Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – Southampton FC

2:4

konec (1:2)

23.04.2016, 16:00 • Villa Park, Birmingham • 35. kolo • Michal Konvalina

Tipsport: 6.8 4.25 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost. Loučím se s Vámi a těším se u dalších onlajnů na počtenou! (18:10:58)
Je dobojováno, krásné utkání končí výhrou Southamptonu.

Ve druhé půli vstřelil první gól Dušan Tadić, který se trefil krásně po nahrávce Longa. Naději domácímu týmu dal Ashley Westwood, který svým druhým gólem v utkání snížil na 2:3. Definitivní podobu výsledku dal už v nastaveném čase hlavičkující Sadio Mané a Southampton tak stále může myslet na dobýjení pozic pro evropské poháry.

90+5

Konec zápasu.
Zákroky brankáře Forster (SOT) – 4
Zákroky brankáře Guzan (ASV) – 3

90+5

Domácí tým se ještě pokusil o korekci výsledku, ale Forsterova brány jim byla malá a míč nakonec skončil výrazně mimo.

90+4

90+4. Sadio MANÉ - 2:4

90+4

Southampton právě vstřelil branku!
Davis vytáhl míč a posunul jej Soaresovi. Portugalský bek pak parádně našel volného SADIA MANÉHO, který hlavičkou definitivně pojistil výhru Svatých!

90+4

Grealish se následně provinil nedovoleným zákrokem, Tadić a Davis rozehrávají po pravé straně.

90+3

Jack Grealish se pokusil o zakončení, ale svou střelou Forstera moc nevyděsil. Hostující gólman s rozehrávkou pochopitelně nebude vůbec pospíchat.

90+2

Westwood se nechal faulovat Oriolem Romeuem a domácí tým má stále ještě šanci vyrazit dopředu. Útok táhne Bacuna.

90+2

Tadić obloučkem hledal Longa, ale míč byl i na rychlonohého Ira příliš dlouhý a odjel do zámezí.

90+1

Nad rámec druhé půle uvidíme hned 5 minut!

90

Rohový kop nic nepřinesl, nyní se o míč bojuje ve středu pole. Hutton posílá balon vpřed a Villans se ještě snaží zahrozit.

89

Poté domácí zaváhali v rozehrávce a do zakončení se po dalším Tadićově pasu dral opět Long, Aly Cissokho mu míč odpálil na roh.

88

Tadić vysunul kolmicí fofrníka Longa, jenž se otočil kolem Tonera a neskutečnou pumelicí rozvlnil boční síť!

87

Druhý gól Ashleyho Westwooda dal ještě domácím alespoň malou naději na případný bodový zisk, teď budou ale po faulu Gueyeho hrát hosté.

85

85. Ashley WESTWOOD - 2:3

85

Aston Villa právě vstřelila branku!
Domácí jsou znovu ve hře! Grealish rozehrál rohový kop, centr byl odražen zpět k domácímu mladíkovi. Ten poslal další centr do vápna a Kevin Toner míč jemně tečoval. Balon pak vypadl do prostoru před ASHLEYHO WESTWOODA a ten nedal přízemní ranou Forsterovi žádnou šanci!

85

Huttonův centr nepříjemně tečoval Bertrand a bude z toho rohový kop po skvělém reflexu Forstera.

84

Domácí obrana zase hořela jako papír! Do zakončení se dostal Long a dorážet by málem mohl i Mané, kdyby před ním na poslední chvíli nezakročil Cissokho.

82

Do rozehrávky Southamptonu se zapojil i Jordy Clasie, jemuž na nárt došlápl Idrissa Gueye. Není o čem hovořit, jasná žlutá!

82

Tadićův oblouček sklepl Long pro Davise a hosté rozehrávají trpělivou kombinaci na dohled Guzanovy brány.

82

Sadio Mané si v souboji s Huttonem vypomohl nedovolenými prostředky, píská se a balon putuje na kopačky domácích fotbalistů.

80

Cédric odcentroval zprava a Guzanovi balon vypadl přímo na kopačky Longa! Ten byl ale šancí natolik překvapen, že balon poslal asi 5 metrů nad břevno.

79

Cédric Soares operoval na pravé straně s Davisem. Druhý jmenovaný pak nahrál Tadićovi a srbský šikula mu míč hned poslal zpět parádní patičkou. Střílený centr Davise nicméně nepřinesl nic.

