Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

CF União Madeira – FC Paços Ferreira

3:4

konec (2:0)

17.04.2016, 17:00 • Estádio do Centro Desportivo da Madeira, Ribeira Brava (kapacita: 2.325 diváků) • 30. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.57 3.0 2.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zdánlivě nezajímavé utkání mezi Madeirou a Ferreirou přineslo po přestávce úžasné momenty a vyvrcholilo obrovským dramatem. Hosté po přestávce třemi góly v řadě otočili výsledek na svou stranu, když se během necelých pěti minut na začátku druhého poločasu prosadili střídající Minhoca s Cícerem a fantastický comeback dokonal v 68. minutě Paulo Henrique. Deset minut před koncem z ničeho nic v dresu Madeiry vyrovnal na 3:3 Amilton a vypadalo to, že nádherné utkání nakonec skončí dělbou bodů, tu ale v osmaosmdesáté minutě odmítl Diego Jota. Konečný výsledek. União Madeira 3 Paços Ferreira 4. (19:00:34)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Žlutou kartu dostává Miguel Cardoso (CF União Madeira).

90+1

Nad rámec dnešního fantastického utkání byly nastaveny 4 minuty.

90

Cícero se ocitl na trávníku, což hraje do karet hostující Ferreiry, jejíž útočník musí být ošetřován.

88

Ferreira právě vstřelila branku!
Po přestávce se dějí na stadionu Madeiry neuvěřitelné věci, domácí před pár okamžiky vyrovnali, nyní je ale posílá do kolen přesnou střelou DIEGO JOTA!! Utkání vyvrcholilo nádhernou individuální akcí, o kterou se postaral Diego Jota. Levý záložník Ferreiry si udělal z domácí obrany trhací kalendář a posílá svůj tým v závěru utkání do vedení – tentokrát 4:3.

87

Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Rodrigo António, přichází Manuel José.

87

Do konce utkání zbývá odehrát něco málo přes dvě minuty a vypadá to, že se oba dva týmy nakonec rozejdou po remíze 3:3 smírně.

84

Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Gian, přichází Kusunga.

83

Žlutou kartu dostává Cícero (FC Paços Ferreira).

82

Žlutou kartu dostává Carlos (FC Paços Ferreira).

80

Madeira právě vstřelila branku!
AMILTON z ničeho nic střílí gól a deset minut před koncem vyrovnává na 3:3!! Jsme svědky nepředvídatelného a velmi dramatického utkání. Amilton pláchl na levé straně hřiště svým pronásledovatelům a poté pravačkou poslal míč za záda bezmocného brankáře Defendiho.

78

Velice rád bych Vám popsal nějakou zajímavou brankovou příležitost, jenže těch je v dnešním utkání málo, respektive žádná, protože když už se jeden z týmů dostal do velké šance, tak vždy skončila gólem.

75

Tempo hry totálně opadlo a žádný z týmů se nemůže dostat do slibné brankové příležitosti. Ferreira je samozřejmě po skvělém obratu spokojená, zatímco Madeira už nemá chuť hrát.

73

Žlutou kartu dostává Paulo Henrique (FC Paços Ferreira).

70

Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Danilo Dias, přichází Miguel Cardoso.

68

Ferreira právě vstřelila branku!
PAULO HENRIQUE dokonává fantastický obrat Ferreiry, která se po jeho trefě ujímá vedení 3:2, po přestávce přitom prohrávala 2:0!! Paulo Henrique se postavil k rozehrání volného přímého kopu a nádhernou střelou nedal domácímu brankářovi Gudinovi žádnou šanci.

65

Do konce dramatického a zajímavého utkání zbývá odehrát 25 minut. Ferreira hraje na hřišti Madeiry po fantastickém comebacku 2:2.

62

Fotbalisté Madeiry jsou po ztrátě dvoubrankového vedení během necelých pěti minut pořádně frustrovaní a nejvíce to platí o Shehuovi, který to absolutně nezvládl a během dvou minut se nechal po inkasování dvou žlutých karet zbytečně vyloučit!

61

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Shehu (CF União Madeira).

59

Žlutou kartu dostává Shehu (CF União Madeira).

55

Trávník hřiště začíná skrápět silný déšť. Uvidíme, komu pověstné kapky deště přinesou štěstí.

54

Žlutou kartu dostává Minhoca (FC Paços Ferreira).

