Menu

Fotbal

MONACObet liga

MŠK Žilina B – FC TATRAN Prešov

2:1

konec (1:0)

03.04.2016, 10:30 • Patrik Ondrovič sk

Tipsport: 2.9 3.45 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je za nami prvý zápas nadstavbovej časti medzi MŠK Žilina B – 1. FC Tatran Prešov. Do druhého polčasu vstúpili celky za stavu 1:0 pre MŠK. Napriek vylúčeniu Luberdu sa Prešovčanom podarilo dorovnať zásluhou Katonu. Chvíľu o vyzeralo, že si celky body rozdelia, no v samom závere zápasu rozhodol o výhre žilinského Béčka Rastislav Václavik. (12:23:35)

90+3

Koniec zápasu.

Žilinčania oslavujú gól

90+3

MŠK Žilina B dáva gól!

Tak toto je neuveriteľné. Po prihrávke Marka Drbúla sa k lopte vo vápne dostal RASTISLAV VÁCLAVIK, ktorý si loptu hodil na silnejšiu nohu a strelou k tyčke rozhodol o zápase. Žilinčania tak predsa len využili početnú výhodu a strieľajú gól v samom závere zápasu.

90+1

Strelecky sa chcel prezentovať aj Ľubomír Gorelčík, no ani jeho pokus si cestu za chrbát Taliana nenašiel.

90

V druhom polčase sa nadstavujú +3 minúty.

Hľadáme nových redaktorov!

89

Tomáš Hučko si urobil výlet až pred vápno Prešova. Dočkali sme sa aj streleckého pokusu, no lopta si cestu k bránke MŠK nenašla.

88

Prešov je v závere zápasu veľmi dravý. Postup zo strany Prešova je možný a tak to dávajú futbalisti Tatranu aj na ihrisku pocítiť.

85

Nákopom za obranu Žiliny to skúsil Richard Kačala. Lopta však vďaka Tomášovi Hučkovi nenašla adresáta.

84

Peter Tlacháč vyslal smerom na Jozefa Taliana nebezpečný center. Gólman Prešova boxuje do bezpečia, no z trávniku sa nestavia. Spolu s ním leží na zemi aj jeden domáci futbalista.

83

Po kombinácii na hranici vápna sa k lopte dostal Andrej Majštinik, ktorý loptu napálil len do Cicmana. Domáci budú vhadzovať kúsok od vápna Tatranu.

82

Domáci majú niečo menej ako 8 minút riadnej hracej doby na ti aby využili početnú prevahu.

81

Hučko poslal do vápna Tatranu Prešov nadýchaný center. Lopta našla vysokého Ľubomíra Gorelčíka, ktorý zakončuje hlavou privysoko.

80

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Krela, prichádza Majštinik.

78

Ďalšia nebezpečná strela hosťujúcich futbalistov. Do lopty sa z hranice vápna oprel Hadžić, ktorý mieril vysoko.

77

Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Macko, prichádza Cicman.

76

Prešovčania napriek početnej nevýhode hrajú posledné minúty oveľa aktívnejšie. Výborne sa teraz predral pred Mandousa Katona, ktorý vybojoval aspoň rohový kop.

75

Chigozie Mbah sa dral cez pravé krídlo za každú cenu. Postranný arbiter si však jeho nedovolený zákrok všimol a tak sa píska proti Žiline.

74

Prešov dal gól!

1.FC Tatran Prešov napriek nepriaznivému počtu strieľa gól. Konkrétne sa o to postaral PETER KATONA, ktorý sa ocitol za obranou Žiliny. Aleš Mandous vybehol až príliš neskoro a tak Katona bez problémov zakončuje.

73

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vallo, prichádza Drbúl.

72

Do lopty sa napokon oprel sám Jakub Krela. Vo vápne sa pokúsil akrobaticky zakončiť Hancko, no ten pre svoj celok vybojoval rohový kop.

