Menu

Hokej

KHL

SKA Petrohrad – Medveščak Záhřeb

5:3

konec (0:0, 2:0, 3:3)

11.01.2016, 17:30 • Ice Palace • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.48 5.1 5.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! SKA Petrohrad nakonec dokázal v domácím prostředí porazit Medveščak Záhřeb porazit 5:3!

První třetina nabídla velmi vyrovnanou hru, nicméně žádnou branku jsme neviděli. Oba týmy měly k dispozici hned několik přesilový her, avšak žádný z týmů ji nedokázal využít. V závěru se trefil Joakim Lindström, nicméně jeho branka nebyla uznána!

Druhou třetinu poznamenal opět velký počet vyloučení, které lépe dokázali zužitkovat domácí! SKA poslal do vedení ve 25. minutě Jarno Koskiranta, který dostal na levou stranu krásnou přihrávku od Mosese, a pěknou střelou nedal Taylorovi šanci. Záhřeb měl následně také své šance, nicméně prosadit se nedokázal. V závěru třetiny navíc Petrohrad navýšil své vedení zásluhou Jarna Koskiranty!

Medveščak však velmi rychle dokázal srovnat na 2:2 zásluhou branek Andrease Jamtina a Gilberta Bruleho! SKA se však opět dokázalo dostat do vedení, to když se trefil Steve Moses. Poté se do vývoje utkání zapsal také Tomáš Mertl, který srovnal na 3:3! Petrohrad však nechtěl utkání dovést do prodloužení, a tak se trefil Steve Moses, a po něm i Alexander Kadějkin do prázdné branky!

ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
Milan Jurčina (ZAG) – 0+0, žádná střela, TOI – 21:34
Tomáš Mertl (ZAG) – 1+0, 3 střely, TOI – 18:31
Radek Smoleňák (ZAG) – 0+1, 4 střely, TOI – 16:15

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (20:12:06)

Konec zápasu.

Alexander KADĚJKIN - 5:3

59:27

Petrohrad právě vstřelil branku!
Hostům nevyšla hra bez brankáře, a Petrohrad potvrzuje své vítězství brankou do prázdné branky! Kovalčuk se dostal ve středu ke kotouči, a přesnou přihrávkou našel ALEXANDERA KADĚJKINA, který nemohl mířit mimo! Asistence: Ilja Kovalčuk, Pavel Bučněvič.

58:46

Danny Taylor míří na střídačku!

58:22

V samotném závěru navíc domácí celek mohl ještě navýšit své vedení. Střela Koskiranty z mezikruží však mířila nad!

57:18

Petrohrad se hned po své brance usazuje ve vlastním pásmu, a je vidět, že se bude pokoušel své vedení udržet s pukem na svých hokejkách!

Steve MOSES - 4:3

56:31

Petrohrad právě vstřelil branku!
To je zápas! Medveščak dokázal opět srovnat, nicméně v závěru se dostává Petrohrad opět do vedení! Domácí celek sehrál výbornou přesilovou kombinaci, a na jejím konci byla přesná přihrávka Kovalčuka, která našla STEVA MOSESE, na jehož ránu byl Taylor krátký! Asistence: Ilja Kovalčuk, Joakim Lindström.

55:55

Vjačeslav Vojnov nebezpečně vystřelil od modré čáry. Před Taylorem stál připravený Jarno Koskiranta, který však kotouč nedokázal tečovat, a anglický brankář zasáhl!

55:21

Jak již bylo avizování, petrohradští si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří opět Alexandre Bolduc, který ve středním pásmu nedovoleným způsobem podrazil Bučněviče!

54:51

Domácí celek si zahraje přesilovou hru!

54:26

Ilja Kovalčuk dostal pěknou přihrávku ve středním pásmu, a následně se prokličkoval až do útočného pásma, a posílal puk před branku. Taylor však při přemísťování dostal branku z původního postavení, a hra je přerušena.

53:46

Domácí se mohli dostat opět do vedení po akci Mosese s Koskirantou. Po přihrávce prvně jmenovaného zakončoval právě finský útočník, nicméně nemířil přesně.

