Menu

Hokej

KHL

Dynamo Moskva – Jokerit Helsinky

3:2

konec (2:0, 1:2, 0:0)

12.01.2016, 17:30 • VTB Ice Palace • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.2 4.0 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše, někdy příště na počtenou! (19:45:06)
Skutečně tomu tak je! Ve třetí třetině branka nepadla, domácí tak nakonec těsně udrželi svůj náskok, který si vypracovali v první polovině zápasu.

I ve třetí třetině bylo Dinamo o něco aktivnějším týmem, Kokarev ani Hietanen ale své šance neproměnili, a hosté tak v závěru sáhli ke hře bez gólmana. Z VTB Ice Palace si ale svěřenci Erkky Westerlunda body neodvezou, závěr si domácí zkušeně pohlídali.

Konec zápasu.

59:39

Hráči v modrých dresech jsou nadále na puku a diváci už oslavují vítězství svých oblíbenců, zdá se, že je hotovo!

59:18

Domácí ale vyhodili puk do bezpečí a Atte Ohtamaa pro něj spěchá až do vlastního pásma.

58:47

Karlsson je na střídačce, hosté to ještě zkoušejí v šesti!

57:39

Skvěle to vyřešil Maxim Pestuško, jenž v rohu kluziště nasbíral spoustu cenných vteřinek a poté dokázal pod tlakem přihrát kotouč Gorovikovovi.

57:13

Jeremu Sallinenovi se nepodařilo ideálně tečovat nahození od modré, Alexandr Jerjomenko tak měl úlohu poměrně snadnou.

56:27

Hráči v modrých dresech vyhodili puk do pásma tak šikovně, aby neskončil na zakázaném uvolnění. Zadáci Jokeritu se pro něj musí vrátit až k vlastnímu gólmanovi.

55:42

Konstantin Volkov zůstal po nepěkném hitu Jespera Jensena ležet na ledě, po nějaké době se ale zvedl a za doprovodu svých spoluhráčů odkulhal na střídačku.

54:38

Svěřencům Erkky Westerlunda se čas na vyrovnání začíná pomalu a jistě krátit, Dinamo navíc stále útočí a na nějaký závěrečný tlak to v těchto chvílích nevypadá.

53:45

Brandon Kozun dlouho míchal s pukem na své hokejce a poté si za adresáta svého pasu vybral Arturse Kuldu, jehož pokus z první byl ale zblokován a Jerjomenko byl bez práce.

52:51

Tak to byla šance jako hrom! Těreščenko parádním pasem zpoza branky oslovil nikým nehlídaného Juusa Hietanena, který ale z ideální pozice pálil těsně nad!

52:18

Oba týmy střídají, bývalý zadák pražského Lva Topi Jaakola už dobrých patnáct sekund míchá s pukem za vlastní svatyní.

51:25

Tlak Dinama však pokračoval i nadále a z mezikruží tvrdě vypálil Cvetkov, Henrik Karlsson však byl i tentokrát na svém místě.

50:48

Ještě krásnějším způsobem než jeho kolega Kokarev projel celým hřištěm Ansel Galimov, který se parádní kličkou mezi nohama zbavil svého strážce a poté ještě oslovil lépe postaveného Gorovikova, který se nakonec ke střele nedostal!

49:59

Pokus Vladimira Brjukvina z vrcholu kruhů byl sražen za Karlssonovu svatyni, domácí jsou v posledních minutách aktivnější a zkušeně kontrolují svůj náskok.

49:11

Parádní individuální akcí se blýskl Děnis Kokarev. Domácí forvard předvedl úchvatné sólo a z vlastního pásma se prokličkoval až před Karlssona, střelou z levého kruhu na něj ale nevyzrál!

Dynamo Moskva – Jokerit Helsinky

3:2

konec (2:0, 1:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Kokarev (Těreščenko, Brjukvin), 15. Gorovikov (Pestuško), 28. Gorovikov (Pestuško, Galimov) – 30. Kapanen (Hagman), 37. Kapanen (Hagman, Jensen)

Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Osipov, Višněvskij, Hietanen, Korjagin, Sinicyn, Mironov, Solovjov – Kokarev, Těreščenko, Brjukvin – Gorovikov, Galimov, Pestuško – Cvetkov, Babenko "C", Karpov – Volkov, Igumnov, Fjodorov – Šipov.

Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jaakola, Jensen, Kulda, Lajunen, Ohtamaa, Mäki – Pelletier, Regin, Kozun – Joensuu, Sallinen, Aaltonen – Hagman, Kapanen "C", Jormakka – Talaja, Wirtanen, Rita.

Rozhodčí: Bulanov, Sergejev – Otmachov, Palej

Diváci: 6323

Průběh zápasu
1. třetina
00:48
07:05
13:13
14:46
Po 1. třetině
2. třetina
27:43
28:20
29:02
31:13
36:17
Po 2. třetině
3. třetina
Konec