Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Athletic Bilbao

6:0

konec (2:0)

17.01.2016, 20:30 • Camp Nou (Barcelona) • 20. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.14 9.0 22.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

82. Luis SUÁREZ - 6:0

82

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak ještě šestý "kousek" v brance Herrerína, který si tak dnešní zápas rozhodně neužívá! Domácí rozehráli rohový kop na Iniestu, jehož centr propadl až na opačnou stranu, kde se nacházel Sergio Busquets. Jeho následný centr našel přesně LUISE SUÁREZE, který zkompletoval hattrick!

69

69. Luis SUÁREZ - 5:0

69

Barcelona právě vstřelila branku!
A máme tu nepopulárního "bůra", a katalánský celek si již dnešní zápas užívá! Do středu hřiště dostal přihrávku Arda Turan, který si míč připravil, a následným centrem našel ve vápně LUISE SUÁREZE, který si míč ideálně zpracoval, a následně jej před Herrerínem dopravil do branky!

62

Barcelona právě vstřelila branku!
Katalánský celek potvrzuje svou jasnou převahu v dnešním zápase, a proti oslabenému soupeři se prosazuje již počtvrté! Krásnou individuální akci předvedl Neymar, který se nejprve uvolnil na levém křídle, a následně našel volného IVANA RAKITIĆE, který neměl se zakončení problém!

47

47. Luis SUÁREZ - 3:0

47

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak, to je bleskový vstup domácího celku do druhého poločas, a katalánský celek vede již tříbrankovým rozdílem! Před pokutovým územím dostal přihrávku Neymar, který si narazil s LUISEM SUÁREZEM, a následně urugayskému útočníkovi míč vrátil. Suárez poslal chladnokrevně míč k tyči, a i on se v dnešním zápase prosazuje!

31

31. NEYMAR - 2:0

31

Barcelona právě vstřelila branku!
A domácí se konečně dočkávají druhé branky v síti Athleticu! Baskický klub chyboval na útočné polovině, a do protiútoku se dostal Luis Suárez. Urugayský útočník byl tísněn, i tak dokázal přihrát na NEYMARA, který předvedl krásný lob přes padajícího Herrerína!

7

7. Lionel MESSI - 1:0

7

Barcelona právě vstřelila branku!
A je z toho úvodní branka dnešního utkání! K pokutovému kopu se postavil LIONEL MESSI, který poslal míč přesně k tyči, a Herrerín na míč nedokázal dosáhnout!

FC Barcelona – Athletic Bilbao

6:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 7. Messi (pen.), 31. Neymar (L. Suárez), 47. L. Suárez (Neymar), 62. Rakitić (Neymar), 69. L. Suárez (Arda Turan), 82. L. Suárez (Busquets)

Karty:   51. Mascherano (BAR), 88. Piqué (BAR) – 70. de Marcos (ATB), 85. Eraso (ATB)   4. Iraizoz (ATB)

Držení míče: 77 % : 23 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 10:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 6:7.

FC Barcelona: Bravo – Aleix Vidal, Piqué, Mascherano, Alba (72. Bartra) – Rakitić (63. Roberto), Busquets, Iniesta (C) – Messi (46. Arda Turan), L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Arda Turan, Bartra, Munir, Roberto, Vermaelen.

Athletic Bilbao: Iraizoz (C) – Bóveda, Etxeita, Laporte, Balenziaga – San José, Etxebarria (63. Iturraspe) – de Marcos, Eraso, Muniain (6. Herrerín) – I. Williams (56. Sabin).
Náhradníci: Herrerín – Iturraspe, Susaeta, M. Rico, Gurpegi, Sabin, Lekue.

Rozhodčí: Antonio Mateu – Pau Cebrián, José Naranjo (vš. Španělsko)