53

To, co nyní dokázali hostující fotbalisté Ferreiry, se stane hitem portugalských médií. Madeira vedla po prvním poločase 2:0, stačilo ale pouhých pět minut s jedním klíčovým střídáním a utkání je rázem vyrovnané.

51

Ferreira právě vstřelila branku!
CÍCERO se prosazuje krátce po střídajícím Minhocovi a skóre utkání je rázem vyrovnaný 2:2!! Bruno Santos nádherným centrem z pravé strany našel na vzdálenější levé tyči Cícera, který se ve vyložené příležitosti nemýlil a Ferreira během necelých pěti minut smazala po přestávce dvoubrankové manko. Neuvěřitelné.

50

Ferreira nabrala druhý dech a snaží se rychle smazat dvoubrankovou ztrátu z prvního poločasu.

47

Ferreira právě vstřelila branku!
MINHOCA přišel na hřiště jako střídající hráč a krátce po přestávce vrací Ferreiru zpět do hry!! Gudiño nedokázal udržet horký brambor ve svém náručí, čehož dokonale využil dobíhající Minhoca a dorazil míč z blízkosti do prázdné brány.

46

Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Pelé, přichází Minhoca.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 18:04.
Mnohdy jsme svědky utkání, které nabízí pohledný ofenzivní fotbal, spousty šancí, ale žádný gól. O zápase mezi Madeirou a Ferreirou ovšem platí úplný opak. První poločas přinesl šancí jako šafránu, přesto padly dva góly, o které se postarali domácí Élio Martins a čtyři minuty před přestávkou Breitner. Skóre po prvním poločase. União Madeira 2 Paços Ferreira 0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nad rámec prvního poločasu po ostrém souboji mezi Edsonem Fariasem a Gianem Fariasem byla nastavena 1 minuta.

45

Žlutou kartu dostává Edson Farias (FC Paços Ferreira).

45

Žlutou kartu dostává Gian (CF União Madeira).

41

Madeira právě vstřelila branku!
BREITNER střílí nádherný gól a v závěru prvního poločasu posílá Madeiru do dvoubrankového vedení!! Breitner napřáhl k fantastické střele, která zamířila přesně do pravého horního rohu brány. Brankář Defendi si sice na míč sáhl, vytěsnit ho mimo ovšem nedokázal.

40

Do konce prvního poločasu zbývá odehrát pět minut a zatím nesledujeme žádný ofenzivní koncert, na druhou stranu jsme se ale jednoho gólu dočkali, když se po čtvrthodině hry prosadil Élio Martins.

39

Ferreira je aktivnější, zatím se ale marně snaží dostat k ohrožení domácí brány.

36

Paulo Monteiro se pokusil zakončit hlavou, jenže jeho zakončení bylo zbytečné. Pomezní rozhodčí odmával ofsajd.

33

Diogo Jota vyzkoušel pozornost brankáře Gudina, ten si ale s jeho střelou v pohodě poradil.

32

Amilton to přehnal v souboji s protihráčem s důrazem a po ostrém faulu se stal prvním potrestaným hráčem dnešního utkání.

31

Žlutou kartu dostává Amilton (CF União Madeira).

29

Élio Martins udeřil v osmnácté minutě jako blesk z čistého nebe a Madeira vede nad Ferreirou po necelých třiceti minutách 1:0.

28

Breitner se pokusil vypálit zpoza šestnáctky, jenže jeho následná střela byla hostujícími obránci sražena na rohový kop. Standardní situace ovšem nejsou zatím silnou stránkou ani jednoho z týmů, které se marně snaží dostat do nějaké brankové příležitosti.

24

Ferreira se po inkasovaném gólu snaží rychle odpověď, jenže kromě rohového kopu se zatím hosté k ničemu nedostali. Domácí úspěšně brání.

21

Pokud by dnes dokázala Madeira zvítězit, získala by cenné tři body v boji o záchranu, který zatím výrazně vyznívá v její neprospěch. Domácí se krčí na samém dně tabulky.

18

Madeira právě vstřelila branku!
ÉLIO MARTINS skóruje po čtvrthodině hry posílá Madeiru do vedení!! Amilton nádherným pasem našel v pokutovém území Élia Martinse, který dostal příliš mnoho prostoru a bez problému míč poslal do brány. Ferreira musela sáhnout k vynucenému střídání a vzápětí inkasovala úvodní gól.

