Menu

Fotbal

Přípravný zápas

PFK Ludogorec Razgrad – ŠK Slovan Bratislava

0:0

konec (0:0)

06.02.2016, 16:00 • Dávid Lech sk

Tipsport: 1.9 3.55 3.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

A počuli sme hvizd hlavného rozhodcu. Zápas sa skončil po bezgólovom rezultáte 0:0. Hráči Ludogorca boli aktívnejším celkom, mali viacero sľubných šancí, no nedokázali sa strelecky presadiť. Najväčšiu šancu v zápase mal kapitán bulharského celku Michail Aleksandrov, ktorý v 64. minúte zo štandardnej situácie nastrelil pravú žrď Greifovej brány. Po prvej bezgólovej remíze s CS Universitatea Craiova tak Slovan odohral ďalší zápas, v ktorom nepadol ani jeden gól. Tentoraz slovenský mančaft remizoval s bulharským Ludogorcom. Po tomto zápase čaká na "belasých" stredajší súboj s Dinamom Tbilisi. (17:54:18)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Čunčukov si teraz vypýtal faul a nasledovať bude štandardná situácia Ludogorca z ľavej strany. Podarí sa Razgradu skórovať v nadstavenom čase?

90+1

Hra sa prelína zo strany na stranu, beží prvá minúta nadstaveného času a Ludogorec má loptu vo svojej moci.

90

Slovan stratil loptu pred šestnástkou súpera, Ludogorec sa dostal do rýchleho protiútoku a tak jeden z hráčov Slovana zatiahol záchrannú brzdu a tvrdo atakoval v strede poľa jedného z protihráčov.

89

Akcia Razgradu bola teraz predčasne ukončená hvizdom čiarového rozhodcu. Jeden z hráčov Ludogorca sa ocitol v ofsajdovom postavení.

88

Kapitán Ludogorca napokon prenechal loptu spoluhráčovi Anicetovi, no ten prepálil bránu.

87

A na hráčov bratislavského Slovana čakajú krušné chvíle. Kapitán Michail Aleksandrov bude zahrávať štandardnú situáciu z výhodnej pozície priamo spred šestnástky. Brankár Greif posiela do múru až piatich spoluhráčov.

87

Hráči Slovana ale teraz výborne zdvojili agilného Angula, obrali ho o loptu a prerušili tak rýchlu akciu svojho súpera.

86

Po dlhom čase sa k lopte dostali hráči Slovana, no loptu stratili hneď v strede poľa a do hry sa tak opäť dostávajú hráči Razgradu, ktorí sa v záverečných minútach zápasu všemožne snažia o strelenie otváracieho gólu v zápase.

85

Zodpovednosť vzal teraz na seba kapitán Ludogorca Michail Aleksandrov, no opäť sa hrnul do zakončenia príliš skoro a jeho pokus skončil dva metre mimo brány.

84

A v rýchlom slede budú futbalisti Ludogorca zahrávať už štvrtý rohový kop. Bratislavská obrana zatiaľ zvláda štandardné situácie súpera na výbornú.

84

Bratislavčania ale opätovne zvládli túto situáciu, odvrátili loptu a po krátkej chvíli tak bude nasledovať tretí rohový kop v podaní Razgradu.

84

Rohový kop si hráči bulharského celku zopakujú po tom, čo ho odvrátil jeden z hráčov Slovana.

83

Po zblokovanej strele napokon lopta končí mimo brány. Nasledovať bude rohový kop v podaní PFC Ludogorec Razgrad.

83

Hráči Slovana sa ale sami vytlačili na stred poľa, vzápätí stratili loptu a dopredu tak môžu postupovať hráči Ludogorca.

82

Slovan stále oblieha šestnástku súpera, kombinuje na malom priestore, no nedokáže sa dostať bližšie k bráne Razgradu.

81

Po dlhom čase sa pred šestnástku súpera nasťahovali aj hráči bratislavského Slovana, ktorí budú zahrávať autové vhadzovanie blízko brány Razgradu.

80

Zápas vstupuje do poslednej desaťminútovky. V posledných minútach majú viac z hry hráči Ludogorca, ktorí preukazujú väčší hlad po víťazstve. Obrana Slovana je ale zatiaľ nedobytná a všetko tak nasvedčuje tomu, že dnešný duel skončí remízovým rezultátom.

80

Angulo to teraz skúšal priamym ohrozením brány. Snažil sa loptu zatočiť k vzdialenejšej ľavej žrdi, no jeho pokus napokon skončil mimo brány a brankár Greif zasahovať nemusel.

