Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hertha BSC – Borussia Dortmund

0:0

konec (0:0)

06.02.2016, 15:30 • Olympiastadion Berlin • 20. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 6.1 4.25 1.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Jens Hegeler, přichází Niklas Stark.

88

Další změna na straně domácí Herthy, v samotném závěru ze hry odstupuje Kalou, kterého nahradí Alexander Baumjohann.

81

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Marco Reus, přichází Matthias Ginter.

78

Asi největší šance utkání! Berlínští se vrhli do okamžité protiakce, do nepříliš zkonsolidované obrany BVB se jako hurikán přiřítil Salomon Kalou, který nakonec zvládl i vypálit, ovšem jeho rána skončila kousek vedle pravé tyče!

72

No a hosté budou střídat i podruhé, hřiště opouští dnes neviditelný Aubameyang, místo něhož nastoupí kolumbijský útočník Ramos.

71

Střídat se bude na obou stranách, utkání končí pro Ibiševiće a Castra. Za domácí se představí Johannes van den Bergh, Thomas Tuchel pak svou důvěru vkládá v teprve sedmnáctiletého Christiana Pulisice.

50

Uplynulo pár sekund a teď už se brankář Herthy musel zapotit o poznání více! Lustenberger s Hegelerem si totiž tak dlouho dávali přednost, až se mezi nimi zjevil Henrik Mchitarjan a pěknou ranou jen o vlásek minul levou tyč domácí svatyně!

41

Teď už sudí opravdu nemohl jinak, Piszczek několik vteřin držel za dres Kaloua – naprosto jasná žlutá karta, nevím, čemu se polský zadák Borussie diví.

33

Rohový kop Mchitarjan rozehrál na krátko, Gündoğan poslal do vápna vysokánský centr, který nakonec dopadl na hlavu Matse Hummelse, jenž pořádně protáhl brankáře Jarsteina. Ten měl co dělat, aby kulatý nesmysl konečky prstů vytěsnil na další roh.

22

22.

22

Se kterým domácím tým naložil parádně! Daridův rotovaný balón totiž dopadl přesně na hlavu Johna Brookse, který jej poslal opravdu jen centimetry nad horní tyč Bürkiho pokladnice. Teď měli Dortmundští štěstí jako hrom...

9

První žlutá karta dnešního klání, za jasnou hru rukou je potrestán hostující záložník Weigl.

8

Lustenberger naprosto zbytečně přišel o balón, načež se kupředu vydal Ilkay Gündogan, který nakonec dostal i dostatek prostoru ke střele. Ta vůbec nebyla špatná, Jarstein se natahoval marně, ovšem míč zamířil těsně vedle levé tyče jeho svatyně!

5

Darida jej rozehrál na krátko, na levé straně se míče ujal Plattenhardt, jehož vysoký centr Schmelzer hlavou odvrátil pouze k českému záložníkovi. Darida ihned vypálil, ovšem jeho rána zamířila přesně doprostřed branky, kde stál nachystaný Bürki.

Hertha BSC – Borussia Dortmund

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   9. Weigl (DOR), 41. Piszczek (DOR)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:15.

Hertha BSC: Almenning Jarstein – Weiser, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Hegeler (90. Stark), Lustenberger (C) – Haraguči, Darida, Kalou (88. Baumjohann) – Ibišević (71. van den Bergh).
Náhradníci: Kraft – Pekarík, Stark, Baumjohann, Stocker, Tolga Ciğerci, van den Bergh.

Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Papastathopoulos, Hummels (C), Schmelzer – Gündoğan, Weigl, G. Castro (71. Pulisic) – Mchitarjan, Aubameyang (72. Ramos), Reus (81. Ginter).
Náhradníci: Weidenfeller – Subotić, Ginter, Durm, Leitner, Pulisic, Ramos.

Rozhodčí: Marco Fritz – Dominik Schaal, Marcel Pelgrim

Diváci: 74 244