53:03

Na led se dostala druhá formace chorvatského celku, který zajímavě kombinovala v útočném pásmu. Brule hledal zadovkou na pravé straně Saarinena, nicméně finský útočník si najížděl do zcela jiného prostoru.

52:25

Medveščak je po své vyrovnávací brance velmi aktivní. Teď však chorvatský celek zastavil odpískaný ofsajd!

Tomáš MERTL - 3:3

51:39

Medveščak právě vstřelil branku!
Medveščak nakonec svou přesilovou hru využívá, a srovnává na 3:3! Chorvatský celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a před brankou se dostal do zakončení TOMÁŠ MERTL, který dokázal protlačit kotouč do branky! Asistence: Radek Smoleňák, Colby Genoway.

50:55

A máme tu další vyloučení! Na trestnou lavici míří Vjačeslav Vojnov, který v rohu kluziště nedovoleně bránil Radka Smoleňáka, a českého obránce podrazil!

50:52

Z pravé strany vyslal tvrdý pokus Radek Smoleňák, jehož střela však mířila mimo branku domácích!

50:21

Medveščak hodně zajímavě kombinoval v útočném pásmu, a dostal se s kotoučem do blízkosti Ježova. Ruský brankář čelil střele Bruleho i Gilberta, avšak v obou případech dokázal zasáhnout.

49:40

Za vlastní brankou zůstal ležet Radek Smoleňák, který inkasoval ostrý úder do obličeje! Hlavní rozhodčí také budou vylučovat, na trestnou míří Pavel Bučněvič za vysokou hůl!

49:18

Domácí celek však pokračuje v aktivním výkonu, a na petrohradských hráčích je vidět, že chtějí utkání rozhodnout druhou brankou!

Steve MOSES - 3:2

48:44

Petrohrad právě vstřelil branku!
Medveščak si však vedení příliš dlouhou neužil, Petrohrad se totiž dostává opět do vedení, a přibližuje se vítězství! Maxim Čudinov poslal krásnou přihrávku na levou stranu pro Koskirantu, jehož střelu sice Taylor vyrazil, nicméně pohotový STEVE MOSES stál přesně tam, kde měl, a poslal kotouč do opuštěné branky! Asistence: Jarno Koskiranta, Maxim Čudinov.

48:18

Alexander Barabanov se dostal do útočného pásma, a pokoušel se projít kolem Hedberga. Švédský útočník však jeho postup dokázal zastavit!

47:36

Sergej Širokov se hned zapojil do hry, a najel do útočného pásma po levé straně. Jeho následná přihrávka našla Kablukova, jehož pohotová rána však mířila mimo.

47:04

Oba týmy však hru čtyři na čtyři využít nedokázali, a Široko i Gillato jsou již zpět na ledové ploše!

45:11

Ve středním pásmu se kočkoval Sergej Širokov s Stefanem Gilliatim, a hlavní rozhodčí oba posílá na trestnou lavici za hrubost!

GilbertBRULE - 2:2

44:51

Medveščak právě vstřelil branku!
Medveščak tedy nakonec vyrovnává na 2:2! Rozhodčí si zkontroloval video, a ukázal, že hostující celek branky dosáhl! Autorem branky byl určen GILBERT BRULE! Asistence:

44:51

Aha, tak pozor! Medveščak zřejmě srovná na 2:2! Po akci Gilberta Bruleho se totiž kotouč dostal za brankovou čáru, a Dmitrij Kalinin ho nestihl vytáhnout před brankovou čárou!

44:13

Na druhé straně kluziště měl obrovskou šanci Gilbert Brule, kterému domácí obrana dovolila najet až před Ježova, a svou následnou střelu i dorazit. Ježov však dokázal udržet kotouč před brankovou čárou!

43:47

Jarno Koskiranta našel na levé straně volného Joakima Lindströma, který neváhal, a vystřelil. Rána švédského útočníka však mířila nad branku!

