Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FC Kolín nad Rýnem – SV Darmstadt 98

4:1

konec (2:1)

23.04.2016, 15:30 • 31. kolo • Radek Kozel

Tipsport: 1.9 3.4 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Garics přidal v agresivitě, což v osobním souboji pocítil Jojič. Nedovolený zákrok hostujícího hráče ocenil sudí žlutým kartónkem.

86

Trenér Darmstadtu Schuster ukončuje Wagnerův pobyt na hřišti a na posledních pár minut přichází Platte.

82

Žlutou kartu si od sudího Dingerta vysloužil za nevybíravý zákrok skluzem Gondorf.

79

Ke střídání sáhl i trenér hostující celku. Ze hřiště je stažen Vrančič a na jeho místo přichází Garics.

78

Domácí naposledy střídají. Sørensena nahrazuje Olkowski.

75

75. Marcel RISSE - 4:1

75

Köln právě vstřelil branku!
Troufám si tvrdit, že o vítězi dnešního utkání je již rozhodnuto, neboť na rozdíl tří branek zvyšuje MARCEL RISSE. Domácí fotbalista si výborně zpracoval na hranici vápna míč, posunul si jej do šestnácky a následnou křížnou ranou na zadní tyč prostřelil Matheniu.

72

Třebaže není Lehmann s výrokem sudího nikterak srozuměn, na konečném rozhodnutí nehodlá sudí Dingert cokoliv měnit a Lehmann vidí za faul žlutou kartu.

68

Poprvé střídají také hosté z Darmstadtu. Díaze nahrazuje Kempe.

68

Druhé střídání připravil trenér domácího celku, kdy Gerhardta nahrazuje Jojič.

66

Modeste mohl zkompletovat hattrick, avšak svou střelu z hranice pokutového kopu namířil jen těsně mimo Matheniovy tyče.

61

61. Díaz ve stoprocentní šanci trefil pouze tyč

61

Všichni svatí stojí v posledních minutách při domácím celku! Centrovaný míč totiž propadl až na zadní tyč, kde jej pouze do břevna hlavičkoval hostující Díaz!

60

Vrančič se postavil k rozehrání trestného kopu a z velkého úhlu k překvapení všech volil přímou střelu, kterou však orazítkoval pouze tyč Hornovy brány!

59

Prvním hráčem, který v dnešním utkání vidí žlutou kartu, je domácí Gerhardt, jenž ve skluzu sestřelil pronikajícího útočníka.

53

53. Marcel RISSE - 3:1

53

Köln právě vstřelil branku!
Vskutku kuriózní gól zaznamenává MARCEL RISSE. Ten si na levé straně hřiště poradil se svým obráncem a následným centrem šajtlí alá Rosický hledal nabíhajícího Modesteho. K překvapení všech se však míč snesl až za záda Mathenii, který u rozhodčích ještě reklamoval to, že byl ve výskoku faulován Modestem. To ale nic nemění na tom, že Kolín nad Rýnem se ujímá vedení 3:1 a je tak na nejlepší cestě za ziskem tří bodů.

46

Domácí celek vstoupí do druhého poločasu s jednou změnou, kdy Mladenoviče nahrazuje Heintz. Hostující trenér Schuster prozatím k žádnému střídání nesáhl.

40

40. Modeste mohl na konci poločasu zkomletovat hattrick, avšak na svůj třetí gól v zápase si bude muset ještě počkat

40

Brankář Mathenia drží ambice svého týmu na bodový zisk z dnešního utkání stále nad vodou. Nejprve vychytal ve stoprocentní šanci Risseho a následně se dokázal i skvěle přemístit, aby co možná nejvíce ztížil situaci dorážejícímu Modestemu, který bránu minul.

35

35. Anthony MODESTE - 2:1

35

Köln právě vstřelil branku!
Co ANTHONY MODESTE pokazil ve 34. minutě, povedlo se mu napravit v minutě následující. Milimetrově přesný pas Sørensena si domácí útočník výborně zpracoval a následnou střelou podél brankáře Mathenii rozpoutal v ochozech stadionu červenobílé peklo.

34

K rozehrání trestného kopu se postavil Mladenovič, ale svým centrem našel pouze připraveného hostujícího obránce, který míč odhlavičkoval. Udělal to však natolik nešikovně, že našel pouze připraveného Modesteho, jehož střela se jen těsně nevešla mezi tři tyče!

32

Rausch si zpracoval míč za vápnem a pokusil se jej usměrnit k tyči Hornovy brány. Tomuto pokusu mnoho nechybělo, ale stav zůstává i nerozhodný 1:1.

12

12. Jerôme GONDORF - 1:1

12

Darmstadt právě vstřelil branku!
Po střele JERÔME GONDORFA je vyrovnáno na 1:1! Hostující hráč se dostal ve vápně k míči a přízemní střelou na zadní tyč nedal Hornovi šanci.

9

Kolínští nachytali hostující obranu opět v nedbalkách a využít toho mohl Modeste, který již překonal vyběhnuvšího brankáře, avšak míč směřující do opuštěné brány zablokoval obránce.

4

4. Anthony MODESTE - 1:0

4

Köln právě vstřelil branku!
Třebaže do utkání vstoupil lépe Darmstadt, do vedení jde domácí celek! ANTHONY MODESTE si skvěle naběhl a přízemní střelou, která se otřela o tyč, posílá Kolín nad Rýnem do vedení.

1. FC Kolín nad Rýnem – SV Darmstadt 98

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 4. Modeste (Gerhardt), 35. Modeste, 53. Risse, 75. Risse (Lehmann) – 12. Gondorf

Karty:   59. Gerhardt (KLN), 72. Lehmann (KLN) – 82. Gondorf (DAM), 87. Garics (DAM)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 6:8. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:16.

1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – F. Sørensen (78. Olkowski), Mavraj, Maroh, Mladenović (46. Heintz) – Hector, Lehmann (C) – Risse, Osako, Gerhardt (68. Jojić) – Modeste.
Náhradníci: Kessler – Heintz, Jojić, Olkowski, Švento, Vogt, Zoller.

SV Darmstadt 98: Mathenia – Jungwirth, Sulu, Caldirola, J. Díaz (68. Kempe) – Gondorf, Holland – Heller, M. Vrančić (79. Garics), Rausch – Wagner (86. Platte).
Náhradníci: Załuska – Sirigu, Sailer, Kempe, Platte, Gorka, Garics.

Rozhodčí: Dingert – Christ, Aarnink