Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – Real Sociedad San Sebastian

1:2

konec (0:2)

03.04.2016, 20:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 31. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.58 4.45 5.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Žlutou kartu dostává Vicente Iborra (Sevilla FC), jemuž se nelíbilo, že soupeř otálel s autovým vhazováním, a tak diskutoval s rozhodčím.

75

Žlutou kartu dostává Gerónimo Rulli (Real Sociedad San Sebastian), jenž opět zdržoval hru, a tak právem je dalším potrestaným hráčem.

68

68. Červená karta po 2. žluté

68

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Markel Bergara (Real Sociedad San Sebastian). Hostující záložník nesmyslně dohrál soupeře a hned po zákroku věděl, že je zle.

63

Žlutou kartu dostává José Antonio Reyes (Sevilla FC). Domácí kapitán dostal nádherný pas za obranu a mohl jít sám na bránu, ale zpracování rukou celou situaci zastavilo.

52

Žlutou kartu dostává Mariano (Sevilla FC), jenž zastavil dobře rozvíjející útok soupeře. Domácí krajní kapitán neměl jinou možnost, jinak by to byl další nepříjemný protiútok.

50

Žlutou kartu dostává Markel Bergara (Real Sociedad San Sebastian).

29

Žlutou kartu dostává Adil Rami (Sevilla FC), který se po zmiňovaném zákroku neudržel a pustil si pusu na špacír.

26

Žlutou kartu dostává Mikel González (Real Sociedad San Sebastian). Ten potřeboval zastavit rozběhnutého domácího kapitána, a tak ho stáhl k zemi.

25

Žlutou kartu dostává Vitolo (Sevilla FC), který zezadu poslal soupeře k zemi. Co je pro domácí horší, je fakt, že San Sebastian bude zahrávat další přímý kop z dobré pozice.

Sevilla FC – Real Sociedad San Sebastian

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 51. Gameiro (pen.) – 2. Bergara (Illarramendi), 34. Krychowiak (vla.)

Karty:   25. Vitolo (SEV), 29. Rami (SEV), 52. Mariano (SEV), 63. J. A. Reyes (SEV), 90+3. Iborra (SEV) – 26. Mikel González (RSC), 50. Bergara (RSC), 75. Rulli (RSC)   68. Bergara (RSC)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 22:12.

Sevilla FC: S. Rico – Mariano, Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas – Cristóforo (46. Iborra), Krychowiak (66. N'Zonzi) – Vitolo, Banega, J. A. Reyes (C) (72. Konopljanka) – Gameiro.
Náhradníci: Soria – Iborra, N'Zonzi, Escudero, Konopljanka, Coke, F. Llorente.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Carlos Martínez (53. A. Elustondo), D. Reyes, I. Martínez, Yuri – Prieto (C), Bergara, Illarramendi – Oiarzabal, Vela (86. Mikel González), Zurutuza (59. Granero).
Náhradníci: Bardají – Mikel González, Bruma, Granero, Jonathas, de la Bella, A. Elustondo.

Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco