Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – 1. FSV Mohuč 05

1:2

konec (0:1)

02.03.2016, 20:00 • Allianz Arena, München • 24. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.13 9.5 27.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (22:10:02)
Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:10.
Utkání je u konce! Domácí sice dokázali srovnat, ovšem hosté čtyři minuty před koncem opět strhli vedení na svou stranu a to nakonec udrželi až do závěrečného hvizdu, a jsou tak po výhře 2:1 první týmem, který si od května 2015 odváží z Allianz Arény výhru!

Domácí dlouhou svírali ve druhé půli svého soupeře, až se v 64. minutě opřel po přihrávce Vidala do míče levačkou Arjen Robben a jeho krásná přízemní rána zapadla přesně k pravé tyči. Bayern měl poté ještě mnoho šancí, ovšem čtyři minuty před koncem přišel šok. Baumgartlinger se skvěle otočil kolem Vidala a připravil palebnou pozici pro střídajícího Jhona Cordoba, který se trefil po zemi přesně k pravé tyči do protipohybu Manuela Neuera.

Vzhledem k tomu, že Dortmund dnes zvítězil na půdě Darmstadtu, tak se náskok domácích scvrkl na 5 bodů a již o víkendu nás na stadionu BVB čeká „Der Klassiker“, který může domácí vrátit zpět do trháku, nebo naopak celou situaci více zamotat! Uvidíme, jak dopadne zápas Dortmundu s Bayernem, který začíná v sobotu 5.3. od 18:30.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Karius bude vykopávat od své svatyně a hosté jsou blízko šokujícímu vítězství!

90+3

Tentokrát už centr do vápna vyšel, když míč seslal do vápna Bernat, avšak ani Lewandowski ve velmi dobré pozici nedokázal zakončit přesně.

90+2

Tlak Bayernu graduje. K centru se uvolnil také Douglas Costa, střídající Brosinski ale jeho pas s vypětím sil srazil mimo pokutové území.

90+1

A opět akci domácích překazil zbytečným faulem Arturo Vidal, který poslal k zemi skluzem Bussmanna.

90

Budou se nastavovat čtyři minuty nad rámec hrací doby!

90

Vzápětí se dostal dopředu také Alaba, který po zasekávačce odcentroval, obrana hostů ale míč znovu bezchybně odvrátila.

88

Následně se za míčem natlačil na penaltě Lewandowski, ale jeho akce je zastavena praporkem pomezního – ofsajd.

87

Rázem mohlo být vyrovnáno! Robben si opět navedl míč na levačku, ze které vyšlehnul prudký plamen, nicméně ani tentokrát se holandskému ostrostřelci nepovedlo zamířit přesně. Míč proletěl nad břevnem!

86

86. Jhon CÓRDOBA - 1:2

86

Mainz právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, hosté jdou opět do vedení a jsou blízko překvapivého vítězství. Další branková akce vedla opět přes pravou stranu, kde centr Brosinskiho našel Baumgartlingera, který se obtočil kolem Vidala a v již dobré pozici posunul balon do ještě lepší parkety pro JHONA CÓRDOBU a ten krásnou ránou po zemi zamířil přesně k tyči do Neuerova protipohybu – 1:2!

85

Rozehrání volného přímého kopu si vzal na starost Robben, jehož pas nebezpečný centr pouze prolétl šestnáctkou hostů.

84

Následně si při další přihrávce Rafinha míč skvěle nadhodil před skluzujícím Bussmann a právě záložník hostů vidí za svůj faul žlutou kartu.

83

Domácí nyní hodně tlačí. Útok borců v červeném podpořil také Rafinha, ale jeho prudký přízemní pas hosté opět s ledovým klidem odvrátili.

82

Mnichovští posléze postupovali po pravé straně, kde Robben rychle posunul míč na rozběhnutého Müllera, ale ten byl včas zastaven pohotovým skluzem.

Bayern Mnichov – 1. FSV Mohuč 05

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 64. Robben (Arturo Vidal) – 26. Jairo (Donati), 86. Córdoba (Baumgartlinger)

Karty:   50. Rafinha (BAY) – 62. Balogun (MAI), 84. Bussmann (MAI)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:10.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Rafinha, Benatia, Alaba, Bernat – Arturo Vidal – Coman (51. T. Müller), Robben, Th. Alcântara (60. Costa), Ribéry – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Tasci, Rode, T. Müller, Kimmich, Götze, Costa.

1. FSV Mohuč 05: Karius – Balogun, Bungert (46. Latza), Hack – Donati (73. Brosinski), Baumgartlinger (C), Frei, Bussmann – Clemens, Mallı (60. Córdoba), Jairo.
Náhradníci: Curci – Brosinski, Latza, Córdoba, De Blasis, Serdar, Moritz.

Rozhodčí: Sascha Stegemann – Christian Fischer, Florian Steuer