Menu

Fotbal

FA Cup

Doncaster Rovers FC – Stoke City

1:2

konec (1:1)

09.01.2016, 16:00 • Keepmoat Stadium, Doncaster • 3. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 4.1 3.3 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

84. Situace u postranní čáry

84

Tak, v hlavní roli opět Philipp Wolscheid! Německý provokatér si ukopl na levé straně míč, a ten skončil v zámezí. Poblíž stojící domácí trenér ho chtěl zastavit, a podat svému svěřenci. To však Wollscheid nedovolil, a Ferguson musel uhnout. Wollscheida následně přistrčil k zemi Conor Grant, který dostal pouze žlutou kartu!

62

Doncaster velmi rychle rozehrál, a do zajímavého protiútoku se hnal Conor Grant, toho však nedovoleným zákrokem zastavil Jonathan Walters, který dostává od hlavního rozhodčí žlutou kartu!

39

Hostující tým v posledních minutách situaci na vlastní polovině vůbec nezvládá! Tentokrát se po pravé straně hnal do šance Nathan Tyson, kterého nejdříve poslal k zemi Wilson, to bylo ještě v pořádku, avšak následný zákrok van Ginkela už v pořádku nebyl, a nizozemský záložník dostává žlutou!

31

31. Faul Wollscheida a následný zákrok Tysona

31

Nervy tečou, a opět u toho byl Philipp Wollsheid! Německý stoper nejdříve přistrčil v souboji Williamse, v tomto případě se o faul jednalo. Nathan Tyson však přispěchal s pomstou, kdy poslal Wollscheida k zemi, a při skluzu ho zasáhl do "slabin"! Rozhodčí to vyřešil "lišácky", a dává oběma žlutou!

Doncaster Rovers FC – Stoke City

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 25. Tyson – 15. Crouch, 57. Walters

Karty:   31. Tyson (DNC), 84. Grant (DNC) – 31. Wollscheid (STK), 39. van Ginkel (STK), 62. Walters (STK)

Doncaster Rovers FC: Stuckmann – McCullough, Alcock, Butler, Taylor-Sinclair (77. Main), Evina – Middleton (89.MacKenzie), Keegan (77. Chaplow), Grant – Tyson, Williams
Náhradníci: Davies, Main, Maroši, MacKenzie, Chaplow, Lund, Whitehouse

Stoke City: Haugaard – Bardsley (61. Johnson), Shawcross, Wollscheid, Wilson – Walters, van Ginkel, Adam (87.Sidwell), Joselu – Diouf, Crouch (66. Whelan)
Náhradníci: Johnson, Butland, Odemwingie, Sidwell, Shenton, Whelan, Dionatan

Rozhodčí: Keith Stroud – Halliday, Hull (vš. Anglie)