43:19

Do velké šance se hnal Pavel Bučněvič, který však po následném souboji s Larkinem spadl, a nepříjemně narazil do tyče. Ruský útočník odjíždí na střídačku s bolestivou grimasou.

42:58

Petrohradští se hned po obdržené branky vrhli do útoku, a ke střele se dostal Vojnov. Jeho pokus však v poklidu lapil Danny Taylor!

Andreas JAMTIN - 2:1

42:21

Medveščak právě vstřelil branku!
Třetí třetina ještě nabídne hodně dramatickou podívanou, neboť Medveščak snižuje na rozdíl jediné branky! Hostující celek se velmi dobře pohyboval v útočném pásmu, a odražený kotouč se dostal k modré, kde se nacházel ANDREAS JAMTIN, jehož následná rána skončila až v síti překvapeného Ježova! Asistence: Mark Katic.

41:33

Po dobré práci Steva Mosese střílel z pravé strany Maxim Čudinov. Rána ruského beka však nakonec mířila mimo branku Taylora!

41:06

Medveščaku se vůbec nepovedl přechod přes modrou čáru, avšak ofsajd z toho nebyl. Kotouč má však domácí celek, který se žene do útočného pásma!

40:26

Pavel Bučněvič se protlačil do útočného pásma, nicméně hned po přechodu modré čáry ho obral dobře napadající Gysbers.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhou třetinu poznamenal opět velký počet vyloučení, které lépe dokázali zužitkovat domácí! SKA poslal do vedení ve 25. minutě Jarno Koskiranta, který dostal na levou stranu krásnou přihrávku od Mosese, a pěknou střelou nedal Taylorovi šanci. Záhřeb měl následně také své šance, nicméně prosadit se nedokázal. V závěru třetiny navíc Petrohrad navýšil své vedení zásluhou Jarna Koskiranty!

Petrohrad tak před třetí třetinou, která začne přibližně v 19:21 drží slušný dvoubrankový náskok, a míří za vítězstvím!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Do velké šance se dostal Bučněvič, jehož ránu však dokázal Taylor lapit lapačkou. Následně však rozhodčí přerušil hru pro postavení hráče v brankovišti, tudíž by případný gól stejně neplatil.

38:55

Petrohrad je na koni, a na pravé straně měl kotouč Čudinov. Ruský bek střílenou přihrávkou hledal Bučněviče, ten se však nedokázal do kotouče trefit!

38:26

Chorvatský celek se dostal ve vlastním pásmu pod tlak, a tak se Milan Jurčina uchýlil k vyhození kotouče do středního pásma!

Jarno KOSKIRANTA - 2:0

37:53

Petrohrad právě vstřelil branku!
Petrohrad využívá přesilovou hru, a v závěru druhé třetiny střílí důležitou druhou branku! Nejprve to zkoušel z pravé strany Lindström, nicméně ten neuspěl. Na opačné straně se dostal ke kotouči Kovalčuk, který našel na modré Kutějkina. Jeho ostrou ránu tečoval JARNO KOSKIRANTA, a Taylor na změnu dráhy kotouč nedokázal zareagovat! Asistence: Andrej Kutějkin, Ilja Kovalčuk.

37:33

Rozhodčí se v dnešním utkání rozhodně nenudí! Dalším vyloučeným v dnešním utkání je Alexander Bolduc, který v rohu kluziště nepříjemně sekl Kadějkina! SKA tak čeká krátká přesilovka pět na tři!

37:26

Parádně to udělal Ilja Kovalčuk, který se prokličkoval středem hřiště, a před brankou ještě hledal Kadějkina, ten se však přes Taylora k zakončení nedostal!

36:31

Domácí celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a nebezpečně kombinoval. Následně od modré vystřelil Vojnov, nicméně jeho rána byla sražena do ochranné sítě!

36:00

Do velké šance se nejdříve hnal Kovalčuk, který však nakonec nezakončil. K odraženému kotouči se však dostal Vojnov, který mířil do zakončení. Ruského beka však poslal k zemi Hedberg, který odchází na trestnou lavici!

