Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

Rio Ave FC – CS Marítimo

1:0

konec (1:0)

18.03.2016, 21:30 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • 27. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.84 3.56 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Brankář Salin se opět vydal do šestnáctky, kde se dostal k odraženému míči a nabil ho na střelu střídajícímu Edgarovi Costovi, jehož pohotový pokus zpoza šestnáctky rozvlnil boční síť!

90+4

Brankář Salin se vydal před rozehráním rohového kopu z pravé strany před bránu Ria Ave a málem se na přední tyči dostal do zakončení, nakonec ale svatyni svého kolegy neohrozil.

86

Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Héldon, přichází Postiga.

85

85. Střídající Ghazaryan pálil v obrovské šanci těsně nad.

85

Střídající Ghazaryan se ocitl na vzdálenější pravé tyči po rozehrání rohového kopu v obrovské šanci a z voleje se snažil míč placírkou poslat pod břevno, jenže bránu přestřelil!

83

Plessis se dostal uprostřed šestnáctky po rozehrání standardní situace svého týmu k odraženému míči a jeho následná přízemní střela byla sražena těsně vedle pravé tyče!

78

Žlutou kartu dostává Plessis (CS Marítimo).

74

Hosté rozehráli standardní situaci a střídající Diallo vystřihl v pokutovém území pohotové nůžky, ty ovšem střihly z poloviny na prázdno a míč po nich zamířil vedle levé tyče brány.

71

Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Tiago Rodrigues, přichází Ghazaryan.

69

Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Kuca, přichází Ukra.

65

Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Djousse, přichází Diallo.

62

Střídající Edgar Costa se uvedl ve skvělém světle a krátce po příchodu na hřiště na levé straně šestnáctky napřáhl levačkou k přízemní střele, která rozvlnila boční síť u bližší tyče!

60

Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Guedes, přichází Yazalde.

59

Střídání v týmu CS Marítimo: ze hřiště odchází Gevaro, přichází Edgar Costa.

39

39. RODERICK - 1:0

39

Rio Ave právě vstřelilo branku!
RODERICK MIRANDA střílí gól a v závěru prvního poločasu posílá Rio Ave do vedení!! Rio Ave na levé straně rozehrálo rohový kop a po přetaženém centru na vzdálenější pravou tyč se dostali domácí fotbalisté ke střele, která byla jedním z hráčů Marítima přizvednuta do vzduchu. Toho dokonale využil Roderick Miranda, který stál ve správný čas na správném místě a hlavou míč poslal do levého horního rohu brány.

36

Žlutou kartu dostává Briguel (CS Marítimo).

22

Fransérgio se na opačné straně opřel krásně do míče a jeho následná střela se ze vzduchu snesla jako list těsně vedle pravého horního rohu brány!

21

Guedes se ocitl po parádním centru svého spoluhráče z pravého křídla před bránou ve stoprocentní šanci, z blízkosti ale nedokázal rozvlnit prázdnou síť a jeho střela levačkou na dlouhou nohu zamířila vedle levé tyče!

18

Žlutou kartu dostává Patrick (CS Marítimo).

17

Alex Soares se dostal k míči a zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné táhlé přízemní střele, která ještě byla tečována a poté zamířila těsně vedle bližší levé tyče!

4

Jeden z domácích hráčů se na pravé straně šestnáctky ocital ve velké šanci, přehodit se mu ale vybíhajícího brankáře Salina nepodařilo a míč byl sražen na rohový kop!

Rio Ave FC – CS Marítimo

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 39. Roderick Miranda

Karty:   18. Patrick (MAO), 36. Briguel (MAO), 78. Plessis (MAO)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 5:13. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:14.

Rio Ave FC: Rui Vieira – Lionn, Roderick, Marcelo, Edimar – Tarantini, Wakaso – Héldon (86. Postiga), Pedro Moreira, Kuca (69. Ukra) – Guedes (60. Yazalda). (rozestavení 4-2-3-1)
Náhradníci: Carlos Alves, Vilas Boas, Renan Bressan, Krovinovic.

CS Marítimo: Salin – Briguel, Dirceu, Maurício, Patrick – Tiago Rodrigues (71. Ghazaryan), Plessis, Fransérgio – Alex Soares, Djousse (65. Diallo), Gevaro Nepomuceno (59. Edgar Costa). (rozestavení 4-3-3)
Náhradníci: Charles, Deyvison, Romário Leiria, Xavier.

Rozhodčí: Carlos Xistra. Asistenti: Bertino Miranda, Nuno Pereira. Čtvrtý rozhodčí: Pedro Campos