Menu

Hokej

Liga juniorů

BK Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek

2:3

konec (1:2, 1:1, 0:0)

17.01.2016, 13:30 • Richard Wagner (@Groundhoppik)

59:56

V závěru ještě Havlíčkův Brod vyvinul ohromný tlak a snažil se na brankovišti doklepat kotouč do sítě, ale Luboš Kadlec nepovolil a obránci před ním pak odpálili touš pryč!

59:34

Havlíčkobrodští jsou v pásmu a Jiří Adam prchá na střídačku!

58:58

Jiří Adam už se hlásil o odjetí na střídačku, ale v tom se hosté urvali do brejku a Josef Vlk stál sám před brankou, ale trefil jen bleskově se přesouvajícího Jiřího Adama!

53:05

Písku se otevírala výborná možnost přečíslení dvou proti jednomu, ale ozval se hvizd rozhodčího, který signalizoval trest Josefu Vlkovi (PIS) za faul kolenem.

48:43

Hadravův pokus od modré čáry odpálil Michal Semrád ze vzduchu až na Jakuba Kraučuka, jen si najel před Luboše Kadlece, roztáhl si jej, ale nedokázal zasunout puk do branky. Následný závar přinesl několik ran, ale Kadlec je stále čistý v této periodě.

45:19

Parádní zákrok si nyní připsal Luboš Kadlec! Michal Přibyl dostal nalito na pravý kruh. Sjel si na spodek a z první vypálil na zadní tyč, kde se ale zjevila blesková vyrážečka Luboše Kadlece. Ten pak společně se svojí obranou zlikvidoval ještě několik dorážek!

39:10

Jenže budou mít šanci na nápravu. Hráčská lavice Písku je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odkroutí Patrik Březina (PIS).

37:30

Mohlo být opět srovnáno! Po dobré střele Tomáše Cejpka se tento člen druholigového A-týmu společně s Jiřím Drobným dostali k dorážkám, které ale svými betony pochytal spolehlivý Luboš Kadlec.

36:32

Vladimír Hadrava (PIS) podrazil protihráče a jde na trestnou lavici. Následně si zahráli známou hru "Rybičky, rybičky, rybáři jedou!" Martin Polák a jeho jmenovec Koupal s rozhodčími. Společně se všichni naháněli a nakonec zvítězili pánové v pruhovaném, kteří oba chlapce chytili a vyexpedovali na střídačku.

35:57

Písek právě vstřelil branku!
Přetahovaná pokračuje, Písek znovu získává náskok. Nejprve se vynikajícím obranným zákrokem blýskl Jakub Lacina, který vlastním tělem zamezil střele mířící do branky, aby dosáhla původního kurzu. Pak ale Jiří Duchoň vyslal nahrávku na modrou čáru, odkud vypálil DAVID KOUTENSKÝ, který využil toho, že před Jiřím Adamem bylo narváno víc, než v Kauflandu, když mají máslo za 12 korun a trefil puk přesně pod víko! Asistence: Jiří Duchoň.

35:24

Další trest pro domácí barvy. Tentokrát je na lavici hanby vyslán Michal Semrád (HBR), kterému hlavní arbitr vyměřil dvojčičku za podražení.

30:21

Nejprve se opět vytáhl Luboš Kadlec, jenž na brankovišti zneškodnil dorážku Lukáše Křížka. Po následném brejku sroloval Dušan Mendl (HBR) na zadních prknech protihráče a putuje na lavici hanby.

28:22

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři se opět dostávají na vyrovnaný stav. Musíme ale říci, že Písek si v posledních chvílích o inkasování branky vyloženě koledoval. Nakonec si ji i vysloužil, když se prosadil nejvyšší hráč na ledové ploše a dost možná i v celé soutěži. Dušan Mendl našel na levém křídle rozjetého LUKÁŠE KŘÍŽKA, jehož dělovka zapadla přesně ke vzdálenější tyčce Kadlecovy klece! Asistence: Dušan Mendl.