79

Na centr si na zadní tyči seběhl Oriol Romeu, ale neprorazil blok před sebou. Rychlý protiútok založili Gueye a Gestede, ale obrana Southamptonu zapracovala na jedničku.

78

Je to tak, Hutton se již vrátil do akce. Sadio Mané se teď tlačil do vápna, ale před bránou dobře zakročil Joleon Lescott. Je z toho rohový kop Southamptonu.

77

Alan Hutton se ztěžka zvedá, ale vypadá to, že bude schopen pokračovat. V opčném případě by Aston Villa musela pokračovat o 10, jelikož Eric Black již vypotřeboval všechna střídání...

75

Tadić si pohrál se dvěma obránci a posunul míč na Cédrica Soarese. Ten vyslal do vápna vysokánský centr, na který naskočil Mané. Před ním ale míč odvrátil Hutton, jenž vzápětí inkasoval úder do hlavy od Sadia Maného.

74

Mané a Tadić se snažili vytvořit pozici pro Longa, před ním ale dobře zakročil Aly Cissokho. Hosté budou vhazovat.

71

71. Dušan TADIĆ - 1:3

71

Southampton právě vstřelil branku!
Clasie vysunul dopředu Longa, který míč zasekl, zvedl hlavu a našel za vápnem DUŠANA TADIĆE. Ten zamířil a skrz obránce trefil přesně k tyči, Guzan byl na jeho střelu krátký!

71

Hutton hledal za vápnem Gueyeho, který ještě pustil míč za sebe. Tím ale dal šanci hostům, kteří vyráží do rychlého kontru.

70

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Jay Rodriguez, přichází Sadio Mané.

68

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Carlos Sánchez, přichází Jack Grealish.

68

Do kombinace tří domácích hráčů se vložil Dušan Tadić a odklidil míč do zámezí. Domácí vhazují.

66

Gueye vysunul nalevo Alyho Cissokha, jehož centr z první přetavil jen v hlavičku nad bránu forvard Rudy Gestede.

65

Delší úsek hry s balonem na kopačkách si užívají The Villans a snaží se vymyslet způsob, kterým by se dala překonat obrana Southamptonu.

64

Ashley Westwood se dobře vrátil a vypomohl v defenzivě, Southamponští ale zůstávají v držení míče.

63

Gueye se pokusil individuálně překonat obranný blok Svatých, ale Fontemu dobře vypomohl Oriol Romeu a pokus domácího středopolaře byl hned od počátku odsouzen k nezdaru.

62

Poté, co si další zákrok po střele Rodrigueze připsal Brad Guzan, rozehráli domácí rychlou akci po pravé straně, na jejímž konci hledal Bacuna Sinclaira. Tomu vpravdě moc nechybělo, ale přeci jen, míč letěl moc vysoko.

60

Gestede zabojoval o míč a získal jej pro Gueyeho, jehož bombu zpoza vápna chytil Forster. Rudy Gestede ale při nahrávce šlápl na nohu Fontemu a toho to zjevně dost bolí.

59

Přímý kop po zmiňovaném Huttonově faulu rozehrál Davis přímou střelou, ale Guzan se u bližší tyče nenechal nachytat na švestkách a míč vyrazil na roh!

59

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Rudy Gestede.

58

Ryan Bertrand se po lajně protáhl kolem Huttona a domácímu bekovi nezbývalo nic jiného než zezadu sestřelit beka Southamptonu – jasná žlutá!

57

Z následného rohu nevzešlo nic velkého a hosté uý opět mají balon v moci na vlastní polovině hřiště.

56

Nakonec z toho byla hodně podivná souhra mezi van Dijkem a Tadićem, na kterou navázal centrující Long a před bránou zahodil velikou šanci Soares, lépe řečeno Brad Guzan podržel svůj tým.

56

Idrissa Gueye podkopl Longa a hosté se mohou vrhnout do útoku. Mají k dobru přímý kop ze středu pole.

55

Romeu, Davis a Tadić roztáčí zhruba na polovině hřiště rychlou kombinaci. Teď už ale hraje Bertrand a Long na levé straně.

54

Centr z půlicí čáry do vápna Southamptonu nedolétl a Shane Long táhl protiútok hostujícího týmu. Svým centrem ale oslovil jen bránícího Tonera.