35:44

Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Gilbert - 2 min., vysoká hůl).
Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Kablukov - 2 min., hrubost).

35:44

Na ledě zůstal ležet Sergej Širokov, který inkasoval úder od od Gilberta Brulehi, Do kanadského útočníka se následně pustil Kablukov, který opůjded nejspíše také na trestnou lavici!

35:26

První formace Medveščaku se dokázala usadit v útočném pásmu, a dostala se do zajímavého kombinace. Radek Smoleňák následně obrokoužil celé pásma, a nepříjemně vystřelil na přední tyč. Jeho pokus však Ježov dokázal vyrazit!

34:56

Ve středním pásmu se dostal k odraženému kotouči Alexandre Bolduc, který si nabrusliul mezi kruhy, avšak svou svižnou střelou Ježova nepřekonal.

34:22

Petrohrad je v posledních minutách velmi aktivní, a k dalšímu ohrožení branky anglického brankáře se dostal Moses. Jeho rána však v síti neskončila.

33:41

Hned poté, co se Chafizullin a Mertl vrátili na led, nabral ve středním pásmu rychlost Kovalčuk, který se cpal před Taylora. Ruského reprezentanta nakonec dostal ze střeleckého úhlu Larkin!

32:59

Hráči Petrohradu se dokázali dobrým pohybem usadit v útočném pásmu, a od modré to zkoušel Kalinin. Jeho nahození však skončilo v lapačce Taylora, a ten přerušuje hru!

32:19

Při rovnovážném stavu hráčů na ledě se dostal do zakončení hostující Genoway, který vyzkoušel pozornost Ježova z pravé strany. Jeho rána však mířila pouze do připraveného Ježova!

31:31

Přesilová hra hostující celkuvšak neměla dlouhého tvrvání. Joakim Lindström byl ve středním pásmu osekáván Tomášem Mertlem, který fauloval, a odchází na trestnou lavici.

31:20

Přesilovou hru si zahraje také chorvatský celek. Na trestnou lavici míří Dinar Chafizullin, který před brankou nedovoleně bránil Radka Smoleňáka, a odchází na trestnou lavici.

31:18

Na opačné straně kluziště se k dorážce Gysbersovy střely dostal Gilbert Brule, nicméně pohotový Ježov dokázal zasáhnout!

30:41

První útočná formace se pokoušel usadit v útočném pásmu, nicméně hosté velmi agresivně napadali, a dokázali dostat kotouč do středního pásma.

30:11

Alexander Barabanov se sestavou SKA propadl až do čtvrté formace. Teď však ruský útočník předvedl krásný průnik, kdy obkroužil hostující branku, a dostal se do zakončení. Taylor byl však připravený!

29:28

Třetí útočná pětka Petrohradu si prodloužila střídání, a skvěle napadající Širokov vybojoval kotouč, a dostal se do zakončení. Taylor však dokázal na brankovišti udržet kotouč před brankovou čárou!

29:06

To mohl před malou chvílí napravit Ilja Kablukov, který se prokličkoval do mezikruží, a nebezpečně střílel. Branku Taylora však minul!

28:36

Petrohradský celek v posledních minutách ovládá hru, a svého soupeře nepouští příliš do hry. Druhou branku zatím vstřelit nedokázal!

27:55

Medveeščak je již v plném počtu, a navíc se dokázal ve vlastním pásmu dostat ke kotouči, a vyváží jej do středního pásma.

27:26

O další střelecký pokus při přesilové hře svého týmu se postaral Ilja Kovalčuk, který nabruslil do útočného pásma. Jeho ránu však dokázal Taylor vyrazit ramenem!

26:59

Petrohrad vyhrál vhazování, a dokázal se usadit v útočném pásmu. Z hranice pravého kruhu nebezpečně vystřelil Lindström, a Taylor toho přes Kadějkina příliš neviděl. Anglický brankář však dokázal zasáhnout!

26:42

Nakonec Ilja Kovalčuk našel křížnou přihrávkou volného Pavla Bučněviče, který si však kotouč dlouho zpracovával, a proti jeho střele následně dokázal zasáhout Taylor, který se rychle přesunul.