70

70. Martin Luberda odchádza do šatne

70

Martin Luberda teraz zavaril svojmu tímu. Po faule na unikajúceho Jakuba Krelu vidí kartu a to farby červenej.

Rohový kop Macka

69

Loptu si k vlajočke postavil Viliam Macko. Ten to skúsil napáliť do ohňa, no Žilinčania sa bez problémov ubránili.

68

Pádu sme sa dočkali aj vo vápne Žiliny. Na trávniku sa ocitá Peter Katona. Hlavný arbiter na biely bod neukázal ani teraz.

Žilinčania v útoku

67

Do útočného snaženia sa zapojil aj Peter Tlacháč, ktorý sa skúšal predrať cez stred ihriska. Samozrejme neúspešne.

66

Center Kristiána Valla preletel cez vápno Prešova okolo dvoch futbalistov MŠK Žiliny B. Ani Chigozie a ani Gorelčík však zakončiť z ideálnej pozície nedokázali.

66

Jakub Krela si teraz po zákroku Dzuríka vypýtal priamy kop pre svoj celok.

65

Žltú kartu dostáva Krela (MŠK Žilina B).

64

Jakub Krela sa veľmi ochotne položil vo vápne Prešova na zem. Hlavný arbiter pokutový kop neodpískal, len sa na toto páde pousmial.

63

Václavik to myslel naozaj dobre, no Vallo jeho úmysel nepochopil. Lopta tak bez povšimnutia opúšťa hraciu plochu.

62

Aleš Mandous si teraz môže znovu vydýchnúť. Po razantnej strele Petra Katonu z bezprostrednej blízkosti zvoní tyč. Dodať treba len to, že Žilina má dnes dobre postavenú bránku.

61

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Letić, prichádza Minárik.

60

Na opačnej strane sa po hodine rozvlnila sieť. Po centri Richarda Kačalu nemusel domáci gólman zasahovať Lopta letela priamo na bočnú sieť.

59

Z podobnej pozície to skúsil aj Jakub Krela. Jeho projektil zblokoval spoluhráč a tak Prešov bez problémov odkopáva.

58

Zo strednej vzdialenosti to skúsil domáci Rastislav Václavik. Loptu poslal naozaj razantne, no nepresne.

57

Ďalšie zakončenie hosťujúcich futbalistov. V tomto prípade sa však vyznamenal domáci gólman, ktorý vytlačil do bezpečia.

56

Vo vápne Žiliny sa teraz ocitol spolu s loptou Nermin Hadžič. Ten počkal kým Mandous opustí svoju svätyňu a následne zakončil. Loptu však poslal len do ľavej tyčky.

55

Madnous teraz trošku nebezpečne pred dvojicou hráčov Prešova. Lopta napokon z kopačky Aleša Mandousa opúšťa hraciu plochu.

54

Krela sa výborne predral cez stred ihriska. Bez váhania poslal loptu za obranu na Chigozieho Mbaha, no ten z ideálnej pozície nedokázal zakončiť presne.

Druhý polčas sa začal, Žilina stále vyhráva najtesnejším rozdielom

53

Žltú kartu dostáva Šušolík (MŠK Žilina B).

52

A ďalší nebezpečný projektil z kopačky hráča Tatranu Prešov. Do lopty sa z ľavej strany oprel Hector Tubonemi, ktorý mieril kúsok nad bránku.

51

Výborne to spravili teraz aj futbalisti Tatranu Prešov. Po kombinácii na jeden dotyk sa k lopte na hranici vápna dostal Viliam Macko, ktorý razantne vypálil. Loptu však zblokoval Tomáš Hučko.

49

Nádherná kombinácia Žiliny končí na kopačke Bojana Letića, ktorý poslal od rohovej zástavky naozaj krásny center. Vo vápne už zakončoval Václavik, no podľa hlavného arbitra si vo vzdušnom súboji pomohol nedovolene.

