Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Malaga CF – Athletic Bilbao

0:1

konec (0:0)

17.04.2016, 12:00 • Estadio La Rosaleda, Málaga • 33. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.3 3.14 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

V samotném závěru dnešního utkání mohl potvrdi vítězství hostujícího celku Viguera, který postupoval z pravé strany na Ochou. Mexický brankář však dokázal střelu vyrazit!

84

Další žlutou kartu musel hlavní rozhodčí udělit hostujícímu Ricovi, který u postranní čáry velmi ostře zajel pod nohy střídající Fornalse a zcela zaslouženě dostal žlutou kartu!

80

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Raúl García, přichází Xabier Etxeita.

79

Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Roque Santa Cruz.

78

Málaga teď měla obrovskou šanci, ze které mohla vyrovnat! Čop dostal povedenou přihrávku za obranu, avšak brankáře Iraizoze překonat nedokázal!

75

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñigo Lekue, přichází de Marcos!

70

Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Weligton, přichází Christian Atsu.

69

První střídání v dnešním zápase provádí také Ernesto Valverde. Ze hřiště odchází křídelník Iker Muniain, který může být se svým výkonem spokojený. Na jeho místo příchází středopolař Beňat!

68

68. Hlavička Charlese mezi tři tyče nemířila

68

Málaga vybojovala další rohový kop, ze kterého konečně dokázala zahrozit před brankou! Na centr Camacha si naběhl Charles, jehož hlavička trefila Raúla Garcíu, který si míč zpracoval a odkopl jej do bezpečí!

66

Další žlutou kartu dostává do hlavního rozhodčí stoper Gurpegi, který vlétl do souboje s Fornalsem, nefauloval, avšak zahrál úmyslně rukou!

61

Domácí Málaga provádí své první střídání v tomto zápase! Španělský kouč Javi gracia posílá ze hry Recia, kterého na hřišti nahrazuje Pablo Fornals!

60

Právě Aňor se následně ujal i rozehrávky rohového kopu, nicméně jeho centr obrana Athleticu odvrátila. Weligton následně protestoval u rozhodčího a za své protesty dostává žlutou kartu!

58

To se domácím přesně povedlo! Recio mířil středem hřiště vpřed a násleně byl Bóvedou poslán k zemi. Obránce Bilbaa následně uviděl žlutou kartu! Málaga má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci.

56

Na druhé polovině hřiště zahrozila také Málaga! Aňor se dokázal uvolnit na pravém křídle a přesným centrem našel na zadní tyči Castra. Jeho hlavička nebyla dostatečně razantní a Iraizoz dokázal zasáhnout!

53

53. Raúl GARCÍA - 0:1

53

Bilbao právě vstřelilo branku!
A máme zde úvodní branku dnešního utkání, po které se hostující Bilbao dostává do vedení! Athletic vybojoval rohový kop, kterého se zhostil Iturraspe. Jeho přesný centr dolétl před branku, kde našel RAÚLA GARCÍU, a ten přesnou hlavičkou vstřelil svou pátou branku v letošní sezoně!

51

První velká šance druhého poločasu! Castro dokázal udržet míč ve středu hřiště a předal jej Aňorovi, který se opřel do míče, avšak jeho přízemní střelu dokázal vyrazit Iraizoz na rohový kop!

33

Hlavní rozhodčí teď úplně nezvládl situaci a po udělení žluté karty domácímu Torresovi opět rozproudil emoce. V pokutovém území totiž upadl Viguera, který následně zahrál úmyslně rukou, avšak žlutou dostal až domácí Miguel Torres, který přispěchal protestovat!

33

A velká šance přišla i na druhé straně! Miguel Torres poslal nadýchaný centr za obranu, kam si naběhl Charles. Brazilský forvard ještě hledal před brankou Čopa, avšak těsně před ním dokázal míč odhlavikčovat San José!

30

30. Iturraspe Ochou překonat nedokázal

30

Athletic měl následně k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal Iturraspe. Jeho centr byl přetažený, avšak Bóveda stihl míč na hrací ploše. Následný centr našel ve vápně právě Iturraspeho, který se opřel do míče, avšak jeho ránu dokázal Ochoa vyrazit!

26

Emoce hráčů obou týmů pracují v posledních minutách opravdu hodně! Teď se dostal do konfliktu hostující Muniain s Reciem. Hlavní rozhodčí situaci vyřešil udělením žlutách karet pro oba hráče!

25

25. Velká šance Recia úvodním gólem neskončila

25

Málaga teď měla obrovskou šanci, ze které se mohla dostat do vedení! Čop zpracoval přihrávku od Recia a krásným pasem poslal právě Recia do úniku. Domácí záložník však v přímém souboji Iraizoze nepřekonal a s následnou dorážkou neuspěl ani Charles!

15

Iraizoz se v posledních minutách opravdu nenudí! O pozornost hostujícího brankáře se tentokrát postaral Castro, který si zpracoval míč ve středu hřiště a tvrdou střelu protáhl Iraizoze, který vyrazil míč na rohový kop!

11

11. Povedenou střelu Čopa dokázal Iraizoz vyrazit

11

A také Málaga měla první velkou příležitost dnešního utkání! Na hranici vápna dostal přihrávku domácí Čop, který se krásně obtočil kolem obránce a vyslal technickou ránu míří na zadní tyč. Iraizoz se však položil do vzduchu a střelu skvěle vyrazil!

5

5. Rána Viguera mířila těsně vedle domácí branky

5

A vzápětí přišla první velká šance hostujícího celku! Iker Muniain dostal přihrávku na pravou stranu, nicméně se s ním dobře vrátil Weligton. Španělský křídelník tak posunul míč k Viguerovi, jehož střela mířila těsně vedle domácí branky!

Malaga CF – Athletic Bilbao

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Raúl García (Iturraspe)

Karty:   26. Recio (MLG), 33. Miguel Torres (MLG), 60. Weligton (MLG) – 26. Muniain (ATB), 58. Bóveda (ATB), 66. Gurpegi (ATB), 84. M. Rico (ATB)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 13:14.

Malaga CF: Ochoa – Miguel Torres, Albentosa, Weligton (70. Atsu), Ricca – Añor, Camacho, Recio (61. Fornals), G. Castro – Čop (79. Santa Cruz), Charles.
Náhradníci: A. Escandell – Atsu, Duda, Filipenko, Santa Cruz, Fornals, Cifu Garrido.

Athletic Bilbao: Iraizoz – Bóveda, Gurpegi, San José, Balenziaga – Iturraspe, M. Rico – Muniain (69. Etxebarria), Raúl García (80. Etxeita), Lekue (75. de Marcos) – Viguera.
Náhradníci: Herrerín – Eraso, Etxebarria, de Marcos, I. Gómez, Susaeta, Etxeita.

Rozhodčí: José Sánchez – Gallego, Martínez (vš. Španělsko)