Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – Norwich City

2:0

konec (1:0)

06.02.2016, 16:00 • Villa Park, Birmingham • 25. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.4 3.2 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Tak, přece jen ještě přišla jedna velká šance Canaries! Z levé strany odcentroval Klose, jehož centr srazil před branku Cissokho. Do zakončení se dostal Bamford, nicméně ten mířil těsně vedle levé tyče!

90+1

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Micah Richards, přichází Ciaran Clark.

89

Obrovská šance Norwiche! Krásný centr dostal do pásma Mbokani, jehož střelu však vykopl z branky Lescott. Následně se forvard Canaries dostal ještě k zakončení, to však dostali domácí na roh!

81

A teď měli Canaries velkou šanci na snížení stavu! Středopolař Redmond poslal ideální centr do vápna, kde našel stopera Martina. Jeho hlavičku brankář Bunn nedokázal chytit, nicméně Richards míč odhlavičkoval z brankové čáry na roh!

80

Norwich provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Steven Naismith, kterého na hřišti nahrazuje Jarvis!

77

Další žlutou kartu dostává hostující obránce Klose, který před vápnem velmi tvrdě dohrál Garyho Agbonlahora. Martin Atkinson o celé situaci nechtěl diskutovat, a žlutou udělil velmi rychle.

71

A velká šance Villans nakonec přišla! Na levé straně se uvolnil dobře hrající Veretout, který krásnou křížnou přihrávkou uvolnil na pravé straně Bacunu. Nizozemský obránce přešel přes Kloseho, a tvrdě vypálil. Jeho pokus však mířil těsně nad břevno!

67

Canaries jsou v posledních minutách aktivnější, a aktivnější! Tentokrát se na pravé straně dostal k míči Brady, který poslal přízemní centr na přední tyč, kam nabíhal Patrick Bamford. Kmenový hráč londýnské Chelsea však na míč těsně nedosáhl!

64

Na druhé straně postupoval vpřed po levé straně Steven Naismith, který následným přízemním centrem našel Redmonda, nicméně ten ve skluzu mířil těsně vedle!

55

Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Youssuf Mulumbu, přichází Nathan Redmond.
Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Wes Hoolahan, přichází Patrick Bamford.

51

51. Gabriel AGBONLAHOR - 2:0

51

Aston Villa právě vstřelila branku!
Villans se dostávají na začátku druhého poločasu do dvoubrankového vedení, a výrazně se pžřibližují dnešnímu vítězství. Na levé straně se dostal k míči Veretout, který skvěle načasoval přihrávku pro GABRIELA AGBONLAHORA, ten si pohlídal ofsajdovou linii, a před Ruddem, který pozdě vyběhl, poslal míč do opuštěné branky!

45

45. Joleon LESCOTT - 1:0

45

Aston Villa právě vstřelila branku!
A domácí celek se dostává do zaslouženého vedení! Aston Villa rozehrávala na útočné polovině standardní situaci, které se ujal Carles Gil. Španělský záložník našel ve vápně hlavu JOLEONA LESCOTTA, který svou hlavičkou prostřelil Rudda!
EDIT: Statistická komise Premier League nakonec gól označila za vlastní branku TIMMA KLOSEHO.

35

Canaries se však dokázali udržet na útočné polovině, a k míči se dostal obránce Brady, který si jej navedl do středu, a následně vypálil. Jeho přízemní ránu však brankář Bunn lapil!

30

Norwich pokračoval v krásné kombinaci na útočné polovině. Míč se dostal na pravou stranu, kde se nacházel zcela osamocený Hoolahan. Jeho následný centr našel Bassonga, jehož hlavička nakonec skončila po odrazu o zem nad brankou!

24

I Steven Naismith dnes dává o sobě pořádně vědět! Skotský záložník si to namířil středem hřiště, a před vápnem si udělal prostor ke střele. Jeho pokus mířil těsně vedle Bunnovy branky!

12

Hostující Howson nejdříve svedl těžký souboj s Cissokhem, ve kterém ještě nefauloval, nicméně následný skluz proti Okoremu už nedovolený byl, a Martin Atkinson hostujícímu hráči uděluje žlutou kartu!

11

Výborný zápas zatím hraje Bacuna! Nizozemský bek našel přízemním centrem ve vápně Garyho Agbonlahora, který však příliš nečekal, že se k němu míč dostane, a tak jeho zakončení skončilo mimo!

3

Hned ve třetí minutě se hostující celek dostal do nebezpečné kombinace uprostřed vápna. Po pravé straně táhl akci Howson, jehož následný centr srazil Richards do míst, kam si nabíhal Mbokani, ten však nakonec míč nedokázal zpracovat!

Aston Villa FC – Norwich City

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. Klose (vla.), 51. Agbonlahor (Veretout)

Karty:   12. Howson (NRW), 77. Klose (NRW)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:11. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 10:11.

Aston Villa FC: Bunn – Bacuna, Richards (90+1. Clark), Lescott, Cissokho – A. Westwood, Okore, Gueye, Veretout – Gil – Agbonlahor.
Náhradníci: Guzan – Lyden, Richardson, Sinclair, Clark, Grealish, Davis.

Norwich City: Rudd – Brady, Martin, Bassong, Klose – O'Neil, Mulumbu (55. Redmond) – Howson, Naismith (80. Jarvis), Hoolahan (55. Bamford) – Mbokani.
Náhradníci: Ruddy – Redmond, M. Olsson, Jerome, Jarvis, Pinto, Bamford.

Rozhodčí: Martin Atkinson – Mullarkey, Child (vš. Anglie)