48

Ani po rohovom kope sa domáci nedočkali zakončenia. Napriek tomu sa však stále lopta drží na polovičke hostí.

47

Chigozie teraz po kombinácii s Bojanom Letićom poslal prízemný center do vápna Prešova. Lopta však nenašla adresáta, no domáci zahrajú aspoň rohový kop.

46

O výkop do druhého polčasu sa postarali futbalisti Prešova. Tí bez váhania smerujú pred vápno Žiliny. V útočnom snažení si však Nermin Hadžić pomohol nedovolene a hlavný arbiter samozrejme píska.

46

Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Micherda, prichádza Kačala.
Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Keresteš, prichádza Hadžić.

46

Začal sa druhý polčas.
Je za nami prvý polčas zápasu medzi MŠK Žilina B – 1. FC Tatran Prešov.
V prvej 45 minútovke sme sa dočkali jedného presného zásahu a to na Žilinskej strane. Gól vsietil v 37. minúte Jakub Krela.

Druhý polčas začne približne o 11:31

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Jacko teraz poslal k zemi Ľubomíra Gorelčíka, ktorý sa už už chystal na samostatný prienik.

45

V prvom polčase sa bude nadstavovať +1 minúta.

44

Prešov hľadal cestu cez ľavé krídlo Žiliny. Tomáš Hučko sa však teraz vyznamenal, keď odzbrojil aj Katonu a aj Tubonemiho.

42

Po centri Bojana Letića si na loptu zbehol Dávid Hancko. Dávid to skúsil pätičkou, lopta nabrala správny smer, no Jozef Talian pohotovým zákrokom vytlačil.

41

Výborný center teraz poslal pred Taliana Kristián Vallo. Na zadnej tyčke sa ocitol s loptou Mbah, ktorý to napálil len do hráča stojacého pred ním.

40

Po nacvičenom signále sa do lopty napokon oprel Bojan Letić. Lopta letela veľmi vysoko a veľmi nepresne a tak sme sa ďalšej domácej koncovky nedočkali.

39

Žilinčania po strelenom góle pokračujú v nátlaku. Momentálne sa im podarilo vybojovať priamy kop na pravom krídle. O priame ohrozenie však určite nepôjde.

37

37. Žilinčania oslavujú gól

37

MŠK Žilina B dáva gól!
Chigozie Mbah poslal výbornú kolmicu za obranu Prešova. Cestu k lopte si tu našiel JAKUB KRELA, ktorý strelou z hranice vápna aj s troškou šťastia prekonal Jozefa Taliana. MŠK Žilina B – Tatran Prešov 1:0!

36

Václavik to teraz myslel dobre. Do lopty dal však priveľa sily a tak ju Kristián Vallo v ihrisku nezastihol.

35

Žltú kartu dostáva Vallo (MŠK Žilina B).

Pod Dubňom je stále nádherné slnečné počasie

34

Pekný center si teraz našiel vo vápne Tatranu Jakuba Krelu. Jakub si však loptu na bielom bode nedokázal spracovať a tak sme sa koncovky ani tu nedočkali.

33

Chigozie Mbah to skúsil centrom z pravej strany. Lopta sa vo vápne prepadla až na Kristiána Valla, no ten v záklone zakončiť nedokázal.

31

Jakub Krela si robil cestu cez stred ihriska. Keď to už cez dvojicu Prešovčanov nešlo, jednoducho spadol na zem. Hlavný arbiter odpískal v prospech Žiliny.

30

Bojan Letić po menšom ošetrení opúšťa hraciu plochu, no dôležité je to, že Jaroslav Kentoš nemusí striedať.

28

Na hracej ploche opäť leží Bojan Letić. Ani v tomto prípade sa to nezaobíde bez ošetrenia zadáka Žiliny.

27

Nebezpečná štandardka v podaní Viliama Macka. Strieľaný center preletel ponad múr Aleša Mandousa. Lopta letela na zadnú tyč, no Katonovi chýbalo asi pol metra na to, aby sa k lopte dostal.