79

Jeden z hráčov Ludogorca bol zastavený nedovoleným spôsobom. Nasledovať bude ďalšia štandardná situácia v podaní bulharského klubu.

78

Razgrad má stále loptu vo svojej moci, no zatiaľ sa nedokáže dostať na dostrel bratislavskej brány.

77

Lopta z kopačky hráča Ludogorca síce mala dobrú razanciu, no mierila príliš vysoko. Greif bude odkopávať loptu od svojej brány.

76

Ludogorec teraz bude po faule slovenského súpera zahrávať štandardnú situáciu zhruba z tridsiatich metrov. Podarí sa Razgradu v záverečnej pätnásťminútovke zápasu otvoriť skóre?

75

Slovan má už hodnú chvíľu loptu na svojich kopačkách. Zrýchliť hru sa teraz snažil jeden z hráčov Bratislavy, no dlhá prihrávka skončila len na kopačke hráča bulharského celku.

74

Nasledovať tak bude odkop od brány v podaní brankára Greifa. Brankár Slovana loptu rozohral nakrátko na krajného obrancu. "Belasí" sa budú snažiť o postupný protiútok.

73

A sledujeme ďalšiu vydarenú, rýchlu kombináciu Ludogorca. Kapitán Razgradu Michail Aleksandrov sa ale teraz unáhlil, zbrklo vystrelil spred šestnástky a jeho prízemný pokus výrazne minul bratislavskú bránu.

72

Razgrad sa snaží zatlačiť svojho súpera pred vlastnú bránu. Hrá pekný celoplošný futbal, hráči Ludogorca sú dobre technicky zdatní, no zatiaľ to na slovenský tím nestačí a stav je bezgólový.

71

Pri lopte sú hráči ŠK Slovan Bratislava, ktorým sa zatiaľ v útočnej fáze vôbec nedarí. Naopak, pred vlastnou bránou zatiaľ odvádzajú veľmi dobrú prácu a aj preto zatiaľ neinkasovali.

70

Momentálne sledujeme hru zo strany na stranu. Ani jeden z tímov sa ale nedokáže dostať do zakončenia a tak 20 minút pred koncom stretnutia stále márne čakáme na otvorenie skóre.

69

Nasledovať bude rohový kop Ludogorca. Razgrad ho zahral prízemným centrom na bližšiu žrď, no túto loptu si obrancovia Slovana ustrážili a odkopli ju do bezpečia.

68

Po dlhom čase sa do hry dostali aj hráči Slovana, no ich akcia skončila tak rýchlo ako aj začala. Ludogorec sa dostal k lopte a okamžite vyrazil do protiútoku.

67

Tentoraz to PFC Ludogorec skúša po ľavej strane, no ani tam sa hráči Razgradu presadiť nedokázali a posunuli loptu späť na stred ihriska.

66

Lopta je stále v moci bulharského celku, ktorý má v posledných minútach viac z hry. Zatlačil svojho súpera pred vlastnú šestnástku, no obrana Slovana nedovoľuje svojmu súperovi vypracovať si žiadnu výraznejšiu streleckú príležitosť.

65

Razgrad má stále loptu vo svojej moci, všemožne sa snaží o dobytie bratislavskej brány, no zatiaľ sa im nedarí strelecky presadiť.

64

A teraz sa kapitán Ludogorca Michail Aleksandrov postaral o najväčšiu šancu v dnešnom zápase. Jeho parádne zahraný center totiž preloboval všetko, čo mu stálo v ceste vrátane brankára Greifa a lopta skončila na pravej žrdi. Po kontakte s tyčkou sa kolmo odrazila späť do hry. Od otváracieho gólu teraz Razgrad delilo len niekoľko milimetrov.

63

Ludogorec sa teraz dostal do dobrej šance, no jeho útočná akcia bola prerušená faulom jedného z bratislavských hráčov.

62

Pri lopte sú hráči bratislavského Slovana, ktorí loptu poslali na brankára Greifa. Ten na ľavej strane dlhým odkopom našiel dvoch spoluhráčov, lopta po ich snahe skončila za autovou čiarou, nasledovať bude aut v podaní slovenského tímu.

61

Za nami je už hodina hry, no na otvárací gól stretnutia zatiaľ márne čakáme.

