Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno

2:0

konec (0:0, 0:0, 2:0)

26.01.2016, 18:00 • 40. kolo • Jan Kousal

Tipsport: 1.48 5.45 5.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:38

Vondráček měl ideální palebnou pozici mezi kruhy, Lašák však na závěr utkání předvedl famózní zákrok.

54:03

Neskutečné! Hosté šli ve dvou na jednoho a po střele Tona zvonila za Lašákem tyč, od níž se kotouč odrazil k Raškovi. Ten byl úplně sám před bezmocným gólmanem a stačilo jen trefit libereckou klec. Tento zdánlivě jednoduchý úkol brněnský útočník nezvládl.

52:59

Valský dal hostům najevo, že bude hledat Vampolu před bránou. Realita ale byla jiná. Domácí forvard si počkal na Birnera najíždějícího z druhé vlny a ten nepříjemně prověřil Čiliaka. Ten si poradil i s následujícími dorážkami Vampoly, jenž před brankovištěm přetlačil Tršku.

Dnešní utkání sleduje 5 643 diváků.

48:16

Valského hákoval Patrik Koch (KOM), který si odpyká dvě minuty na trestné lavici.

Branko RADIVOJEVIČ - 2:0

46:45

Liberec právě vstřelil branku!
Tygři odskakují do dvoubrankového vedení. Velký podíl na této brance má Martin Bakoš, který na sebe natáhl dva protihráče a pak před bránou našel volného BRANKA RADIVOJEVIČE, a ten se nemýlil. Asistence: Martin Bakoš, Michal Bulíř.

Jan STRÁNSKÝ - 1:0

44:04

Liberec právě vstřelil branku!
Dlouhé čekání na úvodní branku je u konce! Krenželok se prohnal podél levého mantinelu a z ostrého úhlu poslal před bránu nabídku, kterou lehkou tečí usměrnil za Čiliakova záda JAN STRÁNSKÝ. Asistence: Lukáš Krenželok, Jan Výtisk.

36:50

Vlach (LIB) nyní dostal menší trest za hákování.

32:40

Lašák musel Burianovo zakončení z bezprostřední blízkosti likvidovat betonem a těžko říct, zda-li by byl úspěšný i bez asistence Vitáska, který brněnskému střelci značně znepříjemnil pozici.

29:27

Ševcův nebezpečný pokus byl několikrát tečován, brankář Čiliak ale uhasil nebezpečí neskutečným zásahem vyrážečkou.

26:01

Radivojevič vyslal od levého mantinelu famózní nahrávku napříč útočným pásmem přesně do míst, kde už se na střelu šteloval Bulíř. Rána mu sedla, jenže Čiliak se roztáhl na brankové čáře a betonem zastavil dělovku libereckého forvarda.

23:15

Mojžíš se podél levého mantinelu vydal dopředu, jenže jeho sražená nahrávka skončila u Buriana, který se vracel z trestné lavice. Brněnský forvard ze strany najížděl sám na Lašáka, nebezpečně vystřelil a Lašák si připsal famózní zákrok ramenem.

21:03

Burian (KOM) jde na trestnou lavici pykat za nedovolené bránění.

19:55

Teď dělilo Jelínka od úvodní branky jen pár centimetrů! Domácí útočník nadvakrát dokázal vystřelit a Čiliak, který reagoval pouze na první pokus, se jen ohlédl za kotoučem. Ten těsně minul prostor mezi třemi tyčemi.

14:24

Valský u pravé tyče sebral Krenželokovu nahrávku a pak chytře ohrozil Čiliaka bekhendem. Hostující gólman reagoval na poslední chvíli, nakonec ale stihl černou pryž alespoň vyrazit.

11:54

A nyní zakončoval po křižné přihrávce od Radivojeviče Vampola. Čiliak se však stihl přesunout a vytasil se se skvělým zákrokem!

11:06

Velká šance pro Tygry. Špirko (KOM) hokejku zasáhl Vampolu do obličeje a dostal dvouminutový trest.

10:34

A bude se vylučovat. Vondráček (KOM) inkasoval menší trest za podražení.

04:16

Bulíř v souboji jeden na jednoho pohybem zmátl hostujícího beka a po dlouhé forhendové kličce zakončoval zápěstím. Jeho rána prošla přesunujícímu se Čiliakovi výstrojí a brněnský gólman si poté, co kotouč vyklouzal vedle jeho klece, pořádně ulevil.

00:50

Mojžíš (LIB) prvním vyloučeným dnešního utkání. Odpyká si dvě minuty za podražení.

Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno

2:0

konec (0:0, 0:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 45. Stránský (Krenželok, Výtisk), 47. Radivojevič (Bakoš, Bulíř)

Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Ševc, Šimek, Derner, Mojžíš, Vitásek, Výtisk (C), Plutnar – Zachar, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach – Dlouhý

HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle, Koch, Trška, Kuboš, Malec, Dujsík, Štindl – Burian, Koreis, Vondráček – Zohorna, Hruška (C), Ton – Káňa, Špirko, Dostálek – Dvořák, Dočekal, Raška

Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Lučan, Kis

Diváci: 5 643

Průběh zápasu
1. třetina
00:50
10:34
11:06
Po 1. třetině
2. třetina
21:03
36:50
Po 2. třetině
3. třetina
44:04
46:45
48:16
Konec