Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Steaua Bukurešť – AS Trenčín

0:1

konec (0:1)

06.02.2016, 13:45 • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

90+1

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Holúbek, prichádza Opatovský.

90

Sulley nepríjemne v strede poľa nakopol Holúbeka, ktorý bude potrebovať ošetrenie. Určite ho to bolí, ale nie je tajomstvom, že Trenčín v závere schválne kúskuje hru a zdržuje čas.

88

Žltú kartu dostáva Šemrinec (AS Trenčín).

83

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Van Kessel, prichádza Kalu.

73

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Maierhofer, prichádza Nworah.

71

No asi som mal skôr napísať, že to začína byť nuda, pretože odvtedy sa veci zmenili. Steaua v ďalšej veľkej šanci. Najprv Marica z boku nabiehal do malého vápna a keďže bol z uhla, prihrával pod seba na spoluhráča, ktorému v poslednej chvíli obrancovia loptu odkopli. Následné zakončenie Hamrouna k žrdi Šemrinec chytil.

69

69. Výborný zákrok Šemrinca

69

Čo ten teraz chytil... To bola nádhera, pretože Marica sa rútil sám na Šemrinca, ktorý sa rozkľakol a nohou vykopol na roh. Just beautiful.

68

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Schet, prichádza Bala.

64

Tak toto je veľmi zaujímavá situácia a predovšetkým preto, že ide o prípravný duel. Rabiu dostal dve žlté karty v priebehu dvoch minút a je vylúčený.

63

Žltú kartu dostáva Rabiu (AS Trenčín).

62

Marica perfektne našiel oblúčikom na vzdialenejšiu stranu malého vápna úplne voľného Hamroun, ktorý si mohol rozmyslieť čo spraví, spýtať sa brankára kde to chce a dokým by dobehli obrancovia by si stihol aj zapáliť, no futbalista rumunského tímu z voleja trafil niekde medzi palmy za ihriskom.

44

44. MAIERHOFER - 0:1

44

Trenčín dal gól!

Perfektný prechod AS Trenčín až do brány, ktorý začala ešte na polovici. Van Kessel poslal skvelý pas do šestnástky Schetovi, ktorý si loptu potiahol a predložil pred (takmer) odkrytú bránu STEFANOVI MAIERHOFEROVI.

40

Ešte väčšia šance však prišla teraz, pretože Marica zakončoval zvnútra päťky. Našťastie pre Trenčín v páde a preto loptu len prihral Šemrincovi do rukavíc.

31

Na druhej strane to bolo zaujímavé, keď Šemrinec malú domov poslal vysoko vysoko nad seba a ako lopta padala, Skovajsa ju poslal priamo na kopačku voľného Hamrouna, ktorého strela po zemi bránu tesne minula.

29

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jančo, prichádza Maierhoffer.

29

Ciprian Marica dostal šancu vystreliť z hranice šestnástky, čo okamžite využil a takmer rozvlnil sieť. Jeho pokus končí na bočnej sieti.

13

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Bero, prichádza Jančo.

8

Neuveriteľne presná kolmica za obranu súpera v podaní Koolwijka poslala do samostatného nájazdu Matúša Bera, lenže ten bránu až trestuhodne netrafil a čo je ešte horšie, ostáva ležať na trávniku a nevyzerá to s ním dobre. Už sú pri ňom tímoví lekári.

FC Steaua Bukurešť – AS Trenčín

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 44. Maierhofer

Karty:   90. Sulley (STB) – 63. Rabiu (TRE), 88. Šemrinec (TRE)   64. Rabiu (TRE)

FC Steaua Bukurešť: Nita – Hamroun, Papp, Chipciu, Marica, Stanciu, Tosca, Pintilii, Tamás, Varela, Popa
Náhradníci: Cojocaru – Rapa, Carp, Sulley, Momcilovic, Bawab, Gebhart, Chitosca

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík, Skovajsa, Holúbek – Koolwijk, Rabiu, Bero – Schet, Van Kessel, Guba
Náhradníci: Maierhofer, Jančo