26:23

Petrohradský celek zatím kombinuje v útočném pásmui, nicméně do zakočnení se domácí hráči nemohou dostat!

25:51

Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Za brankou Taylora byl podražen Alexej Ponikarovskij, kterého poslal k zemi Alexander Bolduc, který si míčí odpykat dvě minuty!

25:33

Medveščak pokračoval v aktivním výkonu v útočném pásmu, a Tomáš Mertl našel křížnou přihrávkou volného Colbyho Genowaye, který pohotově vystřelil, avšak Ježov si připsal další zákrok!

25:12

Vzápětí měl však na druhé straně velkou šanci Radek Smoleňák, jehož ránu však dokázal vyrazit pozorný Ilja Ježov, který zasáhl betonem.

24:47

Milan Jurčina hledal ve středním pásmu Colbyho Genowaye, kterému však neyvšlo zpracování, a kotouč mu odskočil do hlediště.

Jarno KOSKIRANTA - 1:0

24:28

Petrohrad právě vstřelil branku!
Vzápětí se však petrohradský celek konečně prosazuje, a dostává se do vedení! Do útočného pásma zatáhl kotouč Lindström, který na útočné modré přenechal kotouč Mosesovi. Americký útočník našel na opačné straně volného JARNA KOSKIRANTU, který vyslal kotouč do růžku branky! Asistence: Steve Moses, Joakim Lindström.

24:09

Na druhé straně najížděl do šacne Steve Moses, který přenechal kotouč Lindströmovi, jehož následnou střelu však zablokoval právě Moses!

23:36

Do zajímavé šance se řítil Ilja Arkalov, jediný Rus v sestavě Záhřebu. Nakonec se však ke střele nedostal, neboť dobrou práci odvedl Vojnov.

22:59

Na druhé straně se Hedberg postaral o rozruch před Ježovem, když poslal kotouč z rohu před branku. Ruský brankář však situaci za asistence svých obránců zvládl.

22:23

Hráči domácího celku velmi aktivně napadali rozehrávku svých protihráčl, a nakonec se ke kotouči dostali. Před Talyorem nebezpečně zakončoval Širokov, avšak Taylor byl připraven!

21:47

Tentokrát se do zakončení dostal další český útočník Tomáš Mertl, nicméně bývalý útočník Mountfieldu mířil pouze do připravené lapačky Ježova.

21:15

Milan Jurčina tentokrát zvládl rozehrávku výborně, a na útočné modré našel Radka Smoleňáka, který pohotově vypálil. Jeho ránu však Ježov vyrazil.

20:41

O odvážný průnik mezi obránci Záhřebu se pokoušel Jarno Koskiranta, který najel až před Taylora, nicméně zakončení se mu nepovedlo, a Jurčina následně poslal kotouč na další zakázané uvolnění.

20:24

Medveščak nevstoupil do druhé třetiny ideálně, a rozehrávka Simona Gysberse skončila na zakázaném uvolnění. Hra míří před Taylora.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina nabídla velmi vyrovnanou hru, nicméně žádnou branku jsme neviděli. Oba týmy měly k dispozici hned několik přesilový her, avšak žádný z týmů ji nedokázal využít. V závěru se trefil Joakim Lindström, nicméně jeho branka nebyla uznána!

Druhý třetina začne přibližně v 18:23.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

18:52

Hostující celek má momentálně více ze hry, a svého soupeře příliš nepouští ke kotouči.

17:57

Chorvatský celek tedy dokázal zvládnout ubránit další oslabení, a Larkin je již zpět na ledě. Záhřeb navíc momentálně kombinuje v útočném pásmu!

Neuznaná branka domácího celku

17:24

Petrohrad teď dosáhl úvodní branky v dnešním utkání, ta však není uznána! Z pravé strany vystřelil Lindström, který střílel přesně, nicméně v na hranici brankoviště se nacházel Kadějkin, pravděpodobně proto nebyl gól uznán!

