Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

CD Tondela – CS Marítimo

3:4

konec (1:2)

21.02.2016, 17:00 • Estádio João Cardoso • 23. kolo • Tomáš Reiner

Tipsport: 2.87 3.2 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Marítimo právě vstřelilo branku!
Na Estádio João Cardoso se dějí velké věci, Tondela sahala ještě v devadesáté minutě po třech bodech, jenže teď je všemu jinak, BABA DIAWARA navázal na gól Dricea a otáčí vývoj zápasu na stranu Marítima!! Dyego Sousa a João Diogo rozebrali obranu Tondely do posledního šroubku a Baba Diawara střelou do prázdné brány dokonal fantastický obrat.

90+2

Marítimo právě vstřelilo branku!
DIRCEU střílí krásný gól a vyrovnává stav utkání těsně před koncem na 3:3!! Rúben Ferreira zachytil míč po špatném výkopu brankáře Zubikarii a poté přesnou přihrávkou našel Dircea, který ho poslal pod horní tyč.

84

Tým Tondela právě vstřelil branku!
Střídající ÉRICK MORENO střílí jeden z nejdůležitějších gólů Tondely v letošní sezóně Ligy NOS a otáčí vývoj zápasu na stranu outsidera!! Nathan Júnior odvedl na levém křídle fantastickou práci a po následné přihrávce uklidil míč z blízkosti do prázdné brány střídající Érick Moreno, který se stává společně s prvním jmenovaným hráčem obrovským hrdinou dnešního zápasu.

73

Tým Tondela právě vstřelil branku!
NATHAN JÚNIOR se stává hrdinou dnešního utkání a svým druhým gólem v zápase vyrovnává na 2:2!! Murillo vyslal dopředu kolmou přihrávkou Nathana Júniora, který nádhernou střelou umístil míč přesně do horního rohu brány a nedal brankářovi Haghighimu žádnou šanci.

39

Tým Tondela právě vstřelil branku!
NATHAN JÚNIOR krátce před koncem prvního poločasu střílí gól a přiživuje naděje Tondely na bodový zisk v dnešním důležitém zápase!! Nuno Santos roztáhl hru doleva na Nathana Júniora, který si navedl míč do středu hřiště a krásnou přízemní střelou zamířil přesně k tyči.

31

Marítimo právě vstřelilo branku!
DYEGO SOUSA se podruhé během pár okamžiků dostal k nebezpečné střele a rozvlnil síť za brankářem Zubikaraiou!! Bruno Nascimento nedokázal odkopnout míč do bezpečí, čehož dokonale využil Dyego Sousa a nekompromisní ránou překonal bezmocného brankáře Zubikaraie.

3

Marítimo právě vstřelilo branku!
EDGAR COSTA se prosazuje a z ničeho nic posílá Marítimo po necelých třech minutách do vedení!! João Diogo poslal z pravé strany nádherný diagolnální pas na Edgara Costu, který levačkou napřáhl k přízemní střele a poslal Marítimo do brzkého vedení.

CD Tondela – CS Marítimo

3:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 39. Nathan Júnior, 73. Nathan Júnior, 84. Érick Moreno – 3. Edgar Costa, 31. Dyego Sousa, 90+2. Dirceu, 90+5. Diawara

Karty:   23. Hélder Tavares (TND), 90+1. Moreno (TND) – 10. Dyego Sousa (MAO), 23. Soares (MAO), 59. Costa (MAO), 90+1. Romário (MAO), 90+3. Baba Diawara (MAO)   61. Costa (MAO)

CD Tondela: Zubikarai – Oto´o Zué (66. Érick Moreno), Bruno Nascimento, Tikito, Nuno Santos – Hélder Tavares, Bruno Monteiro, Karl (46. Wagner) – Murillo, Nathan Júnior, Romário Baldé (28. Dolly Menga).
Náhradníci: Cláudio Ramos, Kaká, Luís Alberto, Jaquité.

CS Marítimo: Haghighi – Patrick, Dirceu, Romário Leiria, Rúben Ferreira – Alex Soares (75. Ghazaryan), Fransérgio – João Diogo, Éber Bessa (87. Baba Diawara), Edgar Costa (90+9. Damien Plessis) – Dyego Sousa.
Náhradníci: Welligton, Tiago Rodrigues, Lynneeker, Donald Djoussé.

Rozhodčí: Tiago Martins. Asistenti: André Campos, Hernâni Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Bruno Rebocho

Diváci: 1028