Menu

Fotbal

MOL Cup

FC Hradec Králové – FK Mladá Boleslav

1:4

konec (1:1)

16.03.2016, 17:00 • Čtvrtfinále • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

87

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Znovu nepohlídaný Jan Chramosta ve vápně. Tentokrát se od něho spíše balón odrazil do kroku pro LADISLAVA TAKÁCSE, který dává už čtvrtou branku hostů – 1:4.

84

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Adam Jánoš u vápna poslal míč na Jakuba Radu, který ještě za obranou našel rychle naběhlého JANA CHRAMOSTU, jenž se už mýlit nemohl – 1:3.

66

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
JAN CHRAMOSTA dostal přihrávku do levé strany vápna, kde bylo dostatek prostoru. Následně si tak hostující útočník postoupil trochu více k brance a přesně zakončil. Stejskal s touto střelou nemohl příliš udělat – 1:2!

41

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Daniel Trubač z prostoru před velkým vápnem nahrál balón do levého křídla, odkud přízemním centrem našel Jan Javůrek svého jmenovce, tedy kanonýra domácích JANA PÁZLERA, který se od přední tyče dokázal prosadit za záda Diviše – 1:1!

20

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Balón si postavil faulovaný MILAN BAROŠ, který si počkal na pohyb brankáře a poté lobem usměrnil míč do středu branky. Stejskal se ještě pokoušel ze země míč vykopnout, scházelo mu k tomu ale pár decimetrů – 0:1.

FC Hradec Králové – FK Mladá Boleslav

1:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 41. Pázler – 20. Baroš, 66. Chramosta, 84. Chramosta, 87. Takács

Karty:   19. Stejskal (HKR), 42. Vobejda (HKR) – 32. Baroš (MBL), 43. Malpon (MBL), 56. Chramosta (MBL)

FC Hradec Králové: Stejskal – Krátký, Nosek (c), Chleboun, Mareš – Schwarz (71. Zorvan), Vobejda – Shejbal (62. Nworah), Trubač, Javůrek – Pázler (77. Kraják).
Náhradníci: Ottmar – Kraják Bederka, Nworah, Súkenník, Zorvan.

FK Mladá Boleslav: Diviš – Jánoš, Toml, Čmovš, Fleišman – Ščuk, Malpon (73. Rada) – Přikryl, Takács, Čermák (71. Kalabiška) – Baroš (46. Chramosta).
Náhradníci: Šeda – Rada, Chramosta, Magera, Ladra, Kalabiška, Albina.

Diváci: 686

Odveta: Mladá Boleslav - Hr. Králové 1:1