26

Vo vápne Žiliny mal priestor na strelu Peter Katona. Z ideálnej pozície sa však rozhodol prihrávať a tak sme sa strely ani v tomto prípade nedočkali.

25

Lopta letela na zadnú tyč, kde vyskakoval veľmi vysoko Tomáš Hučko. Tomáš však loptu z tejto pozície netrafil a tak sa Prešov aj v tomto prípade oslobodzuje.

24

Po zblokovanom pokuse Chigozieho Mbaha zahrá žilinské Béčko rohový kop. Loptu si už k vlajočke stavia Bojan Letić.

23

Hučko to skúsil dlhým nákopom na Gorelčíka, no Ľubomír sa k lopte cez Miroslava Petka nedostal. Prešov má posledné minúty v hre navrch.

22

Z rovnakej pozície to teraz skúšal Ján Dzurík. Aj jeho centrovaný pokus poslal Hancko hlavou do bezpečia.

21

Hector Tamunoibiton Tubonemi si teraz obhodil Šušolíka a následne posielal center do vápna MŠK. Lopta však vďaka zákroku Dávida Hancka nenašla adresáta.

Hľadáme nových redaktorov!

20

Prešov začína vystrkovať rožky. Viliam Macko sa predral za obranu a skúsil to prízemným centrom. Lopta smerovala na Petra Katonu, no včas zakročil Mandous, ktorý loptu prikryl vlastným telom.

19

Na opačnej strane si na center z ľavej strany zbehol Gorelčík, ktorý v sklze zakončil veľmi nepresne.

18

V 18. minúte sme s dočkal aj prvej prešovskej strely. Vo vápne Žiliny sa s loptou ocitol Peter Katona, ktorý z ideálnej pozície mieril privysoko.

17

Lukáš Micherda to teraz vymyslel naozaj úžasne. Pohybom sa mu podarilo oklamať Letića. Už už si loptu chystal na center, no v poslednej chvíli ho odzbrojil Hancko.

16

Po vzdušnom súboji ostáva ležať na zemi ďalší Žilinčan. Tento raz sa jedná o Gorelčíka, ktorý sa drží za hlavu.

15

Ten sa napokon rozhodli zahrať nakrátko. Centru do vápna Tatranu Prešov sme sa nedočkali. Napriek tomu sú Žilinčania stále pri lopte.

14

Prvý rohový kop v zápase si zahrajú už aj domáci futbalisti.

13

Hučko otočil hru na Kristiána Valla. ten si ju nedokázal pri rohovej zástavke ideálne spracovať a tak domáci futbalisti jednoducho strácajú loptu.

12

Kristián Vallo teraz v úniku musel zatiahnúť ručnú brzdu. Čiarový arbiter jasne odmával ofsajd žilinského stredopoliara.

11

Centrom to teraz skúsil domáci Chigozie Mbah. Lopta smerovala na Jakuba Krelu, no včas zakročil jeden z hosťujúcich stopérov.

10

Václavik to teraz skúšal individuálne cez stred ihriska. Podarilo sa mu síce oklamať jedného muža v bielom, no cez Martina Luberda sa nedostal.

Aktuálny pohľad na hraciu plochu

9

Center z kopačky Viliama Macko odvracia obrana Žiliny do bezpečia. Napriek tomu však ostávajú futbalisti Tatranu pri lopte.

8

Dočkali sme sa aj prvého rohového kopu. Ten zahrajú hosťujúci futbalisti a konkrétne pri vlajočke stojí Viliam Macko.

7

Na opačnej strane to skúšal centrom Lukáš Micherda, no lopta si adresáta vo vápne MŠK nenašla aj vďaka zákroku Hancka.

6

Po chybe Patrika Jacka sa za obranou s loptou ocitol Ľubomír Gorelčík. Tomu stačilo už len prekonať vybehnutého gólmana Prešova, no loptu napokon zastavila konštrukcia bránky.