60

Lopta teraz skončila za autovou čiarou. Bratislavská obrana si dala pozor na jedného zo súperových hráčov unikajúcich po ľavej strane.

59

Razgrad je teraz pri lopte, dobre kombinuje, no Slovan dokázal súpera vytlačiť na vlastnú polovicu a Ludogorec to tak skúša odznova od svojho brankára.

58

Slovan sa teraz dostal do sľubnej streleckej pozície, no pred strelou zaznel hvizd čiarového rozhodcu, ktorý avizoval ofsajdové postavenie útočiaceho hráča.

57

O loptu sa teraz bojuje prevažne v strede poľa. Ani jeden z tímov sa nedokáže dostať na dostrel brány súpera a zatiaľ tak sledujeme typický remízový zápas.

56

K lopte sa postavil samotný faulovaný hráč, no Milinkovičov pokus na bránu skončil na brániacom futbalistovi Ludogorca.

55

Milinkovič si teraz vypýtal svojou aktivitou faul od Aniceta a získal tak možnosť zahrávania štandardnej situácie.

54

Letiaca lopta do šestnástky Razgradu ale skončila na jednom z brániacich hráčov. Ludogorec dokázal zahnať hroziace nebezpečenstvo.

53

Z rodiacej sa akcie Bratislavčania napokon vyťažili aspoň rohový kop.

52

Slovan teraz prebral loptu v strede poľa a snažil sa zaskočiť súpera rýchlym protiútokom.

51

Razgrad tak ale neučinil, rozohral loptu a chcel pokračovať v akcii. Na vyžiadanie rozhodcu tak ale na druhý pokus urobil a Slovan sa dostáva k lopte.

51

Na zemi teraz ostal ležať otrasený hráč bratislavského Slovana. Ludogorec tak v rámci fair-play odovzdá svojmu súperovi loptu.

50

Po útočnom faule Ludogorca bude nasledovať odkop lopty spred bratislavskej šestnástky, o ktorý sa postará brankár Greif.

49

Obraz hry sa oproti prvému polčasu príliš nezmenil. Ludogorec má väčšiu prevahu, no zatiaľ sa nedokáže výraznejšie presadiť v ofenzíve a tak je stav zatiaľ bezgólový.

48

Lopta teraz po nakopávanom centri "belasých" skončila v aute. Dlhú loptu slovenského celku odvrátil stopér Ludogorca.

47

Slovanisti ale túto situáciu zvládli na výbornú a Razgradu nedovolili ohroziť svoju bránu.

47

Nasledovať bude rohový kop Ludogorca. Greif teraz hlasno diriguje svoju obranu. O malú chvíľu poletí do šestnástky Slovana vysoký center.

46

A sme späť v hre. Bratislavskí hráči rozohrali loptu zo stredového kruhu a otvorili druhý polčas dnešného stretnutia.

46

Začal sa druhý polčas.
A je tu koniec prvého polčasu. Diváci v Turecku v ňom gól nevideli. Na otvárací presný zásah stretnutia si tak zrejme budeme musieť počkať do druhej 45-minútovky.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Plynie posledná minúta prvého polčasu. Všetko nasvedčuje tomu, že diváci si na otvárací gól zápasu budú musieť počkať do druhého dejstva.

44

Razgrad to teraz skúšal dlhým autovým vhadzovaním, no ani tentoraz to hráčom bulharského klubu nevyšlo. K lopte sa dostali bratislavskí hráči.

43

Koniec prvého polčasu sa blíži. Lopta je v strede ihriska v moci Ludogorca, ktorý sa teraz vďaka trom prihrávkam dostal až pred šestnástku súpera. Lopta ale po zásahu jedného z brániacich hráčov skončila mimo ihriska.

42

Po súboji pri šestnástke Ludogorca skončil na zemi Podaný. Po krátkom oddychu na trávniku ale bude pokračovať v hre.

41

Hráči Slovana sa po dlhej dobe dostali k lopte a v záverečnej päťminútovke prvého polčasu sa budú snažiť o jednu z posledných útočných akcií v prvej 45-minútovke.

40

Hráči Ludogorca rozohrali loptu v strede ihriska, po pravej strane sa bleskovo presunuli pred šestnástku svojho súpera. Veľmi dobre zakombinovali, no napriek sľubnej šanci sa napokon k strele kapitán Michail Aleksandrov k strele nedostal. Vyzdvihnúť pri tejto akcii musíme nápaditú pätičku Čunčukova.

