Menu

Hokej

KHL

Dynamo Moskva – Jokerit Helsinky

3:2

konec (2:0, 1:2, 0:0)

12.01.2016, 17:30 • VTB Ice Palace • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.2 4.0 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:39

Hráči v modrých dresech jsou nadále na puku a diváci už oslavují vítězství svých oblíbenců, zdá se, že je hotovo!

58:47

Karlsson je na střídačce, hosté to ještě zkoušejí v šesti!

52:51

Tak to byla šance jako hrom! Těreščenko parádním pasem zpoza branky oslovil nikým nehlídaného Juusa Hietanena, který ale z ideální pozice pálil těsně nad!

50:48

Ještě krásnějším způsobem než jeho kolega Kokarev projel celým hřištěm Ansel Galimov, který se parádní kličkou mezi nohama zbavil svého strážce a poté ještě oslovil lépe postaveného Gorovikova, který se nakonec ke střele nedostal!

49:11

Parádní individuální akcí se blýskl Děnis Kokarev. Domácí forvard předvedl úchvatné sólo a z vlastního pásma se prokličkoval až před Karlssona, střelou z levého kruhu na něj ale nevyzrál!

45:25

Jesse Joensuu našel v předbrankovém prostoru volného Juhamattiho Aaltonena, jenž však z bezprostřední blízkosti nedokázal najít recept na přesouvajícího se Jerjomenka!

Niko KAPANEN - 3:2

36:17

Jokerit právě vstřelil branku!
Nakonec se ještě můžeme těšit na pořádné drama, hosté totiž snížili na rozdíl jediného gólu! Znovu se o to postaral veterán NIKO KAPANEN, jenž šikovnou tečí usměrnil Hagmanovo nahození od modré za bezmocného Jerjomenka. Asistence: Niklas Hagman, Jesper Jensen.

35:56

Atte Ohtamaa vyzval ke skórování parádní nabídkou na teč Pascala Pelletiera, ten ale usměrnil touš těsně vedle pravé tyče!

31:13

Ville Lajunen (JOK) je vyloučen na dvě minuty za držení Alexeje Cvetkova, Moskvané si opět zahrají v početní výhodě.

Niko KAPANEN - 3:1

29:02

Jokerit právě vstřelil branku!
Hosté předvedli parádní přesilovkovou souhru až do kuchyně a vrátili se do zápasu! Niklas Hagman našel lahůdkovým pasem nikým nehlídaného NIKA KAPANENA, jenž pohodlně ztečoval puk do sítě. Asistence: Niklas Hagman.

28:20

Jokerit si zahraje přesilovku, Gleb Korjagin (DMS) vyfasoval dvouminutový trest za sekání.

Konstantin GOROVIKOV - 3:0

27:43

Dinamo právě vstřelilo branku!
Druhá lajna domácích znovu zaúřadovala a Moskvané jsou znovu o krok blíže vytouženému vítězství! Tomuto gólu předcházela akce podobná té před druhému – Pestuško našel KONSTANTINA GOROVIKOVA a ten opět vypálil neomylně pod břevno! Asistence: Maxim Pestuško, Ansel Galimov.

23:29

Vladimir Brjukvin vystihl hostující rozehrávku, zbavil se svého strážce a prchl do bleskurychlého přečíslení. Nakonec vyzval ke skórování Děnise Kokareva, proti jeho dělovce ale Karlsson výtečně zasáhl!

21:16

Brandon Kozun se po pravém křídle nenápadně prodral až před Jerjomenka, ve skvělé pozici ale nedokázal ideálně zakončit!

Konstantin GOROVIKOV - 2:0

14:46

Dinamo právě vstřelilo branku!
Přesilovkový tlak domácích nakonec přeci jen končí gólem! Pestuško v souboji u hrazení vybojoval kotouč pro velezkušeného KONSTANTINA GOROVIKOVA, který parádní ranou vymetl pavučinky v levé šibenici Karlssonovy klece! Asistence: Maxim Pestuško.

13:13

Po komerční přesilovce si Dinamo zahraje poprvé v početní výhodě, na dvě minuty za podražení půjde pykat Tomi Mäki (JOK).

08:39

Ou, to byl závar! Jesse Joensuu se pokusil najít vtipnou zadovkou nikým nehlídaného Hagmana, ten se ale ke střele z bezprostřední blízkosti nedostal a následná dělovka z hole Villeho Lajunena proletěla těsně nad břevnem svatyně Dinama!

07:05

Máme tu první vyloučení, Maxim Solovjov (DMS) si půjde odsedět dvouminutový trest za podražení.

06:59

Aaltonenovo nahození od modré dokázal ještě před Jerjomenkem šikovně tečovat Jere Sallinen, ale strážce domácí svatyně dokázal na poslední chvíli zareagovat!

05:18

Konstantin Gorovikov našel parádním pasem před brankou úplně volného Pestuška, jenž ale z bezprostřední blízkosti Karlssona nepřekonal!

Děnis KOKAREV - 1:0

00:48

Dinamo právě vstřelilo branku!
Tak to bylo rychlé, Dinamo se ujímá vedení už v první minutě! Těreščenkův pokus vyrazil dezorientovaný Karlsson přímo na hůl nikým nehlídaného DĚNISE KOKAREVA, jenž bez problémů uklidil touš do prázdné branky! Asistence: Alexej Těreščenko, Vladimir Brjukvin.

Dynamo Moskva – Jokerit Helsinky

3:2

konec (2:0, 1:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Kokarev (Těreščenko, Brjukvin), 15. Gorovikov (Pestuško), 28. Gorovikov (Pestuško, Galimov) – 30. Kapanen (Hagman), 37. Kapanen (Hagman, Jensen)

Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Osipov, Višněvskij, Hietanen, Korjagin, Sinicyn, Mironov, Solovjov – Kokarev, Těreščenko, Brjukvin – Gorovikov, Galimov, Pestuško – Cvetkov, Babenko "C", Karpov – Volkov, Igumnov, Fjodorov – Šipov.

Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jaakola, Jensen, Kulda, Lajunen, Ohtamaa, Mäki – Pelletier, Regin, Kozun – Joensuu, Sallinen, Aaltonen – Hagman, Kapanen "C", Jormakka – Talaja, Wirtanen, Rita.

Rozhodčí: Bulanov, Sergejev – Otmachov, Palej

Diváci: 6323

Průběh zápasu
1. třetina
00:48
07:05
13:13
14:46
Po 1. třetině
2. třetina
27:43
28:20
29:02
31:13
36:17
Po 2. třetině
3. třetina
Konec