16:56

Chorvatský celek pokračuje ve skvělém výkonu při oslabení, a opět dokázal vyhodit až k brance Ježova!

16:36

Colby Genoway zatím hraje při přesilových hrách parádně, a nyní dokázal kanadský útočník vyvést kotouč z pásma ven.

15:54

Pavel Bučněvič se však nedostal do zakončení, neboť byl faulovaný. Thomas Larkin nedovoleně bránil ruského útočníka, a odchází na trestnou lavici!

15:33

Pavel Bučněvič to udělal skvěle na pravé straně, kde se dokázal dostat před obránce, a hnal se do šance. Nakonec se však do zakončení nedostal.

14:59

V samotném závěru přesilové hry to zkoušel z hranice pravého kruhu Radek Smoleňák, nicméně jeho střelu dokázal jeden z obránců SKA zblokovat do ochranné sítě.

14:43

Colby Genoway málem ztratil kotouč na modré čáře, nakonec vška vše zvládl, a ještě se dostral ke střele. Jeho nahození však Ježov dokázal ukrýt v náruči.

14:07

Teď si však počínal petrohradský celek skvěle v obraně, a obránce Jegor Jakovlev vyhazuje kotouč až za branku Dannyho Taylora.

13:33

Z pravé strany to zkoušel Patrick Bjorkstrand, jehož ránu Ježov pouze vyrazil před sebe. K dorážce se dostal Stefano Gilliati, avšak i proti jeho střele dokázal Ježov zasáhnout!

13:10

Svou práci kanadský obránce zvládl perfektně, a ještě byl faulovaný. Genowaye v rohu kluziště podrazil Jevgenij Ketov, který míří na trestnou lavici.

12:53

Colby Genoway hodně zariskoval při obranné práci, a málem z toho byla ztráta. Kanadský obránce však nakonec situaci zvládl!

12:17

Následně přišla chyba, a do rychlého protiútoku se hnal Lindström společně s Koskirantou. Prvně jmenovaný nakonec vzal akci na sebe, nicméně Taylor zasáhl!

11:56

Druhá útočná formace hostů však nadále pokračovala v agresivním napadání, a dokázala se usadit v pásmu. Do nějakého nebezpečného zakončení se však hráči Záhřebu zatím nedostali.

11:29

Medveščak se na malou chvíli dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré vyslal nebezpečné nahození Mantylä. Ježov si však dokázal poradit.

10:42

Andrej Kutějkin našel na pravé straně volného Bučněviče, který si rychle zpracoval kotouč, a pohotově vypálil. Danny Taylor však jeho pokus vyrazil za branku!

10:19

Záhřebský celek se tentokrát pokoušel dostat rychle do útočného pásma, nicméně na modré byl nedočkavý Hedberg, a je odpískán ofsajd.

09:42

Těsně po nárvatu Katice na led to zkoušel opět Charles Genoway. Jeho ránu tentokrát vyrazil Ježov pravým betonem!

09:18

Chorvatský celek si zatím počíná při oslabení výborně, a dokonce se dostal i do zakončení. Z pravého rohu to zkoušel Genoway, avšak Ježov byl na místě!

08:38

Na hranici levého kruhu operoval s kotoučem Steve Moses, který se odhodlal ke střele, a jeho přízemní pokus lehce tečoval Koskiranta. Taylor však zasahovat nemusel, neboť kotouč šel mimo.

08:15

Následoval však opět stejný příběh. Medveščak vyhrál vhazování ve vlastní třetině, a rázem vyhodil kotouč do pásma svého soupeře!

07:59

Hned na začátku přesilové hry se hostující celek dokázal osvobodit. Petrohradský celek se velmi rychle vrátil, a vybojoval vhazování v útočném pásmu.

07:39

Vzápětí si však domácí celek zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří kanadský bek Mark Katic, který se za brankou prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Lindströmem!

07:17

Tak, zodpovědnost na sebe nakonec vzal od modré Maxim Čudinov, jehož střela však byla nepřesná, a puk se odrazil od mantinelu do boční sítě. Rozhodčí následně přerušili hru!