40

A ďalší faul v podaní Slovana. Rozhodca napomína bratislavského hráča, no zatiaľ mu žltú kartu neudeľuje.

39

Ludogorec stále oblieha šestnástku bratislavského Slovana, no zatiaľ sa nedokáže strelecky presadiť. Tentoraz to skúšal nakopávanou loptou za obranu "belasých," no lopta skončila bezpečne v rukách brankára Greifa.

38

Rozhodca dal hráčovi Razgradu pokyn na rozohranie štandardnej situácie, Angulo sa odhodlal k strele, loptu veľmi kvalitne zatočil k pravej žrdi, no jeho pokus napokon skončil mimo bratislavskej brány.

37

Bratislavčania sa opäť dopustili faulu. PFC Ludogorec bude mať k dispozícii veľmi slušnú štandardnú situáciu zhruba z 20 metrov. Zahrávať ju bude ľavonohý Angulo.

36

Aktéri dnešného stretnutia vstúpili do poslednej desaťminútovky prvého polčasu. Razgrad má loptu vo svojej moci, no ďalej ako za polovicu ihriska sa zatiaľ dostať nedokáže.

35

Rodiaci sa rýchly protiútok "belasých" teraz skončil na dôraznom krajnom obrancovi Ludogorca, ktorý získal pre svoj tím loptu.

34

Center letiaci zľava ale skončil za bránou brankára Greifa. Nasledovať bude odkop od brány bratislavského Slovana.

33

Slovan síce mohol skórovať, no Razgrad tento fakt vôbec neznepokojil. Loptu si veľmi dobre posúva, využíva celú hraciu plochu a momentálne to skúša po pravej strane.

32

Teraz sme mali možnosť vidieť najväčšiu šancu zápasu. Postarali sa o ňu hráči Slovana. Milinkovič poslal veľmi dobrý center z ľavej strany do šestnástky súpera, Bratislavčania dokázali usmerniť loptu medzi tri žrde no brankár Borjan napokon dokázal nadvakrát skrotiť neposednú loptu a ukryť ju tesne pred bránkovou čiarou vo svojom náručí.

31

Začala sa 31. minúta dnešného duelu. Po polhodine hry je stav stále bezgólový. Ofenzívy na oboch stranách sú zatiaľ bezzubé a nedokážu sa presadiť cez precíznu obranu súpera.

30

Ludogorec to teraz prehnal s aktivitou v boji o loptu. Rozhodca odpískal faul v prospech bratislavského Slovana.

29

Ludogorec má loptu vo svojej moci, no opäť si ju len posúva v strede poľa a vyčkáva na chybu súpera, ktorá ale zatiaľ neprichádza. Obrany oboch klubov dnes pracujú na sto percent.

28

Greif sa teraz dostal k lopte, schoval ju vo svojom náručí a bude ju rozohrávať na jedného z obrancov.

27

Razgrad to teraz skúšal z ľavej strany dobrým centrom do vápna, no tam bola len pozorná defenzíva bratislavského Slovana.

26

Razgrad sa dostal k lopte, skúša to postupným útokom, no obrana bratislavského Slovana je zatiaľ stopercentná.

25

Za nami je už 25 minút hracieho času. Brankári na oboch stranách zatiaľ zasahovať nemuseli a mali minimum práce. V doterajšom priebehu sledujeme predovšetkým medzišestnástkový futbal.

24

Loptu majú vo svojej moci hráči bratislavského Slovana, no tým chýba prekvapivý moment vo finálnej fáze a zatiaľ nedokážu výraznejšie ohroziť súperovho brankára.

23

Tentoraz sa k ďalekonosnej strele spred šestnástky odhodlal jeden z hráčov Ludogorca, no jeho pokus skončil mimo bratislavskej brány. Nasledovať bude odkop od brány.

22

Po vyše dvadsiatich minútach hry je rezultát stále bezgólový. Oba tímy zatiaľ nedokázali ohroziť súperovu bránu.

21

Hráči Ludogorca si teraz nerozumeli v obrane, no hrúbku hráčov bulharského tímu "belasí" nedokázali potrestať.

20

Bratislavská obrana ale zvládla túto situáciu na výbornú, hráči Slovana si postrážili svojho súpera pred vlastnou bránou a nedovolili mu dostať sa do koncovky.

19

A Ludogorec má k dispozícii štandardnú situáciu z veľmi slušnej pozície. Stalo sa tak po faule jedného z bratislavských hráčov, ktorý za svoj tvrdý defenzívny zákrok videl žltú kartu.