53

Alan Hutton vhodil aut, ale balon se dostal pouze k Ryanu Bertrandovi. Sudí Neil Swarbrick ale postřehl nějaké provinění se vůči pravidlům a tak mohou s balonem pokračovat domácí hráči.

52

Domácí trochu zklidnili hru a drží míč ve své moci. Postupný útok Villans byl ale hned zastavený a s míčem už hrají červenobílí.

51

Po dobré práci domácí obrany dostanou hosté druhou šanci při rozehrávce od praporku. Ani napodruhé to ale Koemanovým svěřencům nevyšlo a Aly Cissokho vyváží balon vpřed.

50

Bertrand odcentroval a Davis se ve vápně dostal k míči, Sánchez jej ale uhlídal a odklidil balon na rohový kop.

49

Carlos Sánchez hledal Ayewa, ale balon ze vzduchu sebral van Dijk. Poté jej posunul na Clasieho, který míč zase vrátil van Dijkovi. Po kooperaci dvou Nizozemců vyráží Svatí vpřed.

48

Cédric Soares pláchl po lajně a pokusil se odcentrovat, Sinclair mu ale na poslední chvíli skočil pod nohy a nakonec se bude odkopávat od brány.

46

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Micah Richards, přichází Kevin Toner.

46

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Victor Wanyama, přichází Jordy Clasie.

46

Začal druhý poločas.
Po prvním poločase tak jsou hráči do kabin za stavu 1:2.

Vedení Southamptonu zajistil Shane Long po centru Bertranda zleva a sám irský útočník pak zajistil druhý gól pro Dušana Tadiće, jemuž míč předložil před prázdnou bránu. Těsně před koncem poločasu ale vstřelil kontaktní gól Ashley Westwood a druhá půle tak bude jistě zajímavá!

Pokračovat budeme cca. v 17:01.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

45+1. Ashley WESTWOOD - 1:2

45+1

Aston Villa právě vstřelila branku!
Po centru Sinclaira a závaru ve vápně se k odraženému míči dostal ASHLEY WESTWOOD a z halfvoleje propálil bezmocného Forstera!

44

Domácí tým vyráží vpřed a snaží se ještě něco vymyslet, než první poločas skončí.

43

Rohový kop zleva rozehrál centrem do vápna Davis, ale před nabíhajícím Longem odklidil míč do bezpečí Micah Richards.

42

Ashley Westwood rozehrál další roh Villans a našel ve vápně hlavu Jordana Ayewa. Ten ale ve výskoku zakončoval nepřesně a bránu o hodný kus minul.

41

Brad Guzan odkopl balon daleko pryč, ale kulatý nesmysl se k brankáři birminghamského klubu velmi rychle vrátil. Znovu jej však Američan mezi tyčemi Aston Villy odkopl až na půlku Southamptonu.

39

39. Dušan TADIĆ - 0:2

39

Southampton právě vstřelil branku!
Long vlétl do vápna a pohrál si s Lescottem, ale pod nohy se mu vrhnul Guzan a míč mu odpálil do strany. Long se však otočil a před prázdnou bránou našel přesně DUŠANA TADIĆE, jenž se nemohl mýlit!

38

Hutton vytáhl míč středem a posunul napravo na Ayewa. Ten poslal do vápna přízemní centr a Ashley Westwood ve skluzu zakončoval, trefil však přímo náruč Forstera.

37

První pokus Westwooda zablokoval Wanyama a domácí středopolař si tak rozehrávku rohového kopu zopakoval. Ovšem s pramalým úspěchem, našel totiž pouze hlavu Longa.

36

Sánchez a Gueye vytvořili prostor pro Cissokha, jehož centr srazil do zámezí Cédric Soares. Následovat bude rohový kop.

35

Scott Sinclair si navedl balon zleva do středu pole a zkusil střelu. Ze střední vzdálenosti ale nemířil dokonale a bránu Frasera Forstera o dobrý metr a půl minul.

34

Rodriguez akrobaticky patou našel za obranou Longa, který vsítil druhý gól! Všemu ale předcházel ofsajd Ira, takže gól uznán být nemůže.

34

Westwood zaváhal ve středu pole a následoval sprinterský souboj mezi Lescottem a Longem. Ten vyhrál domácí stoper, ale Guzan následně odpálil míč do autu a Svatí pokračují v náporu.

33

Rodriguez táhl míč středem vpřed a doufal najít rozběhnutého Tadiće. Do dráhy nahrávky se ale položil Hutton a brilantním skluzem zastavil míč.

