Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Tachov – MFK Chrudim

0:3

konec (0:0)

02.04.2016, 10:30 • FK Tachov • 23. kolo • Tomáš Reiner

83

83. Ondřej KESNER - 0:3

83

Chrudim právě vstřelila branku!
ONDŘEJ KESNER to udělal parádně a svou druhou brankou v utkání zvyšuje sedm minut před koncem na 3:0!! Ondřej Kesner po pravé straně krásně pronikl do šestnáctky mezi dvěma protihráči a poté přízemní střelou poslal míč pod vybíhajícím brankářem Danem Houdkem ke vzdálenější levé tyči.

61

61. Petr RYBIČKA - 0:2

61

Chrudim právě vstřelila branku!
PETR RYBIČKA zakončil další krásnou akci Chrudimi, která se v Tachově ujímá vedení 2:0!! Hosté vyrazili po pravém křídle do rychlého protiútoku, který byl pro tachovskou obranu opět smrtelný. V pokutovém území se dostal k míči Petr Rybička, který nebyl nikým atakovaný a druhým nebo třetím dotykem míč poslal přes vybíhajícího brankáře Dana Houdka jemným obloučkem ke vzdálenější pravé tyči.

50

50. Ondřej KESNER - 0:1

50

Chrudim právě vstřelila branku!
ONDŘEJ KESNER necelých pět minut po přestávce prolamuje bezbrankové skóre a posílí vedoucí celek České fotbalové ligy do vedení!! Chrudim vyrazil středem hřiště do protiútoku, po kterém následovala série přihrávek na jeden dotek a Ondřej Kesner v blízkosti hranice malého pokutového území míč dorazil z blízkosti do prázdné brány. To byla parádní akce.

FK Tachov – MFK Chrudim

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 50. Kesner, 61. Rybička, 83. Kesner

Karty:   20. Matas (TAC), 45. Hoffmann (TAC), 81. Tříska (TAC) – 32. Luptovský (CHR)

FK Tachov: Houdek – Dvořák, Habart, Hoffmann (64. Hrošovský), Hradecký (57. Folejtar), Knakal, Matas (C), Mlynařík, Šácha (57. Kropáček), Tříška, Vaněček.
Náhradníci: Žipaj, Ruda.

MFK Chrudim: Mrázek – Drahoš, Hauf (74. Ráliš), Kesner (88. Opina), Krčál, Langr S. (88. Langr M.), Luptovský (55. Sixta), Mastík, Radouš (C), Řezníček, Rybička (87. Tlapák).
Náhradníci: Trojan, Ráliš.

Rozhodčí: Ondřej Ginzel. Asistenti: Petr Martínek, Michal Mrkáček. Delegát: Ladislav Míka