NEYMAR - 5:0

85

Barcelona právě vstřelila branku!
No a na Camp Nou nám odbyla pátá, domácí i další penaltu (tato navíc byla pořádně sporná) přetavují v gól! K míči se tentokrát postavil NEYMAR, který i s trochou štěstí propasíroval balon pod bezmocným Cuéllarem.

84

Ognjen Vranješ sice zatahal Neymara za rameno, domácí útočník ale pádu hodně přidal. Vranješ navíc dostává druhou žlutou, a tedy i červenou!

83

Tak to je neuvěřitelné, Barcelona bude zahrávat už třetí pokutový kop!

77

77. Luis SUÁREZ - 4:0

77

Barcelona právě vstřelila branku!
No a LUIS SUÁREZ dokonal stejně jako ve středečním utkání v La Coruni hattrick, to je neuvěřitelná forma uruguayského snajpra! Suárez tentokrát nic nevymýšlel a nekompromisně napálil míč do středu branky.

76

A další penalta! To je pro hosty kruté... Střídající Sanabria ve vlastní šestnáctce hloupě povalil k zemi Neymara a sudí Gómez neváhal ani sekundu!

75

Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Miguel Ángel Guerrero, přichází Carlos Castro.

75

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Arda Turan.

74

74. Luis SUÁREZ - 3:0

74

Barcelona právě vstřelila branku!
Míč si na puntík postavil útočník s asi nejlepší formou na světě. LUIS SUÁREZ zakončil nekompromisně pod břevno do Cuéllarova protipohybu, a vsítil tak už svůj šestý gól v posledních čtyřech dnech!

73

Střídající Roberto Canella v pokutovém území trefil balon rukou, což znamená jediné: penalta pro domácí!

72

Tak teď jsem si při kombinaci hráčů Barcelony připadal jako někde na Copacabaně! Neymar totiž ukázkovým dloubáčkem našel Messiho, jenž si s míčem na kopačce několikrát pohrál a vypálil, jeho rána ale byla zblokována!

71

Luis Hernández tak dlouho tahal Neymara za dres, až si za to vysloužil žlutou kartu. Gijónský kapitán tak přijde o příští ligový zápas svého týmu.

69

Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Isma López, přichází Roberto Canella.

66

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Gerard Piqué, přichází Marc Bartra.

64

Dnešní utkání sleduje na Camp Nou 77299 diváků!

63

63. Luis SUÁREZ - 2:0

63

Barcelona právě vstřelila branku!
Blaugranas nyní naprosto rozebrali defenzívu Sportingu a zaslouženě se ujímají dvoubrankového vedení! Andrés Iniesta našel parádní křižnou přihrávkou v předbrankovém prostoru volného LUISE SUÁREZE, jenž už měl úlohu snadnou!

62

Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Pablo Pérez, přichází Antonio Sanabria.

58

58. Ani Neymar neuspěl!

58

Tlak Blaugranas začíná pořádně gradovat! Další velkou šanci měl na kopačce Neymar, brazilská hvězda ale z hranice malého vápna napálila míč přímo do Cuéllara!

57

Iván Cuéllar nejistě vyběhl ze své svatyně a centr z pravé strany nedokázal vyboxovat do bezpečí. Míč se tak propadl až k Jordimu Albovi, jehož střelu ale hostující zadáci zblokovali!

56

56. Messi těsně přestřelil!

56

Lionel Messi si zpracoval Rakitićův pas do běhu, nabral obdivuhodnou rychlost, prosvištěl kolem bránících hráčů soupeře jako když šinkanzen předjíždí Slovenskou strelu a následná Messiho rána proletěla těsně nad!

46

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Dani Alves.

44

44. Mascherano zachránil Blaugranas od inkasování a Piqué hrál poté nejspíš rukou!

44

Tak to byla další obrovská šance hostů, fotbalisté Gijónu se navíc dožadují odpískání pokutového kopu! Gerard Piqué hrál podle jejich názoru rukou ve vlastním pokutovém území, sudí se ale rozhodl penaltu nenařídit!

41

Parádní průnikový pas teď vykouzlil Lionel Messi, jenž našel rozběhnutého Neymara, který upaloval sám na Cuéllara, ale střela mu nevyšla!

38

38. Ekvilibristické kousky Neymara.

38

Neymar si nyní doslova pohrál s defenzívou Gijónu, když na sebe navázal všechny čtyři zadáky soupeře a poté uvolnil úplně volného Suáreze, jehož pokus byl ale zblokován!

26

Sudímu už došla trpělivost s Ognjenem Vranješem, bosenský řízek dostává za další nedovolený zákrok žlutou kartu.

24

Nakonec z toho byla dalekonosná rána Sergiho Roberta, která proletěla těsně nad břevnem Cuéllarovy svatyně! Příznivci Gijónu si teď museli pořádně oddechnout.

13

13. Lionel MESSI - 1:0

13

Barcelona právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš a svěřenci Luise Enriqueho se ujímají vedení! Iniestův dloubáček do pokutového území Iván Cuéllar v problémech vyboxoval přímo k LIONELOVI MESSIMU, který hlavou uklidil míč do odkryté gijónské svatyně!

12

12. Menéndez mohl poslat Gijón do vedení!

12

První velkou šanci zápasu měli překvapivě gijónští fotbalisté! Miguel Ángel Guerrero utekl po pravém křídle a přesně předložil míč úplně volnému Menéndezovi, který si ale z bezprostřední blízkosti vylámal zuby na Bravovi!

FC Barcelona – Sporting Gijón

6:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Messi, 63. L. Suárez (Iniesta), 74. L. Suárez (pen.), 77. L. Suárez (pen.), 85. Neymar (pen.), 88. L. Suárez (Messi)

Karty:   26. O. Vranješ (GIJ), 71. L. Hernández (GIJ), 85. Halilović (GIJ)   84. O. Vranješ (GIJ)

Držení míče: 73 % : 27 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:11.

FC Barcelona: Bravo – Roberto (46. Dani Alves), Piqué (66. Bartra), Mascherano, Alba – Rakitić (75. Arda Turan), Busquets, Iniesta – Messi, L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Arda Turan, Rafinha, Bartra, Munir, Adriano.

Sporting Gijón: Cuéllar – O. Vranješ, L. Hernández, Lichnovsky, Isma López (69. Canella) – Mascarell, Aït-Atmane – Halilović, P. Pérez (62. A. Sanabria), Menéndez – Guerrero (75. C. Castro).
Náhradníci: D. Díaz – S. Álvarez, Lora, Canella, Carmona, C. Castro, A. Sanabria.

Rozhodčí: Gómez – Barbero, Marco