Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – Sevilla FC

2:1

konec (1:0)

10.04.2016, 16:00 • Mestalla, Valencie • 32. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.3 3.6 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

90+1. Álvaro Negredo (VAL) - 2:1

90+1

Valencia právě vstřelila branku!
Ohromná extáze radosti na Mestalle! Po dalším centru Pareja ze standardní situace míč v pokutovém území po teči Andrého Gomese propadl k ÁLVARU NEGREDOVI, jenž jej doklepl do sítě!

90

Adil Rami fauloval Feghouliho a Valencie dostává možnost ještě jedné standardní situace, Rami také vidí žlutou kartu.

86

86. Kévin Gameiro (SEV) - 1:1

86

Sevilla právě vstřelila branku!
Hosté se dočkali vyrovnání! Krohn-Dehli přesnou přihrávkou vysunul za záda domácích obránců KEVINA GAMEIRA a francouzský kanonýr překonal Diega Alvese ránouk bližší tyči!

85

Poslední střídání připravil také nový lodivod domácích Pako Ayestarán, jenž stahuje ze hry kapitána Paca Álcacera a do hry vbíhá Alvaro Negredo.

83

83.

83

Konopljanka se z levého křídla probil do pokutového území, u vzdálenější tyče posadil míč na hlavu naprosto osamoceného Cokeho, jenž v obrovské příležitosti nedokázal míč nasměrovat na domácí branku!

77

Domácí střídají, potlesk ve stoje ze hřiště vyprovází Santiho Minu, kterého nahradí Sofiane Feghouli, oblíbenec domácích příznivců, ti Alžířana přivítali na hřišti pořádným rachotem.

70

Hosté naposledy střídají, Fernando Llorente kluše na střídačku a vpouští do hry ukrajinského míčového kouzelníka Jevgena Konopljanku.

65

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Enzo Pérez.

62

Po domácím rohu ale tentokrát měli hosté obrovskou příležitost! To když do brejku Gameiro, obhodil si míč kolem Barragána do volného prostoru a připravil výbornou střeleckou příležitost pro Banegu, ovšem toho vychytal brankář Alves!

60

Svého elitního útočníka chtěl dnes trenér Unai Emery šetřit před odvetou čtvrtfinále Evropské ligy, na poslední půlhodinu jej ale musí poslat do hry.

56

Fernando Llorente si v pokutovém území Valencie zpracoval míč pouze za pomocí ruky a sudí Garrindo jeho počínání ohodnotil žlutým napomenutím.

50

Po povedené souhře domácích Rodrigo Moreno na hranici pokutového území přiťukl míč do střelecké pozice Parejovi, jeho tečovanou ránu ale brankář Rico dokázal ukrýt ve své náruči!

48

První výrazná šance hostů v celém dosavadním průběhu zápasu! Coke posadil svůj centr na hlavu Llorenteho, jenž vyhrál osobní souboj s brankářem Diegem Alvesem a zívala na něj takřka prázdná branka, zkušený baskický forvard ji ale těsně přestřelil!

46

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Juan Muñoz, přichází Vitolo.

45

Domácí znovu zatlačili svého soupeře a byli velmi blízko druhé brance! Santi Mina po individuální akci trefil tyč a v následné skrumáži Rodriga fantastickým zákrokem vychytal brankář Rico!

42

42. Dani Parejo (VAL) - 1:0

42

Valencia právě vstřelila branku!
DANI PAREJO dokázal i s tečí ve zdi zakroutit míč do dolního rohu za záda bezmocného brankáře Rica a rozjásal zaplněnou Mestallu!

32

Hrozící protiútok hostů zastavil Škodran Mustafi pouze za cenu žluté karty při stažení Fernanda Llorenteho.

23

23.

23

První roh si do statistik připsali také hosté, ale šanci z něj měli domácí a to obrovskou! To protože se okamžitě po zisku míče do rychlého brejku vydali Rodrigo s Parejem, Portugalec vyřešil akci dvou proti jedinému obránci skvělou přihrávkou na spoluhráče, ovšem Parejo v čisté tutovce nechal vyniknout brankáře Rica!

5

Paco Álcacer se po pravém křídle prodral za hostující obranu a pelášil vstříc brankáři Ricovi, ten si ale s prudkou ránou z úhlu poradil a vyrazil míč vedle své branky.

Valencia CF – Sevilla FC

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Parejo, 90+1. Negredo (A. Gomes) – 86. Gameiro (Krohn-Dehli)

Karty:   32. Mustafi (VAL) – 56. F. Llorente (SEV), 90. Rami (SEV)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 14:3. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:18.

Valencia CF: Diego Alves – Barragán, Mustafi, Abdennour, Siqueira – Parejo, Fuego, A. Gomes – Rodrigo (65. E. Pérez), Alcácer (C) (85. Negredo), Mina (77. Feghouli).
Náhradníci: Ryan – Negredo, Feghouli, Vezo, E. Pérez, Caballo.

Sevilla FC: S. Rico – Coke (C), Rami, Fazio, Escudero – Banega, Krychowiak, Cristóforo (60. Gameiro), Krohn-Dehli – Muñoz (46. Vitolo), F. Llorente (70. Konopljanka).
Náhradníci: Soria – Kolodziejczak, Iborra, Gameiro, Konopljanka, N'Zonzi, Vitolo.

Rozhodčí: Garrindo – Cermeño, Martinez

Diváci: 41 569