32

Ryan Bertrand se provinil nedovoleným zákrokem a domácí dostali balon až do těsného okolí Forsterova vápna.

30

30. Tyč po střele van Dijka

30

Tentokráte to hosté rozehráli nakrátko a po Bertrandově centru zakončoval nejprve Wanyama. Ten trefil obranný blok domácího týmu a míč se odrazil k nohám van Dijka, jehož bombu zastavila pravá tyč domácí brány!

30

Teď to Cédric Soares udělal o mnoho lépe a po rychlém úniku po pravé straně vybojoval další roh.

29

Carlos Sánchez nepřesnou nahrávkou zastavil akci Villans, ale bek Soares pouze odkopl balon dál od hostující pokladnice, domácí mohou pokračovat v útočení.

28

Davis a Romeu posunuli míč až k Rodriguezovi, který ale zvolil cestu jistoty a vrátil míč až na kopačky Josého Fonta.

27

Dušan Tadić to nicméně zkusil ještě jednou, nyní se převtělil do role tvůrce a centrem hledal ve vápně Jaye Rodrigueze. Balon ale proletěl nad hlavou ofenzivního borce Svatých a domácí obrana si situaci pohlídala.

27

Stoper Aston Villy ale daleko nedošel a na druhou stranu se vydal Tadić, který byl ale proti několika obráncům ve fialovém sám a o balon záhy přišel.

26

Bertrandův centr ale mnoho vzruchu nenabídl a domácí kapitán Micah Richards vytáhl balon středem pole.

25

Nakonec z toho byla rychlá útočná akce, kdy Tadić vysunul vpřed Rodrigueze a ten v souboji s Richardsem vybojoval rohový kop.

24

Aktivní Virgil van Dijk rozdává balony spoluhráčům a tým z jihu Anglie se pomalu stahuje z útočné poloviny. Zahraje si i brankář Fraser Forster.

23

Po dobrém centru Tadiće zakončoval Shane Long, ale Brad Guzan byl na svém místě a míč bez problému sebral.

23

Domácí obrana si vyměňuje balon a pomaličku se vysunuje vpřed. Ve středu pole kombinují Gueye a Westwood.

21

Huttonův centr odvrátil van Dijk hlavou jen k Westwoodovi, jenž hned poslal do vápna další míč. Na ten si naskočil Ayew a jen o kousek minul!

21

Americký gólman Guzan poslal míč daleko od vlatní svatyně a Aly Cissokho vybojoval alespoň autové vhazování.

20

Van Dijk už je ale na nohou a dokonce sám nizozemský stoper teď zakládá další ofenzivní manévry Southamptonu.

19

Rychlá kombinace Villans končí u Oriola Romeua, který míč poslal do autu. Na zemi totiž zůstal ležet Virgil van Dijk, jenž si zřejmě ublížil v souboji s Ayewem.

18

Betrandův centr od praporku ale mnoho vzruchu nepřinesl, obrana Aston Villy nyní nepřipustila žádné ohrožení Brada Guzana.

17

Jay Rodriguez spěchal s dalším nášupem, ale tentokráte byl dobře pokryt a nakonec z toho bude další roh hostujícího mužstva.

15

15. Shane LONG - 0:1

15

Southampton právě vstřelil branku!
Ryan Bertrand si po rozehrávce autu narazil s Davisem a vyslal parádní centr do vápna. Tam se od obránce odpoutal SHANE LONG a z bezprostřední blízkosti hlavičkou nedal šanci Guzanovi!

15

Po rychlé akci dvojice Davis – Rodriguez měl Hutton zase plno práce, situaci nakonec vyřešil odvrácením míče do autu.

14

Westwood posunul míč na pravou stranu na Huttona. Ten si ale neporadil s Jayem Rodriguezem a byl hostujícím plejerem vytlačen mimo hrací plochu.

13

Carlos Sánchez hlavou přiťukl míč Cissokhovi, jenž byl faulován Cédricem Soaresem. Idrissa Gueye následně otočil hru náhrou k brankáři Guzanovi.

13

Výpad Southamptonu skončil ofsajdem Longa. Ten si nepohlídal linii obrany a po nahrávce Rodrigueze se vystavil do postavení mimo hru.

