Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – S. S. Lazio

0:0

konec (0:0)

06.02.2016, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • 24. kolo • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 2.54 3.2 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Lulić celkem zbytečně ve středu pole sundal pomocí loktu Džemailiho a sudímu Orsatovi nezbylo nic, než vytáhnout další kartu.

85

Rincón ještě přerušil nadějný útok faulem na Andersona, čehož si všiml i sudí a potrestal ho za to žlutou kartou.

72

Keita se uvolnil na křídle a opět se poroučel před vápnem k zemi, ale sudí mu hodně razantně ukazuje, aby už toho simulování nechal. Hned z kontru fauloval Izza Cataldi a ten už za svůj zákrok žlutou vidí.

61

Za tvrdší zákrok u postranní čáry na Milikoviće-Saviće vidí žlutou kartu Muñoz, který se sice diví, ale už to nějak změní jen velice těžko.

52

Následně byl v ofsajdu přistižen Đorđević a celá akce tak byla přerušena, na druhé straně se pak útočného faulu dopustil Suso a vidí za něj dokonce žlutou kartu, protože byl podle názoru sudího Orsata až moc tvrdý.

19

Parolo po odehrání míče dojel Cerciho, domácím pak sice byla ponechána výhoda, ta ale za chvíli skončila, takže hostujícího záložník ihned vidí žlutou kartu.

Janov CFC – S. S. Lazio

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   52. Suso (JAN), 61. Muñoz (JAN), 85. Rincón (JAN) – 19. Parolo (LAZ), 72. Cataldi (LAZ), 87. Lulić (LAZ)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:12.

Janov CFC: Perin – Muñoz, Burdisso, Ansaldi (58. L. Rigoni) – Izzo, Rincón, Džemaili, Laxalt – Suso (79. Lazović), Pavoletti, Cerci (69. Tachtsidis).
Náhradníci: Lamanna – De Maio, Marchese, Capel, Ntcham, Panděv, Lazović, L. Rigoni, Parente, Tachtsidis, Matavž, Fiamozzi.

S. S. Lazio: Marchetti – Basta (46. Patric), Maurício, Hoedt, Konko – Milinković-Savić, Cataldi (78. Lulić), Parolo – Anderson, Đorđević, S. Mauri (65. Keita).
Náhradníci: Guerrieri, Berisha – Patric, Braafheid, Klose, Keita, Gentiletti, Lulić.

Rozhodčí: Orsato – Liberatore, Fiorito