Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Stoke City

4:0

konec (2:0)

23.04.2016, 13:45 • Etihad Stadium, Manchester • 35. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.29 5.8 11.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Budou se nastavovat čtyři minuty.

75

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Charlie Adam.

74

74. Kelechi IHEANACHO - 4:0

74

Manchester City právě vstřelil branku!
Čtvrtý hřebíček do rakve Stoke je na světě! Ze středu hřiště vyplula krásná kolmice ne KELECHI IHEANACHA, který uháněl sám na Haugaarda, jehož dokázal kličkou doleva obejít a poté po zemi zakončil neomylně do prázdné branky. Druhá branka pro tohoto nigerijského útočníka v dnešním zápase – 4:0!

73

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Fernando, přichází Martín Demichelis.

65

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Wilfried Bony.

64

64. Kelechi IHEANACHO - 3:0

64

Manchester City právě vstřelil branku!
Domácí opět navyšují svůj náskok! Sergio Agüero předvedl skvělou individuální akci, když se prodral po pravé straně až do vápna, a nakonec také před Haugaarda, kolem nějž poslal přihrávku na volného KELECHI IHEANACHA, který po zemi ranou k tyči mířil přesně do prázdné branky – 3:0!

59

Obrovská šance také na druhé straně! Arnautovič se na levé straně uvolnil k ráně, jeho prudkou pumelici pod břevno dokázal Hart reflexivně vyrazit!

59

Po rohu se dobré šance dostal Yaya Touré, ale jeho pokus pravačkou zamířil pouze do náruče připraveného brankáře hostů!

57

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází David Silva, přichází Fabian Delph.

51

A i Citizens měli dobrou možnost! Iheanacho se uvolnil ke střele na hranici pokutového území, ale jeho prudkou ránu pod břevno dokázal Haugaard vyrazit na rohový kop!

49

Větší šance hostů na sebe ale nenechal dlouho čekat! Arnautovič utekl po pravé straně, odkud přízemním centrem našel ve vápně naběhnutéh Joselua, ale jeho pokus mířil nad branku!

46

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Shay Given, přichází Jakob Haugaard.

45

Budou se nastavovat dvě minuty!

43

43. Sergio AGÜERO - 2:0

43

Manchester City právě vstřelil branku!
A Citizens navyšují svůj náskok! K penaltě se postavil ostřílený kanonýr SERGIO AGUERO, jemuž sice Given směr střely vystihl, ale na prudkou ránu k tyči neměl nárok – 2:0!

42

42. Penaltový zákrok Shawcrosse na Iheanacha

42

Iheanacho si narazil míč s Tourém a prvního jmenovaného následně fauloval Shawcross, což byl pro hlavního jasný signál pro odpískání penaltového zákroku!

42

Penalta pro Manchester City!

35

35. FERNANDO - 1:0

35

Manchester City právě vstřelil branku!
A domácí jdou do vedení! Rohového kopu se ujal opět Jesus Navas, který posadil míč na přední tyči neobsazeného FERNANDA, který hlavičkou o zem na vzdálenější tyč zamířil přesně za záda brankáře Givena – 1:0!

33

A nakonec to nebyla vůbec špatná akce! Imbula jakoby nevěděl komu přihrát, a tak se rozhodl pro ránu z velké dálky, a jeho pokus zamířil těsně vedle tyčky domácích.

30

Velká šance hostů! Joselu si skvěle naběhl do okna v obraně hostů, kam dostal přesnou přihrávku vzduchem, jeho hlavička ve zdánlivě jednoduché pozici mířila ale nad branku!

19

A i domácí měli po standardní situaci dobrou šanci! Navas vyslal do vápna pěkný střílený centr, který se nakonec s trochou štěstí odrazil od Otamendiho, ale jeho lehká patička zamířila do náruče brankáře Givena!

16

A další dobrá možnost hostů! Yaya Touré trestuhodně podběhl centr a míč se dostal ke zcela volnému Shawcrossovi, kterému ale v rozhodující chvíli rána z voleje vůbec nesedla a míč zamířil vedle branky!

14

Rozehrávky se ujal Whelan, který vyslal na branku domácí prudkou ránu a Joe Hart měl co dělat, aby pokus mířící do šibenice vyrazil na rohový kop!

7

Nyní však již domácí dokázali zahrozit! Sergio Agüero posunul míč na Iheanacha, ale jeho rána zamířila o pár čísel vedle levé tyče branky hostů!

Manchester City – Stoke City

4:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 35. Fernando (Navas), 43. Agüero (pen.), 64. Iheanacho (Zabaleta), 74. Iheanacho

Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:11. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:8.

Manchester City: Hart – Zabaleta, Otamendi, Mangala, Kolarov – Navas, Fernando (73. Demichelis), Y. Touré (C), Silva (57. Delph) – Iheanacho, Agüero (65. Bony).
Náhradníci: Caballero – Clichy, Demichelis, De Bruyne, Delph, Sterling, Bony.

Stoke City: Given (46. Haugaard) – Bardsley, Shawcross (C), Wollscheid, Muniesa – Cameron, Whelan – Diouf, Imbula Wanga, Arnautović (75. Adam) – Joselu.
Náhradníci: Haugaard – Adam, Moha, Crouch, Teixeira, Krkić, Shenton.

Rozhodčí: Madley – Ledley, Cann