12

To už neplatí a vpřed se zase vydal rychlonohý Jordan Ayew. Navedl si míč zprava do vápna, utancoval van Dijka, ale zakončoval pouze do boční sítě.

11

Domácí ale s balonem nehráli dlouho, kulatý nesmysl mají zase v moci svěřenci Ronalda Koemana. Ti se pomalu posunují vpřed.

10

Soares vyváží míč po pravé straně vpřed a zakládá další výpad hostí. Aly Cissokho si ale poradil a míč sebral.

9

Do vápna poslal z přímého kopu míč Davis, ale balon skončil za brankovou čárou odrazem od Longovy hlavy. A právě irský forvard Southamptonu se po souboji s Richardsem ztěžka zvedal z trávníku.

9

Srbský šikula Dušan Tadić se obtočil kolem Huttona a následně byl domácím obráncem faulován. The Saints mají k dispozici zajímavou standardku.

8

Exekuce se ujal Bacuna, ale napálil jen zeď. K odraženému míči se dostal bek Hutton a přenesl hru na levou stranu. Tam se k míči dostal Jordan Ayew a ihned vyzkoušel pozornost Forstera, ten byl u své pravé tyče včas a míč ukryl v rukavicích.

7

Hutton se prohnal po pravé lajně a poslal míč po zemi za vápno, kde byl faulován Westwood. Domácí mají k dobru přímý kop z pěkné pozice.

6

Dušan Tadić posunul míč na Davise, jenž poslal do vápna dobrý centr. O míč tam bojoval van Dijk, ale neúspěšně.

5

Do rychlého brejku se následně vydal Jordan Ayew, ale byl na polovině hostí sám proti přesile, o míč přišel a nakonec ještě fauloval Oriola Romea.

4

Centr od praporku si ale s přehledem pohlídal Guzan. Vyběhl z brány a vyboxoval míč daleko za vlastní vápno.

4

Po dobrém zákroku Bacuny v souboji s Jayem Rodriguezem uvidíme první roh zápasu.

3

Po dobré práci dvojice Tadić – Rodriguez se z levé strany prodral do vápna Long, ale napálil pouze břevno!

2

Bacuna zastavil rozehrávku Svatých, ale nenahrál přesně na Ayewa a míče se zmocnil José Fonte.

1

Victor Wanyama se stáhl až mezi stopery a rozehrává, vyměňuje si míč s Virgilem van Dijkem.

1

Jdeme na to! Rozehrávky se ujali hosté hrající v červenobíle pruhovaných dresech, domácí nastupují ve své klasické fialovobílé kombinaci.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Richards (C), Lescott, Cissokho – C. Sánchez, A. Westwood, Gueye – Bacuna, J. Ayew, Sinclair.
Náhradníci: Bunn – Veretout, Gil, Lyden, Gestede, Grealish, Toner.

Southampton FC: Forster – Soares, Fonte (C), van Dijk, Bertrand – Wanyama, Romeu – Tadić, S. Davis, Long – Jay Rodriguez.
Náhradníci: Stekelenburg – Jošida, Clasie, Mané, Martina, Ward-Prowse, Pellè.

Rozhodčí: Neil Swarbrick – Garrat, Wilkes.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Z tiskových konferencí

Eric Black (trenér Aston Villy):

„Southampton bude neuvěřitelně obtížnou výzvou – je to velice silný tým a jsou velmi efetivní.“
„Je to příšerný pocit. Sestup je nyní oficiální a my se musíme vydat jinou cestou. A čím dříve, tím lépe.“
„Jediná věc v mojí moci je příprava, taktika atd. To je to jediné, co mohu dělat, a to jediné, na co se teď soustředím.“

Ronald Koeman (trenér Southamptonu):

„Tuto sobotu to bude náročné hned z několika důvodů. Jsou již jasnými sestupujícími a na stadionu bude panovat odlišná atmosféra, ale my se více než kdy jindy musíme soustředit jen sami na sebe.“
„Nebude to snadné, protože hrají doma, potřebují nabýt zpět podporu fanoušků a budou to brát opravdu vážně.“
„Potřebujeme se na utkání pořádně nabudit, dostat ze sebe to nejlepší a hrát na vysoké úrovni, abychom dokázali vyhrát. “
Nejlepší střelci

Aston Villu svými góly táhne Jordan Ayew. Mladý reprezentant Ghany v létě přišel z francouzského Lorientu a ve své první sezoně v Premier League si zatím připsal 6 branek.

