Menu

Hokej

NHL

New York Rangers – Boston Bruins

2:1

konec (0:0, 0:1, 2:0)

12.01.2016, 01:00 • Madison Square Garden, New York • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.22 3.7 2.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:16

Boston Bruins vytvořil před bránou Henrika Lundqvista neskutečný závar, Bradovi Marchandovi a jeho spoluhráčům se ale puk do sítě propasírovat nepovedlo!

59:01

Tuukka Rask už je na střídačce a Boston Bruins to zkouší bez brankáře v šesti hráčích!

58:18

58:18 Jesper FAST - 2:1

58:18

Rangers právě vstřelili branku!
JESPER FAST předvedl v závěru utkání fantastickou teč a otáčí vývoj zápasu v kritické chvíli na stranu New Yorku Rangers!! Keith Yandle napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k jedovaté střele bez přípravy, která směřovala přesně do levého horního rohu, těsně před bránou ji ale Jesper Fast srazil dolů a puk se od ledu odrazil k levé tyči. Asistence: Keith Yandle, Kevin Klein.

57:22

Derick Brassard našel před bránu Matse Zuccarella, ten si ale z blízkosti na pozorného Tuukka Raska nepřišel! Brankář Bruins vytáhl skvělý zákrok.

56:27

Brad Marchand si rychle vybruslil zpoza brány a u pravé tyče se snažil puk zasunout do sítě, Henrik Lundqvist ale předvedl další skvělý zákrok a vleže jeho pokus levým betonem zastavil!

54:36

Derek Stepan před brankovištěm zády k bráně skvěle tečoval nahození od modré čáry a puk se od jeho hole odrazil těsně vedle pravé tyče!

50:09

Kevin Hayes nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, Tuukka Rask byl ale připraven a po skvělém zákroku puk ukryl ve výstroji!

44:21

Viktor Stalberg se dostal v blízkosti pravé tyče ke střele, která směřovala přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, nakonec se ale puk od spojnice tyče a břevna odrazil zpět do hry!

42:31

Zac Rinaldo se v blízkosti levé tyči dostal ke dvěma velmi nebezpečným střelám, z nichž druhá směřovala do zdánlivě prázdné brány pod horní tyč, Henrik Lundqvist ale v leže dokázal jeho pokus pravou bruslí vykopnout mimo! To byl zákrok roku.

40:35

40:35 Derick BRASSARD - 1:1

40:35

Rangers právě vstřelili branku!
DERICK BRASSARD skóruje v úvodu třetí třetiny a vyrovnává na 1:1!! Mats Zuccarello si z rohu kluziště vybruslil před bránu, kde puk předložil bekhendem Derickovi Brassardovi, který v blízkosti pravé tyče dorazil puk do brány. Asistence: Mats Zuccarello, Ryan McDonagh.

39:46

Boston Bruins zakončil druhou třetinu obrovským tlakem, druhý gól se mu ale zatím vstřelit nepodařilo.

39:03

Brett Connolly se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci a jeho střela zápěstím z blízkosti orazítkovala tyč, od kterého se puk odrazil zpět do hry!

36:37

Dan Boyle na pravém křídle nabral rychlost a poté se střelou letící těsně nad ledem snažil zamířit ke vzdálenější levé tyči, Tuukka Rask ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem jeho pokus vyrazil!

30:37

Henrik Lundqvist se po vyjetí za bránu dopustil obrovské chyby, kterou mohl potrestat Max Talbot, jeho střela ale orazítkovala levou tyč!

29:52

New York Rangers mohl rychle odpovědět, Tuukka Rask ale v rozpětí pár sekund předvedl dva skvělé zákroky, když zneškodnil dva nebezpečné pokusy Ricka Nashe!

29:04

29:04 Jimmy HAYES - 0:1

29:04

Bruins právě vstřelili branku!
JIMMY HAYES střílí svůj 10. gól v letošní sezóně NHL a posílá Boston Bruins do vedení!! Jimmy Hayes dostal ve středu útočného pásma příliš prostoru a krásnou střelou mezi dvěma obránci Rangers zamířil z mezikruží přesně nad pravý beton Henrika Lundqvista k levé tyči. Asistence: Ryan Spooner, Zdeno Chára.

20:26

David Pastrňák na levém křídle od modré čáry nahodil puk na bránu a Patrice Bergeron jeho nahození skvělou tečí málem usměrnil mezi betony Henrika Lundqvista, ten je ale včas sevřel a střelu Bruins vyrazil!

16:54

Jimmy Hayes na pravém křídle nabral rychlost a poté se tlačil dobře před bránu, jenže podklouzl a poté nepříjemně narazil do pravé tyče a navíc ještě poslal k ledu Henrika Lundqvista. Hra ovšem plynula i přes tuhle nepříjemnou kolizi bez přerušení dál.

15:38

Ryan Spooner na modré čáře vypíchl puk Chrisovi Kreiderovi poté se řítil do samostatného úniku, který zakončil pěkným bekhendovým blafákem, jeho následné zakončení po ledě ale zastavila levá tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!

09:47

Patrice Bergeron se snažil z blízkosti zamířit mezi betony Henrika Lundqvista, ten ale jeho pokus dokázal vyrazit a Rangers vzápětí puk odpálili k bráně Bostonu!

08:56

Jayson Megna (NYR) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.

07:42

Jesper Fast se vzápětí ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé střelecké pozici a snažit se zamířit přesně k pravé tyči, Tuukka Rask ale vytáhl fantastický semafor a puk ukryl v lapačce!

07:29

Jesper Fast skvěle tečoval před bránou nahození Rangers od modré čáry a od jedné nohy Tuukka Raska se puk odrazil do té druhé a poté vedle pravé tyče!

05:29

J.T. Miller napřáhl na levém křídle k rychlé a velmi nebezpečné střele, Tuukka Rask byl ale opět pozorný a levým betonem jeho ránu směřující ke vzdálenější pravé tyči vyrazil!

03:06

J.T. Miller nahodil puk z levého křídla před bránu, kde se dostal do zakončení Derick Brassard! Tuukka Rask ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil.

01:21

Ryan Spooner na pravém křídle nabral velkou rychlost a poté se snažil střelou zápěstím zamířit přesně k pravé tyči, Henrik Lundqvist ale dokázal jeho střelu lapačkou zastavit, a přestože mu z ní puk vypadl, Ryan Spooner už se k dorážce nedostal!

New York Rangers – Boston Bruins

2:1

konec (0:0, 0:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 41. Brassard (Zuccarello, McDonagh), 59. Fast (Yandle, Klein) – 30. Hayes (Spooner, Chára)

New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Klein, Staal, Boyle, Yandle, Girardi (A) – Miller, Brassard, Zuccarello – Nash, Stepan (A), Megna – Kreider, Hayes, Fast – Glass, Moore, Stalberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), Trotman, C. Miller, Seidengerg, Krug, K. Miller – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – Beleskey, Spooner, Eriksson (A) – Connolly, Kemppainen, Hayes – Rinaldo, Talbot, Ferraro. Hlavní trenér: Claude Julien.

Rozhodčí: Steve Kozari, Dan O'Rourke – Steve Miller, Brian Murphy

Průběh zápasu
1. třetina
08:56
Po 1. třetině
2. třetina
29:04
Po 2. třetině
3. třetina
40:35
58:18
Konec