06:59

V závěru přesilové hry se Petrohrad zatím drží v útočném pásmu, nicméně nikdo z hráčů SKA se zatím neodhodlal ke střele.

06:36

Petrohrad se však velmi rychle vrátil do útočného pásma, a z hranice pravého kruhu to zkoušel Joakim Lindström. Jeho rána však nebyla přesná.

06:08

Steve Moses zatáhl kotouč zpět do útočného pásma, a Petrohrad mohl kombinovat. Následně však opět chyboval Kovačluk, a kotouč je ve středním pásmu.

05:38

Hned na začátku přesilové hry však chyboval Ilja Kovalčuk, který nedokázal na modré zpracovat přihrávku od Mosese, a kotouč mu utekl do středního pásma.

05:22

Vzápětí však přichází také dvouminutový trest pro chorvatský celek! Na trestnou lavici odchází odpykat trest Radek Smoleňák, neboť střídačka Medveščaku špatně střídala!

04:58

Domácí celek úvodní oslabení dnešního zápasu přečkal bez úhony, a je v plném počtu. Záhřeb však nadále pokračuje v kombinaci v útočném pásmu.

04:31

Obranná čtveřice petrohradského celku se dobře pohybovala ve vlastním pásmu, následně dokázala vypíchnout kotouč, a vyhodit jej!

04:04

Medveščak se zatím drží v útočném pásmu, nicméně k žádné nebezpečné střele se zatím nedostal!

03:03

Úvodní přesilovou hru dostává domácí brankář Ilja Ježov, který vyhodil kotouč do hlediště, a dostává dvě minuty za zdržování hry!

02:36

Třetí útočná formace Záhřebu si prodloužila střídání, a ke střele z levé strany se dostal Bolduc. Jeho rána Ježovovi vypadal z výstroje, a kotouč se nacházel v brankovišti. Pohotový Rylov však kotouč odpálil!

02:03

V domácím rozehrávce chobavl Jegor Rylov, který nahrál Hedbergovi. Švédský útočník však raději zvolil přihrávku, ta však byla nepřesná.

01:40

Jarno Koskiranta pospíchal společně s Mosesem do rychlého protiútoku, nicméně následnou přihrávku finského útočníka však Moses nezachytil, a kotouč skončil u Taylora!

01:09

Do kombinace v útočném pásmu se dostal také hostující Záhřeb, avšak Bjorkstrand dobrou pozici ke střele nevyužil, a SKA vyhazuje do středního pásma.

00:41

K prvnímu střeleckému pokusu v dnešním zápase se dostal mladý Pavel Bučněvič, který si nabruslil do pásma, nicméně jeho střela mířila mimo.

00:18

Útočná formace petrohradského celku se hned po úvodním vhazování pustila do agresivního napadání rozehrávky Medveščaku do zakončení se však zatím nedostala.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy jsou již na ledové ploše Ice Palace, hymny Chorvatska i Ruska již zazněly, tudíž nám již nic nebrání úvodnímu vhazování!
Úvodní sestavy:

SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Kutějkin, Kalinin, Čudinov (A), Rykov, Zubarev – Bučněvič, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Lindström, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Širokov – Ponikajorskvij (A), Děrgačjov, Barabanov

Medveščak Záhřeb: Taylor (Kroselj) – Mantyla (A), Gysbers, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Genoway, Smoleňák (A), Mertl – Brule, Bjorkstrand, Saarinen – Gillati, Bolduc, Hedberg – Perkovich, Jamtin, Glumac (C) – Aralov

Rozhodčí: Olenin, Soin – Michel, Strelcov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Příjemný pondělní podvečer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má na programu hned svých sedm utkání. My se společně zaměříme na souboj SKA Petrohradu s Medveščakem Záhřeb. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
SKA PETROHRAD
Petrohradští v letošní sezóně zažívají menší "mistrovskou kocovinu". SKA totiž v loňském roce ovládlo play-off, a očekávalo se, že podobné výkony bude předvádět i letos. Klub z východu Ruska však na začáku sezóny rozhodně nezářil, avšak postupem času se výkony ustálily! Momentálně se nachází na sedmé příčce se ziskem 76 bodů, a musí se ohlížet za sebe, neboť na osmý Slovan má náskok pouhých šesti bodů.