Nejvíce gólů v týmu Southamptonu má na svědomí Ital Graziano Pellé. Bývalý hráč nizozemského Feyenoordu či italské Parmy kroutí svou druhou sezonu v barvách Saints a zatím se mu daří nadmíru dobře. Letos zaznamenal 10 gólů a společně s osmigólovým Irem Shanem Longem vytvořil velice úderné útočné duo.
Southampton FC
8. příčka, 51 bodů, bilance 14 – 9 – 11

To mužstvo reprezentující jihoanglické město Southampton má úplně jiné starosti, Svatí se totiž stále mohou probít na pozice zajišťující účast v evropských pohárech. K tomu budou samozřejmě potřebovat co nejvíce bodů a hned dnes mohou na své konto přidat důležité tři body. Parta Nizozemce Ronalda Koemana má určitě na co navazovat, pokud totiž udrží dobrou formu z posledních utkání, mohla by slavit úspěch. The Saints v posledních 5 zápasech vybojovali hned 10 bodů a připsali si jedinou porážku, kterou jim uštědřil lídr z Leicesteru. V posledním utkání na půdě liverpoolského Goodison Parku se Southampton s domácím Evertonem rozešel smírně po výsledku 1:1.
Aston Villa FC
20. příčka, 16 bodů, bilance 3 – 7 – 24

Domácí tým prožívá vpravdě hrůzný ročník a již po 33 kolech, tedy ještě 5 zápasů před koncem, bylo jasné, že birminghamský klub už nemá ani teoretickou naději na zachování příslušnosti mezi anglickou fotbalovou elitou. The Villans naposledy zvítězili 6. února, kdy doma ve Villa Parku porazili 2:0 Norwich, ale od té doby je jejich forma skutečně mizerná. Posledních 5 ligových zápasů skončilo pro svěřence skotského kouče Erica Blacka 5 porážkami, naposledy to byla prohra 0:1 na Old Trafford proti Manchesteru United.
Poslední vzájemné utkání:
5. 12. 2015, 15. kolo Premier League, St. Mary's Stadium

SOUTHAMPTON FC – ASTON VILLA FC 1:1

Branky: 73. Romeu (Ward-Prowse) – 44. Lescott (Veretout)

Žluté karty: 30. Ward-Prowse (SOT) – 88. Hutton (ASV), 90. Guzan (ASV)

Southampton FC: Stekelenburg – Soares, Fonte (C), van Dijk, Bertrand – Wanyama (63. Romeu), Ward-Prowse – Mané (83. Long), S. Davis, Tadić (63. Juanmi) – Pellè.
Náhradníci: K. Davis – Clasie, Long, Romeu, Martina, Juanmi, Caulker.

Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Okore, Lescott (C), Bacuna (78. Richardson) – Veretout, C. Sánchez (90+5. Agbonlahor), Gueye – J. Ayew, Gestede (75. A. Westwood), Sinclair.
Náhradníci: Bunn – Ilori, Agbonlahor, A. Westwood, Richardson, Traoré, Gil
Přeji příjemné sobotní odpoledne a vítám Vás u přenosu utkání anglické Premier League. Ta nám v rámci svého 35. kola nabídne mimo jiné i duel celků z opačných pólů tabulky – už jistě sestupující Aston Villa FC přivítá o evropské poháry bojující Southampton FC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Aston Villa FC – Southampton FC

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 45+1. A. Westwood (Gueye), 85. A. Westwood (Toner) – 15. Long (Bertrand), 39. Tadić (Long), 71. Tadić (Long), 90+4. Mané (Soares)

Karty:   58. Hutton (ASV), 82. Gueye (ASV)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:11. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 8:9.

Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Richards (C) (46. Toner), Lescott (C), Cissokho – C. Sánchez (68. Grealish), A. Westwood, Gueye – Bacuna, J. Ayew (59. Gestede), Sinclair.
Náhradníci: Bunn – Veretout, Gil, Lyden, Gestede, Grealish, Toner.

Southampton FC: Forster – Soares, Fonte (C), van Dijk, Bertrand – Wanyama (46. Clasie), Romeu – Tadić, S. Davis, Long – Jay Rodriguez (70. Mané).
Náhradníci: Stekelenburg – Jošida, Clasie, Mané, Martina, Ward-Prowse, Pellè.

Rozhodčí: Neil Swarbrick – Garrat, Wilkes