Menu

Fotbal

Evropská liga

SC Braga – Fenerbahce Istanbul

4:1

konec (1:1)

17.03.2016, 21:05 • Estádio AXA, Braga (kapacita: 30.286 diváků) • Osmifinále • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.18 3.3 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

90+7. Şen se stal třetím vyloučeným hráčem Fenerbahce

90+7

V samotném závěru utkání je třetím vyloučeným hráčem na straně hostujícího celku Volkan Şen, který za nesportovní chování uviděl druhou žlutou a následně červenou kartu. Poté, co byl vyloučen, ještě rukou strčil do hlavního arbitra a ze hřiště byl odveden za pomoci jednoho z členů realizačního týmu.

90+3

Ve třetí nastavené minutě zřejmě za protesty dostává žlutou kartu Volkan Şen (Fenerbahce Istanbul). Hosté závěr zápasu psychicky vůbec nezvládají.

90

Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Nikola Stojiljković, přichází Filipe Augusto.

87

87. Červená karta za zákeřný faul Potuka

87

Rozběhnutého Pedra Santose hrubým způsobem fauloval Alper Potuk (Fenerbahce Istanbul), který byl za zákeřný skluz potrestán rovnou červenou kartou. Horkokrevnost Turků se tak v dnešním zápase projevila naplno, Fenerbahce kvůli naprosto zbytečnému faulu bude zápas dohrávat v osmi hráčích v poli.

83

83. Rafa SILVA - 4:1

83

Braga právě vstřelila branku!
Náskok domácího týmu je už tříbrankový. Mezi střelce se zapsal RAFA SILVA, před kterým se na pravé straně uvolnil prostor, čehož využil vniknutím do pokutového území a svou individuální akci zakončil křižnou přízemní střelou podél gólmana.

79

Po souboji u postranní čáry se do sebe pustili Nikola Stojiljković (SC Braga) a Caner Erkin (Fenerbahce Istanbul), pro jejich pošťuchávanou neměl pochopení hlavní arbitr a oběma hráčům udělil žlutou kartu.

78

Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Robin van Persie, přichází Fernandão.

74

74. Nikola STOJILJKOVIĆ - 3:1

74

Braga právě vstřelila branku!
K obrovské radosti domácích fanoušků se Braga ujímá potřebného dvoubrankového vedení! Na pravé straně pokutového území si na centrovaný balon naskočil Santos a poslal ho do ruky obránce. Od ní se míč odrazil na hruď NIKOLY STOJILJKOVIĆE, který po jeho zpracování na pravém rohu malého vápna tvrdě vystřelil a jeho nechytatelná rána skončila až za zády Demirela.

73

Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Nikola Vukčević, přichází Pedro Santos.

73

Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Diego, přichází Michal Kadlec.

72

Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Nani, přichází Volkan Şen.

69

69. JOSUÉ - 2:1

69

Braga právě vstřelila branku!
Míč si na penaltový puntík postavil JOSUÉ a Demirela překonal přízemní střelou k pravé tyči. Přestože brankář Fenerbahce směr střely vystihl, po balonu se natahoval marně.

66

66. Druhá žlutá karta pro Topala

66

Mehmet Topal (Fenerbahce Istanbul) zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a po druhé inkasované žluté kartě se předčasně odebral do sprch.

66

Žlutou kartu dostává Volkan Demirel (Fenerbahce Istanbul).

53

Obrovská šance domácího týmu! Josué se ujal exekuce rohového kopu a nadýchaným centrem posadil míč na hlavu Bolyho, který jej poslal jen několik decimetrů od levé tyče Demirelovy svatyně. Brankář Fenerbahce si tak mohl zhluboka oddechnout.

49

Josué (SC Braga) a Caner Erkin podstoupili vzdušný souboj o míč, při kterém byl hráč hostujícího týmu faulován loktem. Hříšník Josué za své počínání uviděl žlutou kartu.

45+3

45+3. Alper POTUK - 1:1

45+3

Fenerbahce právě vstřelilo branku!
Ve třetí nastavené minutě je vyrovnáno! Po centru z levé strany se uvnitř vápna dostal ke střele van Persie, ale jeho pokus zblokoval dobře postavený Boly. Od něho se ale balon odrazil na kopačku ALPERA POTUKA, jenž z rohu malého vápna zavěsil míč pod břevno.

44

Za nesportovní chování uviděl v závěru úvodního dějství žlutý kartónek Souza (Fenerbahce Istanbul).

31

Po zisku míče se hosté pokusili zahrozit dlouhatánským nákopem za obranu směřujícího na Robina van Persieho (Fenerbahce Istanbul), který si však při zpracování míče pomohl hraním rukou, za což byl potrestán kartou žluté barvy.

17

Kop od rohového praporku byl k viděné také na opačné straně hřiště a po centru Canera Erkina se v šestnáctce nejlépe zorientoval Van Persie, který svou pumelici poslal těsně vedle tyče.

11

11. Ahmed HASSAN - 1:0

11

Braga právě vstřelila branku!
Příznivci domácího týmu mají důvod k radosti, jejich celek se totiž po desíti minutách dostává do vedení! Perfektní přihrávku za obranu obdržel na hranici ofsajdu se pohybující AHMED HASSAN, který z hranice šestnáctky překonal vyběhnuvšího Demirela přízemní střelou bez přípravy mířící k levé tyči.

9

Prvním potrestaným hráčem žlutou kartou je za faul uprostřed hracího pole jediný střelec úvodního vzájemného zápasu Mehmet Topal (Fenerbahce Istanbul).

SC Braga – Fenerbahce Istanbul

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 11. Ah. Hassan (N. Vukčević), 69. Josué (pen.), 74. Stojiljković (Santos), 83. R. Silva (Ah. Hassan) – 45+3. Potuk (van Persie)

Karty:   49. Josué (BRG), 79. Stojiljković (BRG) – 9. Topal (FEN), 31. van Persie (FEN), 44. Souza (FEN), 66. Demirel (FEN), 79. Erkin (FEN), 90+3. Şen (FEN)   66. Topal (FEN), 90+7. Şen (FEN)   87. Potuk (FEN)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 12:15.

SC Braga: Magalhães – Baiano, Pinto (C), Boly, Goiano – Josué, Mauro, N. Vukčević (73. Santos), R. Silva – Ah. Hassan, Stojiljković (90. Augusto).
Náhradníci: Marafona – Eduardo, Djavan, Augusto, Alan, Santos, Ferreira.

Fenerbahce Istanbul: Demirel (C) – Özbayraklı, Kjaer, Alves, Erkin – Souza, Topal – Nani (72. Şen), Diego (73. M. Kadlec), Potuk – van Persie (78. Fernandão).
Náhradníci: Fabiano – Tufan, Kaldırım, Şen, Meireles, Fernandão, M. Kadlec.

Rozhodčí: Bebek – Petrović, Grgić (všichni CRO)

První zápas: Fenerbahce - Braga 1:0