Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Sunderland AFC

2:2

konec (0:0)

06.02.2016, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • 25. kolo • Michal Belšán (@belly11mb)

Tipsport: 1.43 4.6 8.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Jermain DEFOE - 2:2

89

Sunderland právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné! Sunderland dokázal vyrovnat a naprosto zaskočil domácí celek! JERMAIN DEFOE se po pěkné přihrávce od Khazriho obtočil okolo nedůsledně bránícího Sakha a dokázal překonat Simona Mignoleta, to je šok!

87

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází Lucas Leiva.

82

82. Adam JOHNSON - 2:1

82

Sunderland právě vstřelil branku!
Hosté ještě snižují v závěru, a zápas bude ještě dramatický! K exekuci standardní situace se postavil ADAM JOHNSON, který mířil přesně!

75

Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Billy Jones, přichází DeAndre Yedlin.

70

70. Adam LALLANA - 2:0

70

Liverpool právě vstřelil branku!
A už je to o dva góly, skvělá zpráva pro domácí! Roberto Firmino byl tentokráte v roli nahrávače, když z levé strany předal balon před odkrytou branku na nohu ADAMA LALLANY, který neměl problémy se zakončením! 2:0!

67

Obrovská šance na vyrovnání! Patrick van Aanholt mohl přidat další branku v této sezoně na své konto, nicméně trefil jen boční síť!

66

Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jan Kirchhoff, přichází Adam Johnson.

59

59. Roberto FIRMINO - 1:0

59

Liverpool právě vstřelil branku!
Ano, vymyslí! Domácí se konečně dokázali prosadit a ujímají se v utkání vedení! James Milner poslal nadýchaný centr na vzdálenější tyč, kam si naběhl útočník ROBERTO FIRMINO. Hlavičku brazilského hráče neměl Vito Mannone šanci zachytit, je to 1:0!

58

Simon Mignolet vyhodil míč velice špatně, díky čemuž měl dobrou šanci po skvělé práci Jana Kirchhoffa Jermain Defoe, ale jeho zakončení postrádalo přesnost! Sunderland mohl svého soupeře zcela zaskočit.

45+4

Nyní si van Aanholt málem dal vlastní branku! Zleva totiž do vápna centroval Lallana, ovšem nizozemský zadák skluzem srazil balon těsně nad břevno!

45+2

A další střídání kvůli zranění! Joea Allena nahradí na trávníku Jordon Ibe.
Dnes již střídali tři hráči, z toho pokaždé kvůli zdravotním problémům.

45

A další obrovská šance domácích! Adam Lallana centroval z pravé strany velice šikovně a přímo do míst, kde se zjevil Alberto Moreno! Míč před ním poskočil, a tak jeho následná hlavička byla velice nepřesná. A to je velká škoda, když byl zcela osamocen ve vápně.

44

Za pokutovým územím ke krásné střele napřáhl Roberto Firmino, jeho pokus ovšem zamířil těsně nad břevno branky Vita Mannoneho!

39

Mamadou Sakho byl faulován v hlavičkovém souboji s Damem N'Doyem, Liverpool bude mít možnost rozehrávat. Hostující fotbalista navíc dostává žlutou kartu.

30

Tohle byla nadějné akce domácích! James Milner uháněl sám na branku po levé straně a chtěl nahrát před ní směrem na Joea Allena, čemuž ale na poslední chvíli skvěle zabránil kapitán John O'Shea!

25

Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Duncan Watmore, přichází Dame N'Doye.

20

Vito Mannone vytasil výborný zákrok! Adam Lallana skvěle napadal rozehrávku a zmocnil se míče, který posléze posunul před Alberta Morena. Ten vystřelil po zemi, ale hostující brankář dokázal míč vykopnout na rohový kop!

12

Dejan Lovren si přivodil nějaké lehčí zranění a již nyní je střídán. Nahradí ho Kolo Touré.

Liverpool FC – Sunderland AFC

2:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Firmino (Milner), 70. Lallana (Firmino) – 82. Johnson, 89. Defoe (Khazri)

Karty:   39. N'Doye (SUN)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 4:12.

Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren (12. K. Touré), M. Sakho, A. Moreno – Henderson (C) (87. Lucas Leiva), Allen (45+2. Ibe), Can – Milner, Firmino, Lallana.
Náhradníci: D. Ward – Benteke, Sturridge, Lucas Leiva, Ibe, Flanagan, K. Touré.

Sunderland AFC: Mannone – Jones (75. Yedlin), O'Shea (C), Koné, van Aanholt – Kirchhoff (66. Johnson) – Watmore (25. N'Doye), Cattermole, M'Vila, Khazri – Defoe.
Náhradníci: Pickford – Brown, Rodwell, N'Doye, Johnson, Toivonen, Yedlin.

Rozhodčí: Madley – Ledger, Cann