Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Athletic Bilbao – Villarreal CF

0:0

konec (0:0)

06.02.2016, 20:30 • San Mamés Barria, Bilbao • 23. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.84 3.5 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. Červená karta po 2. žluté

90+4

Oba týmy tento mač dohrají v oslabení, za hru rukou vidí druhou žlutou a následně tedy červenou kartu Daniele Bonera.

90+2

Žlutých karet je dnes opravdu požehnaně, dalším, kdo se na seznam hříšníků zapíše, je Iker Muniain.

90

90. Červená karta po 2. žluté

90

Na hřišti se tedy dějí věci! Williams nebezpečně sestřelil Castilleja, a protože už jednu kartu na svém kontě měl, je nucen předčasně se odebrat do kabiny.

87

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Mikel San José, přichází Ander Iturraspe.

84

84.

84

Zničehonic se mohl Villarreal ujmout vedení! Baptistão se svým průnikem ještě neuspěl, poté ale dostal míč k Suárezovi, jenž jej se štěstím zvládl prodloužit na Soldada, toho ale v dobré šanci vychytal výborný Gorka Iraizoz!

78

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Jonathan dos Santos, přichází Samuel Castillejo.

77

A dáme si to do třetice! V krátkém časovém sledu je potrestán už třetí hráč Žluté ponorky, tentokráte se jedná o obránce Boneru.

76

A aby toho nebylo málo, o minutu později je sudí nucen vytasit další žluté varování, za nevhodné slovní výlevy na jeho osobu jej vidí Ruiz.

75

V posledních minutách šla kvalita výrazně stranou na úkor tvrdosti a někdy i dokonce zákeřnosti. Další žlutou kartu sudí uděluje Soldadovi.

73

Ano, je to tak. Pro Musacchia utkání končí, na postu stopera jej nahradí zkušený Ital Daniele Bonera.

71

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Javi Eraso, přichází Iker Muniain.

68

Další žlutá karta, tentokráte je potrestán před několika minutami příchozí Sabin Merino, jenž nešetrně sestřelil Maria Gaspara.

63

První střídání dnešního mače, utkání končí pro Susaetu, kterého na poslední půlhodinku nahradí Sabin Merino.

60

Další z hráčů, který je odměněn žlutou kartou, je Iñigo Lekue. Následovat bude standardní situace v podání Žluté ponorky.

46

Do druhé půle vstupuje Žlutá ponorka s jednou změnou v sestavě, místo Bakambua v útoku nastoupí Léo Baptistão.

41

Na hřišti se začíná poměrně přitvrzovat, v krátkém časovém sledu je rozhodčí nucen tasit už druhou žlutou kartu, za faul na Soldada ji obdržel Mikel San José.

40

Ou, to byl tvrdý zákrok! Bakambu to teď opravdu přehnal a nepříjemně přišlápl nohu Bóvedovi, kterému se pochopitelně ze země příliš nechce. Hostující útočník po právu vidí žlutou kartu.

33

33.

33

Změnit se to rozhodl Eraso, který roztáhl hru na obránce Lekueho. Jeho střela byla zblokována a míč se dostal k volnému Williamsovi, jenž vypálil poměrně nebezpečně, ale jeho tečovaná střela prostor mezi třemi tyčemi o vlásek minul!

29

Žlutit se bude i na druhé straně, vracející se Williams k zemi stáhl unikajícího Costu – tady sudí nemusel o ničem přemýšlet. Následovat bude volný přímý kop Villarrealu ze zajímavé pozice.

27

Poprvé v utkání je sudí nucen tasit žlutý kartónek, po zbytečném faulu na Beñata jej zcela zaslouženě vidí Jaume Costa.

11

Trmu – vrmu v těsné blízkosti středového kruhu nakonec utnul San José, po jehož přihrávce a následném centru v podání Lekueho se ke střele dostal Iñaki Williams. Míč byl několikrát tečovaný, nakonec skončil jen těsně nad břevnem hostující svatyně!

7

7.

7

Obrovská šance Bilbaa! Beñatův volný přímý kop zas až tak nebezpečný nebyl, míč se ale dostal k volnému Williamsovi, jehož ránu Aréola vytěsnil pouze do kolene nic netušícího Erasa, od kterého se míč odrazil do břevna hostující svatyně!

3

No vida, už to mohlo být 1:0 pro Žlutou ponorku! Suárez parádním pasem našel rozběhnutého Roberta Soldada, který se řítil sám na Iraizoze, ovšem v souboji tváří v tvář na brankáře Bilbaa nevyzrál!

Athletic Bilbao – Villarreal CF

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   29. I. Williams (ATB), 41. San José (ATB), 60. Lekue (ATB), 68. Sabin (ATB), 90+2. Muniain (ATB) – 27. J. Costa (VLR), 40. Bakambu (VLR), 75. Soldado (VLR), 76. V. Ruiz (VLR), 77. Bonera (VLR)   90. I. Williams (ATB) – 90+4. Bonera (VLR)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 7:0. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 19:20.

Athletic Bilbao: Iraizoz (C) – Lekue, Bóveda, Laporte, Balenziaga – San José (87. Iturraspe), Etxebarria – Susaeta (63. Sabin), Eraso (71. Muniain), I. Williams – Aduriz.
Náhradníci: Herrerín – Etxeita, G. Elustondo, Iturraspe, M. Rico, Muniain, Sabin.

Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio (73. Bonera), V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos (78. Castillejo), B. Soriano (C), Trigueros, Denis Suárez – Bakambu (46. Baptistão), Soldado.
Náhradníci: Barbosa – Antonio Rukavina, Bonera, Castillejo, Leiva, Baptistão, Hernández Cascante.

Rozhodčí: Mario Melero – Manuel Torre, José Martínez

Diváci: 40 941