5

Tlacháč skúsil nákopom za obranu vysunúť Kristiána Valla, no dobre postavený Jakub Bartek loptu zastavil.

4

Letić už je späť na hracej ploche a môže hneď podporiť vznikajúci útok Žiliny na pravom krídle.

3

Bojan Letić za pomoci zdravotníkov opúšťa hraciu plochu a tak budú musieť hrať žlto-zelení v chvíľkovom oslabení.

2

Hra je prerušená. Na trávniku ostáva ležať jeden z domácich futbalistov a vyzerá to tak, že sa to bez ošetrenia nezaobíde.

1

O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Tí sa rozhodli pre kombináciu smerom na súperovu polovičku, no lopta už po pár sekundách končí za postrannou čiarou.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Hráči oboch celkov sú už pripravení na hracej ploche. Stretnutie sa o malý okamžik začne. Domáci dnes nastúpia v žlto-zelených a hostia v bielo-zelených dresoch.
Úvodné zostavy:

MŠK Žilina B: Mandous – Hučko, Mbah, Vallo, Hancko, Šušolík, Letić, Václavík, Tlacháč, Gorelčík, Krela.
Náhradníci: Kňazovič – Drbúl, Dybala, Chríbik, Boženík, Minárik, Majštinik

1. FC Tatran Prešov: Talian – Petko, Jacko, Tubonemi, Macko, Dzurík, Katona, Keresteš, Micherda, Bartek, Luberda.
Náhradníci: Jacko, Hadžić, Kačala, Cicman, Ferenc..

Hľadáme nových redaktorov!

Vážení priaznivci futbalu! Vítam Vás pri sledovaní prvého nadstavbového kola DOXXbet ligy. V dnešnom dueli si zmerajú sily celky MŠK Žilina B a 1. FC Tatran Prešov.


MŠK Žilina B postúpila do nadstavbovej časti zo skupiny západ z 5. miesta zo ziskom 33 bodov. Žilina v základnej skupine vyhrala 8 zápasov. 5 zápasov skončilo prehrou šošónov a až 9 zápasov skončilo deľbou bodov. Momentálne patrí Béčku MŠK Žiliny pre prvým kolom 10. priečka s 29 bodmi. Domáci celok stráca na prvé VSS Košice 13 bodov, no postup v prípade Žiliny nie je možný.V poslednom zápase žlto-zelení len remízovali pred vlastným publikom 1:1 s FK Pohroním Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Gól vsietil Bojan Letič.



1. FC Tatran Prešov postúpil z východnej skupiny z výborného druhého miesta hneď za VSS Košicami. V základnej časti nazbierali hostia 40 bodov so skóre 40:18. Skvelým faktom je však to, že z 22 zápasov prehrali len 2. V nadstavbovej časti patrí Prešovu taktiež druhá priečka so 40 bodmi. Na VSS stráca Tatran len dva body a určite sa pobije o postup až do konca súťaže. V poslednom kole Tatran Prešov vyhral 2:1 nad FK Spišskou Novou Vsou. Góly Prešovu vsietili Peter Katona a Viliam Macko.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.

MŠK Žilina B – FC TATRAN Prešov

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 37. Krela, 90+3. Václavik – 74. Katona

Karty:   35. Vallo (ZIN), 53. Šušolík (ZIN), 65. Krela (ZIN)   70. Luberda (PRE)

MŠK Žilina B: Mandous – Hučko, Mbah, Vallo, Hancko, Šušolík, Letić, Václavík, Tlacháč, Gorelčík, Krela.
Náhradníci: Kňazovič – Drbúl, Dybala, Chríbik, Boženík, Minárik, Majštinik

FC TATRAN Prešov: Talian – Petko, Jacko, Tubonemi, Macko, Dzurík, Katona, Keresteš, Micherda, Bartek, Luberda.
Náhradníci: Jacko, Hadžić, Kačala, Cicman, Ferenc.