Menu

Fotbal

Přípravný zápas

PFK Ludogorec Razgrad – ŠK Slovan Bratislava

0:0

konec (0:0)

06.02.2016, 16:00 • Dávid Lech sk

Tipsport: 1.9 3.55 3.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

A počuli sme hvizd hlavného rozhodcu. Zápas sa skončil po bezgólovom rezultáte 0:0. Hráči Ludogorca boli aktívnejším celkom, mali viacero sľubných šancí, no nedokázali sa strelecky presadiť. Najväčšiu šancu v zápase mal kapitán bulharského celku Michail Aleksandrov, ktorý v 64. minúte zo štandardnej situácie nastrelil pravú žrď Greifovej brány. Po prvej bezgólovej remíze s CS Universitatea Craiova tak Slovan odohral ďalší zápas, v ktorom nepadol ani jeden gól. Tentoraz slovenský mančaft remizoval s bulharským Ludogorcom. Po tomto zápase čaká na "belasých" stredajší súboj s Dinamom Tbilisi. (17:54:18)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Čunčukov si teraz vypýtal faul a nasledovať bude štandardná situácia Ludogorca z ľavej strany. Podarí sa Razgradu skórovať v nadstavenom čase?

90+1

Hra sa prelína zo strany na stranu, beží prvá minúta nadstaveného času a Ludogorec má loptu vo svojej moci.

90

Slovan stratil loptu pred šestnástkou súpera, Ludogorec sa dostal do rýchleho protiútoku a tak jeden z hráčov Slovana zatiahol záchrannú brzdu a tvrdo atakoval v strede poľa jedného z protihráčov.

89

Akcia Razgradu bola teraz predčasne ukončená hvizdom čiarového rozhodcu. Jeden z hráčov Ludogorca sa ocitol v ofsajdovom postavení.

88

Kapitán Ludogorca napokon prenechal loptu spoluhráčovi Anicetovi, no ten prepálil bránu.

87

A na hráčov bratislavského Slovana čakajú krušné chvíle. Kapitán Michail Aleksandrov bude zahrávať štandardnú situáciu z výhodnej pozície priamo spred šestnástky. Brankár Greif posiela do múru až piatich spoluhráčov.

87

Hráči Slovana ale teraz výborne zdvojili agilného Angula, obrali ho o loptu a prerušili tak rýchlu akciu svojho súpera.

86

Po dlhom čase sa k lopte dostali hráči Slovana, no loptu stratili hneď v strede poľa a do hry sa tak opäť dostávajú hráči Razgradu, ktorí sa v záverečných minútach zápasu všemožne snažia o strelenie otváracieho gólu v zápase.

85

Zodpovednosť vzal teraz na seba kapitán Ludogorca Michail Aleksandrov, no opäť sa hrnul do zakončenia príliš skoro a jeho pokus skončil dva metre mimo brány.

84

A v rýchlom slede budú futbalisti Ludogorca zahrávať už štvrtý rohový kop. Bratislavská obrana zatiaľ zvláda štandardné situácie súpera na výbornú.

84

Bratislavčania ale opätovne zvládli túto situáciu, odvrátili loptu a po krátkej chvíli tak bude nasledovať tretí rohový kop v podaní Razgradu.

84

Rohový kop si hráči bulharského celku zopakujú po tom, čo ho odvrátil jeden z hráčov Slovana.

83

Po zblokovanej strele napokon lopta končí mimo brány. Nasledovať bude rohový kop v podaní PFC Ludogorec Razgrad.

83

Hráči Slovana sa ale sami vytlačili na stred poľa, vzápätí stratili loptu a dopredu tak môžu postupovať hráči Ludogorca.

82

Slovan stále oblieha šestnástku súpera, kombinuje na malom priestore, no nedokáže sa dostať bližšie k bráne Razgradu.

81

Po dlhom čase sa pred šestnástku súpera nasťahovali aj hráči bratislavského Slovana, ktorí budú zahrávať autové vhadzovanie blízko brány Razgradu.

80

Zápas vstupuje do poslednej desaťminútovky. V posledných minútach majú viac z hry hráči Ludogorca, ktorí preukazujú väčší hlad po víťazstve. Obrana Slovana je ale zatiaľ nedobytná a všetko tak nasvedčuje tomu, že dnešný duel skončí remízovým rezultátom.

PFK Ludogorec Razgrad – ŠK Slovan Bratislava

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   19. - (SBA)

PFK Ludogorec Razgrad: Borjan – Vitinha, Terziev, Marem, Angulo, Anicet, Saša, Lukoki, M. Aleksandrov, D. Aleksandrov, Čunčukov.
Náhradníci: Stornov, Minev, Natanajel, Kozmin, Kerčev, Ďakov, Prepelica, Marcelinho, Vanderson, Kafu, Kišada

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Kotula, Saláta, Sekulič, Podaný – Kubík, Simovič, de Kamps, Milinkovič – Zreľák, Priškin.