17

Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Marco Baixinho, přichází Carlos.

15

Z utkání uplynulo necelých patnáct minut a na Estádio do Centro Desportivo da Madeira nečekáme nejen na úvodní gól, ale především na první slibnou brankovou příležitost.

11

Élio Martins se řítil směrem vpřed, jenže nebyl podpořen žádným ze svých spoluhráčů a neměl komu přihrát. Následná akce tedy skončila nezdarem a ztrátou míče.

9

Breitner se po necelých deseti minutách dostal do zakončení, jeho střela zpoza šestnáctky ale nenadělala Defendimu žádné starosti.

8

Domácí fotbalisté začínají dostávat svého soupeře pod tlak, zatím se jim ale nedaří dostat k ohrožení Defendiho brány, který může být v klidu.

5

Madeira vyrazila do prvního slibně vyhlížejícího útoku, ten se ale vzápětí roztříštil o pevnou obranu Ferreiry.

4

Oba celky nastoupily do dnešního utkání s jedním tradičním útočníkem. Na domácí straně podporuje trojice záložníků osamoceného Élia Martinse, zatímco na straně Ferreiry Cicero.

2

Úvod utkání nenabízí nějaký fotbal ve strhujícím tempu a oba týmy svádí boj o střed hrací plochy.

1

Hlavní rozhodčí Hugo Miguel dal právě pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali domácí fotbalisté Madeiry.

1

Utkání právě začalo.
Fotbalisté obou týmů právě přichází na hrací plochu a utkání mezi Madeirou a Ferreirou bude moci za necelých pět minut na Estádio do Centro Desportivo da Madeira začít. Favoritem střetnutí jsou hosté.
Úvodní sestavy:

CF União Madeira: Gudino – Paulinho, Paulo Monteiro, Diego Galo, Joãozinho, Breitner, Gian, Shehu, Amilton, Danilo Dias, Élio Martins.
Náhradníci: Rafael Alves, Soares, Tiago Ferreira, Miguel Fidalgo, Kusunga, Miguel Cardoso, Edder Farias.

FC Paços Ferreira: Defendi – Bruno Santos, Fábio Cardoso, Ricardo, Paulo Henrique, Pelé, Marco Baixinho, Edson Farias, Rodrigo António, Diogo Jota, Cícero.
Náhradníci: Felgueiras, Minhoca, Ponck, Miguel Vieira, Roger, Raúl, Manuel José.

Rozhodčí: Hugo Miguel. Asistenti: Ricardo Santos, Hernâni Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Hélder Malheiro.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Madeira se nachází tři body od sestupového pásma a od propasti ho nedělí tedy moc velký rozdíl. Domácí fotbalisté potřebují získat body, v neděli proti Ferreiře to ale budou mít nesmírně těžké. Obzvlášť, když deset utkání v řadě nedokázali zvítězit. Utkáním z Estádio do Centro Desportivo da Madeira, Vás s velkým potěšením a radostí provede Tomáš Reiner.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

CF União Madeira – FC Paços Ferreira

3:4

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 18. Élio Martins, 41. Breitner, 80. Amilton – 47. Minhoca, 51. Cícero, 68. Henrique, 88. Diego Jota

Karty:   31. Amilton (UNM), 45. Gian (UNM), 59. Shehu (UNM), 90+3. Cardoso (UNM) – 45. Edson Farias (FER), 54. Minhoca (FER), 73. Henrique (FER), 82. Carlos (FER), 83. Cícero (FER)   61. Shehu (UNM)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 22:22.

CF União Madeira: Gudino – Paulinho, Paulo Monteiro, Diego Galo, Joãozinho, Breitner, Gian (84. Kusunga), Shehu, Amilton, Danilo Dias (70. Miguel Cardoso), Élio Martins.
Náhradníci: Rafael Alves, Soares, Tiago Ferreira, Miguel Fidalgo, Edder Farias.

FC Paços Ferreira: Defendi – Bruno Santos, Fábio Cardoso, Ricardo, Paulo Henrique, Pelé (46. Minhoca), Marco Baixinho (17. Carlos), Edson Farias, Rodrigo António (87. Manuel José) , Diogo Jota, Cícero.
Náhradníci: Felgueiras, Mugiel Vieira, Raúl Almeida, Roger Ramo.

Rozhodčí: Hugo Miguel. Asistenti: Ricardo Santos, Hernâni Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Hélder Malheiro