17

Prihrávka "belasých" zo stredu ihriska smerujúca na ľavé krídlo bola pridlhá a lopta končí v aute.

16

Na zemi sa ocitol jeden z hráčov bratislavského Slovana, slovenský celok sa dostane k lopte.

15

Po prvej päťnásťminútovke na gól v zápase medzi Ludogrocom a Slovanom Bratislava zatiaľ márne čakáme. Na ihrisku zatiaľ sledujeme taktickú bitku medzi obomi celkami.

14

K lopte sa po faule v strede poľa dostal Ludogorec, ktorý zakladá postupný útok.

13

Bratislavskí hráči v posledných minútach prebrali iniciatívu v zápase, majú viac z hry, no nedokážu sa dostať na dostrel brány brankára Borjana.

12

A opäť ďalší ofsajd v podaní ŠK Slovan Bratislava. Po vyše prvých desiatich minútach tak diváci v Turecku márne čakajú na prvú strelu na bránu.

11

Slovanisti sa rovnako dostali do ofsajdu a ich útočná akcia tak bola ukončená píšťalkou čiarového rozhodcu.

10

Útočná akcia Razgradu bola teraz prerušená ofsajdovým hvizdom rozhodcu. K lopte sa dostane slovenský tím.

10

V hre sa bude pokračovať. Bulharský celok je pri lopte, no na zatiaľ nedokázal vymyslieť nič produktívne a loptu má moci predovšetkým na vlastnej polovici.

9

Na trávniku teraz leží otrasený hráč PFC Ludogorec, ktorý je ošetrovaný priamo na ihrisku.

8

Hráči bratislavského Slovana mali síce loptu vo svojej moci, no zatiaľ sa nedokážu výraznejšie presadiť cez kvalitný stred poľa svojho súpera.

7

Bulharský celok sa ale rozhodol zahrať loptu len nakrátko a z rodiacej sa akcie tak napokon vzišlo.

6

Hráči ŠK Slovan Bratislava sa teraz dopustili faulu a Ludogorec bude zahrávať štandardnú situáciu z výhodnej pozície.

5

Po piatich minútach hry je zatiaľ stav bezgólový. Ani jeden z tímov zatiaľ nedokázal ohroziť súperovu bránu.

4

Na prvú vážnejšiu šancu sa zatiaľ len čaká. Súperi ale bojujú o každý kúsok na ihrisku a úvodné minúty zápasu sú tak veľkým prísľubom pre ďalší priebeh dnešného duelu.

3

Pri lopte sú teraz hráči bratislavského Slovana, no tí stratili loptu v strede ihriska a Ludogorec má opäť hru pod kontrolou.

2

Hneď v úvode zápasu sa začalo hrať vo vysokom tempe. Dnešný zápas tak bude mať zrejme veľmi vysokú kvalitu.

2

Ludogorec má stále loptu na svojich kopačkách a trpezlivo si ju medzi sebou posúva v strede poľa.

1

Prvý polčas sa začal. Ludogorec rozohral loptu a bude zakladať prvú útočnú akciu zápasu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Aktéri dnešného stretnutia sú už na ihrisku a dnešný prípravný zápas sa čoskoro začne. Loptu budú rozohrávať hráči PFC Ludogorec Razgrad v čiernych dresoch. Slovenský celok nastúpi už tradične v belasých farbách.
Na hráčov bratislavského Slovana čaká druhé stretnutia na sústredení v Turecku. Po bezgólovej remíze s CS Universitatea Craiova si dnes sily zmerajú s PFC Ludogorec Razgrad. Bulharský súper vie byť veľmi nepríjemný a pre "belasých" tak bude prípravný zápas s Ludogorcom poriadnou skúškou v zimnej príprave. Úvodný výkop je naplánovaný na 16:00 hod.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

PFK Ludogorec Razgrad – ŠK Slovan Bratislava

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   19. - (SBA)

PFK Ludogorec Razgrad: Borjan – Vitinha, Terziev, Marem, Angulo, Anicet, Saša, Lukoki, M. Aleksandrov, D. Aleksandrov, Čunčukov.
Náhradníci: Stornov, Minev, Natanajel, Kozmin, Kerčev, Ďakov, Prepelica, Marcelinho, Vanderson, Kafu, Kišada

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Kotula, Saláta, Sekulič, Podaný – Kubík, Simovič, de Kamps, Milinkovič – Zreľák, Priškin.