Menu

Hokej

Liga juniorů

BK Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek

2:3

konec (1:2, 1:1, 0:0)

17.01.2016, 13:30 • Richard Wagner (@Groundhoppik)

35:57

Písek právě vstřelil branku!
Přetahovaná pokračuje, Písek znovu získává náskok. Nejprve se vynikajícím obranným zákrokem blýskl Jakub Lacina, který vlastním tělem zamezil střele mířící do branky, aby dosáhla původního kurzu. Pak ale Jiří Duchoň vyslal nahrávku na modrou čáru, odkud vypálil DAVID KOUTENSKÝ, který využil toho, že před Jiřím Adamem bylo narváno víc, než v Kauflandu, když mají máslo za 12 korun a trefil puk přesně pod víko! Asistence: Jiří Duchoň.

28:22

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři se opět dostávají na vyrovnaný stav. Musíme ale říci, že Písek si v posledních chvílích o inkasování branky vyloženě koledoval. Nakonec si ji i vysloužil, když se prosadil nejvyšší hráč na ledové ploše a dost možná i v celé soutěži. Dušan Mendl našel na levém křídle rozjetého LUKÁŠE KŘÍŽKA, jehož dělovka zapadla přesně ke vzdálenější tyčce Kadlecovy klece! Asistence: Dušan Mendl.

17:12

Písek právě vstřelil branku!
Jihočeský tým se rozhodně nechtěl smířit s tím, že by šel do kabin bez náskoku a znovu vede! Vladimír Hadrava začal celou akci nahrávkou na dnes zatím velice produktivního, co se týče střelby na kasu, Martina Koupala. Ten si sjel po levém křídle před branku, ale jeho pokus vyrazil Jiří Adam. Koupal ale získal puk zpět, objel branku a našel na brankovišti volného JANA VOVSE, jenž zametl kotouč pod padajícím brankářem do sítě! Asistence: Martin Koupal a Vladimír Hadrava.

15:42

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí si nedali s odpovědí příliš na čas! Snad teprve třetí pokus, který mířil mezi tři červené tyče, mezi nimiž stojí Luboš Kadlec, končí gólem. Pravda, branka to byla ukázková a písecký brankář s ní nemohl moc dělat. Po zakázaném uvolnění se vhazovalo na pravém kruhu před jeho klecí. Tomáš Cejpek vyhrál buly přímo na hokejku JIŘÍHO DROBNÉHO, jehož dělovka břinkla o horní tyčku a zapadla za čáru! Asistence: Tomáš Cejpek.

15:06

Písek právě vstřelil branku!
Lídr soutěže se dostává do vedení. Nutno podotknouti, že zcela oprávněně a po zásluze. Domácí dokázali odrazit několik pokusů, až nakonec přišel moment, kdy na levém kruhu vybojoval kotouč JAN VOVES. Ten se do něj opřel vší silou a poslal ho přesně do vzdálenější šibenice maskovaného muže BK! Bez asistence.

BK Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek

2:3

konec (1:2, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Drobný (Cejpek), 29. Křížek (Mendl) – 16. Voves, 18. Voves (Koupal, Hadrava), 36. Koutenský (Duchoň)

BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Bušek, Lacina, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek "A", Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl "A".

IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Frühauf, Koutenský, Hadrava, Hřebíček, Ruda – Polanský, Březina, Vlk "A", Duchoň "C", Volf "A", Koupal, Voves, Skala, Rod, Jiřinec

Rozhodčí: Martin Homola – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí

Průběh zápasu
1. třetina
11:12
15:06
15:42
17:12
Po 1. třetině
2. třetina
28:22
30:21
35:24
35:57
36:32
39:10
Po 2. třetině
3. třetina
53:05
Konec