27:34

Martin Polák teď promrhal tutovku! Luboš Kadlec při rozehrávce povyjel z klece, trefil jen jeho nohy a domácí hráč pak zblízka netrefil prázdnou bránu!

24:25

A opět tučná šance domácích! Po závaru pálil nejprve zblízka Jiří Drobný, ale trefil jen klečícího brankáře, jenž dobře utemoval prostor u bližší tyče. Pak se Písek dostal do středního pásma, přišel o kotouč a po parádní nahrávce jel sám na Kadlece Tomáš Cejpek. Jeho zakončení ale skončilo jen v lapačce hostujícího krále tyčí!

23:03

Mohlo být vyrovnáno! Jakub Kraučuk se po pravém křídle protáhl jako lasička před bránu. Zde donutil Luboše Kadlece kleknout na led a šikovnou žabičkou hledal volného Lukáš Křížka, jemuž při zakončení do poloodkryté klece přizvedl puk jeden z píseckých beků!

17:12

Písek právě vstřelil branku!
Jihočeský tým se rozhodně nechtěl smířit s tím, že by šel do kabin bez náskoku a znovu vede! Vladimír Hadrava začal celou akci nahrávkou na dnes zatím velice produktivního, co se týče střelby na kasu, Martina Koupala. Ten si sjel po levém křídle před branku, ale jeho pokus vyrazil Jiří Adam. Koupal ale získal puk zpět, objel branku a našel na brankovišti volného JANA VOVSE, jenž zametl kotouč pod padajícím brankářem do sítě! Asistence: Martin Koupal a Vladimír Hadrava.

15:42

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí si nedali s odpovědí příliš na čas! Snad teprve třetí pokus, který mířil mezi tři červené tyče, mezi nimiž stojí Luboš Kadlec, končí gólem. Pravda, branka to byla ukázková a písecký brankář s ní nemohl moc dělat. Po zakázaném uvolnění se vhazovalo na pravém kruhu před jeho klecí. Tomáš Cejpek vyhrál buly přímo na hokejku JIŘÍHO DROBNÉHO, jehož dělovka břinkla o horní tyčku a zapadla za čáru! Asistence: Tomáš Cejpek.

15:06

Písek právě vstřelil branku!
Lídr soutěže se dostává do vedení. Nutno podotknouti, že zcela oprávněně a po zásluze. Domácí dokázali odrazit několik pokusů, až nakonec přišel moment, kdy na levém kruhu vybojoval kotouč JAN VOVES. Ten se do něj opřel vší silou a poslal ho přesně do vzdálenější šibenice maskovaného muže BK! Bez asistence.

11:12

Teď je ale čeká oslabení. Za podražení je totiž vyloučen Jakub Lacina (HBR).

05:52

Velká chyba domácí obrany dala šanci Martinu Koupalovi, který upaloval sám na Jiřího Adama. Snažil se dostát svému jménu a pořádně ho vykoupat, ale domácí opora mezi tyčemi se nenechala rozhodit a jeho blafák vyrazila. Následně Adam pokryl i vyjetí zpoza klece.

01:18

Po icingu domácích získali jihočeští mladíci kotouč na své hole a Martin Koupal si z levého kruhu sjel blíže k brance. Jeho pokus do šibenice ale parádně zastavil Jiří Adam lapačkou!

BK Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek

2:3

konec (1:2, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Drobný (Cejpek), 29. Křížek (Mendl) – 16. Voves, 18. Voves (Koupal, Hadrava), 36. Koutenský (Duchoň)

BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Bušek, Lacina, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek "A", Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl "A".

IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Frühauf, Koutenský, Hadrava, Hřebíček, Ruda – Polanský, Březina, Vlk "A", Duchoň "C", Volf "A", Koupal, Voves, Skala, Rod, Jiřinec

Rozhodčí: Martin Homola – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí

Průběh zápasu
1. třetina
11:12
15:06
15:42
17:12
Po 1. třetině
2. třetina
28:22
30:21
35:24
35:57
36:32
39:10
Po 2. třetině
3. třetina
53:05
Konec