V posledních zápasech podává petrohradský celek nevyrovnané výkony. Nejprve dokázal porazit silný Metallurg Magnitogorsk na jeho ledě 5:4, poté však SKA prohrálo 1:2 v prodloužení na ledě Salavatu Ufa. Moskevský led si Petrohrad vyzkoušel v zápase Dynamem Moskva, ve kterém odcházel poražen po výsledku 1:5. V Moskvě zůstali svěřenci Sergeje Zubova i pro další zápas, neboť se střetli s Viťazem. V tomto utkání již však uspěli, a radovali se z výhru 4:2! Svůj moskevský trip zakončil Petrohrad zápasem s rivalem CSKA! Hosté šli velmi rychle do dvoubrankového vedení, nicméně armádní klub skóre otočil, a radoval se z výhry 4:2!

V týmu Petrohradu v letošní sezóně září Vadim Šipačjov (12+31), který je v celkovém hodnocení kanadského bodování na sedmém místě! Šipačjov s Dadonova sice v létě přišli o parťáka Panarina, který odešel do Chicaga, avšak na síle této formace to příliš neubralo! V letošní sezoně svými výkony zatím překvapuje mladý Nikita Gusev, který má na svém kontě již 35 bodů! Zapomenout nesmíme ani na Ilju Kovalčuka, kterém v útoku zdatně sekunduje nová akvizice SKA, Steve Moses, který se nedokázal prosadit v Nashvillu, a tak se vrátil zpět do KHL!
MEDVEŠČAK ZÁHŘEB
Jediný chorvatský klub v Kontinentální hokejové lize se momentálně nachází na deváté příčce tabulky západní konference se ziskem 68 bodů, a bojuje o účast v play-off! Na osmý Slovan však ztrácí dva body... Do konce základní části však zbývá ještě hodně zápasů ...

V posledních zápase podává záhřebský celek hodně nevyrovnané výkony. Nejdříve dokázal uspět na ledě Nižněkamsku 4:2, následně však stejným poměrem doma podlehl Jokeritu Helsinky. Následně však chorvatský tým uspěl na ledě Dinama Riga 5:2. V posledním zápase však svěřenci trenéra Gordieho Dwyera podlehli Spartaku Moskva 1:2, a obzvláště tato porážka hodně mrzí!

SKA Petrohrad – Medveščak Záhřeb

5:3

konec (0:0, 2:0, 3:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Koskiranta (Moses, Lindström), 38. Koskiranta (Kutějkin, Kovalčuk), 49. Moses (Koskiranta, Čudinov), 57. Moses (Kovalčuk, Lindström), 60. Kadějkin (Kovalčuk, Bučněvič) – 43. Jamtin (Katic), 45. Brule, 52. Mertl (Smoleňák, Genoway)

SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Kutějkin, Kalinin, Čudinov (A), Rykov, Zubarev – Bučněvič, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Lindström, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Širokov – Ponikajorskvij (A), Děrgačjov, Barabanov

Medveščak Záhřeb: Taylor (Kroselj) – Mantyla (A), Gysbers, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Genoway, Smoleňák (A), Mertl – Brule, Bjorkstrand, Saarinen – Gillati, Bolduc, Hedberg – Perkovich, Jamtin, Glumac (C) – Aralov

Rozhodčí: Olenin, Soin – Michel, Strelcov

Průběh zápasu
1. třetina
03:03
05:22
07:39
13:10
15:54
Po 1. třetině
2. třetina
24:28
25:51
31:20
31:31
35:44
36:00
37:33
37:53
Po 2. třetině
3. třetina
42:21
44:51
45:11
48:44
49:40
50:55
51:39
55:21
56:31
59:27
Konec