Menu

Fotbal

FA Cup

Doncaster Rovers FC – Stoke City

1:2

konec (1:1)

09.01.2016, 16:00 • Keepmoat Stadium, Doncaster • 3. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 4.1 3.3 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! Doncaster Rovers FC sehrál v domácím prostředí výborný zápas se Stoke City, avšak na svého soupeře nakonec nestačil, a prohrál 1:2!

První poločas dnešního pohárového utkání nabídl velmi zajímavou podívanou! Stoke vstoupilo do utkání aktivně, a již po patnácti minutách hry se mohlo radovat z úvodní branku, o kterou se postaral Peter Crouch! Poté se očekávalo, že favorit dnešního utkání přídá další branky, to se však nestalo, a o slovo se přihlásil také Doncaster! Domácí celek však o deset minut později dokázal srovnat stav Nathan Tyson! Diváci se poté bavili souboji Wollscheida s Williamsem, které musel řešit i hlavní rozhodčí!

Stoke mělo v 57. minutě nejdříve obrovskou šanci, avšak prosadit se nedokázalo. Hned o chvilku později však vypálil Jonathan Walters, který krásnou ranou vrátil Potters vedení! Doncaster však po zbytek zápasu svého soupeře tlačil, a Poterrs mohou být rádi, že již neinkasovali!

Stoke se tak může radovat z postup do dalšího kola, nicméně výkon svěřenců Marka Hughese dnes nebyl ideální!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic! (17:57:13)

90+7

Konec zápasu.

90+6

Doncaster ještě dokázal v samotném závěru vybojovat rohový kop, a do vápna mířil i brankář Stuckmann, avšak prosadit se domácí celek nedokázal!

Další velká šance domácích

90+5

Další obrovská šance domácího týmu! Na levé straně se dostal k míči Connor Grant, jehož krásný centr našel před brankou volného Andyho Butlera. Jeho hlavička však letěla těsně nad branku!

90+4

Domácí celek se ještě v samotném závěru pokouší o vyrovnání, avšak obrana Stoke v závěrečných minutách pracuje výborně, a domácí celek nepouští do blízkosti vápna!

90+2

O pár sekund později svedl vzdušný souboj domácí Alcock a Joselu. Španělský křídelník dostal zásah do obličeje, a je ošetřován!

90+2

90+2. Velká šance MacKenzieho v závěru

90+2

Obrovská šance domácím na vyrovnání! Cedric Evina odcentroval z levé straně, a jeho centr ve vápně sklepl Chaplow. Následně se před Haugaardem dostal do zakončení střídající Mackenzie, nicméně ten mířil ve velké šanci nad branku!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!

90

Na levé straně zabojoval obránce Cedric Evina, který za sebou nechal Johnsona, a našel Nathana Tysona. Střelec úvodní branku to vzal na sebe, a vystřelil, nicméně mířil do náruče Haugaarda!

89

Poslední střídání v tomto utkání provádí domácí celek! Ze hřiště trenér Darren Ferguson stahuje Harryho Middletona, který dnes podal velmi dobrý výkon. Na jeho pozici přichází Mackenzie!

88

Marc Wilson odcentroval z levé strany, nicméně jeho centr mířil do rukavic Stuckmanna, ten však míč neudržel. Do zakončení se mohl dosat Walters, toho však zablokoval pohotový Whelan!

87

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Charlie Adam, přichází Sidwell.

86

Andrew Williams dostal přihrávku za obranu, nicméně se přes Shawcrosse nedokázal k míči dostat. Následně však zabojoval střídající Chaplow, který míč vybojoval, a dostal se i ke střele. Jeho pokus však Haugaard v pohodě lapil!

84

84. Situace u postranní čáry

84

Tak, v hlavní roli opět Philipp Wolscheid! Německý provokatér si ukopl na levé straně míč, a ten skončil v zámezí. Poblíž stojící domácí trenér ho chtěl zastavit, a podat svému svěřenci. To však Wollscheid nedovolil, a Ferguson musel uhnout. Wollscheida následně přistrčil k zemi Conor Grant, který dostal pouze žlutou kartu!

83

Potters se velmi rychle přesunuli na útočnou polovinu, a pokoušeli se dnešní utkání rozhodnout. Na pravé straně však chyboval Johnson, a u míče jsou domácí!

82

82. Hlavička Alcocka skončila na břevně

82

A vzápětí přišla na druhé straně velká šance na vyrovnání! Z pravé strany přilétl do pokutového území centr od Luka McCullougha, který našel přesně hlavu Craiga Alcocka. Jeho hlavička přelobovalůa Haugaarda, avšak míč se odrazil od břevna!

82

Už mohlo být rozhodnuto! Po pravé straně postupoval vpřed Johnson, který následně našel Marco van Ginkela. Kmenový hráč Chelsea si natáhl míč na střelu, avšak jeho přízemní rána prolétla mimo Stuckmannovu branku!

81

Domácí celek po příchodu dvou čerstvých hráčů daleko agresivněji napadá, což stoperům Potters není příliš příjemné. Zatím se s tím však Shawcross s Wollscheidem dokázali vypořádat!

79

Zákrok si musel na druhé straně připsat také Jacob Haugaard. Pozornost dánského brankář prověřil Conor Grant, jehož střela však mířila pouze do náruče Haugaarda!

78

Potters si vybojovali další rohový kop, kterého se ujal Marco van Ginkel. Jeho nadýchaný centr sice ve vápně našel Dioufa. Jeho hlavička však nebyla vůbec razantní, a Stuckmann si připsal lehký zákrok!

77

Střídání v týmu Doncaster Rovers FC: ze hřiště odchází Aaron Taylor-Sinclair, přichází Main.
Střídání v týmu Doncaster Rovers FC: ze hřiště odchází Paul Keegan, přichází Chaplow.

76

Ve středu hřiště dostal hodně prostoru Middleton, který se rozhodl pro střelu. Pěvně věřím, že tento mladý anglický útočník umí vystřelit i lépe, neboť tato střela mířila do výšky ragbyového "háčka"!

75

Hostující celku uspal domácí obranu, a pak si vzal míč Charlie Adam, který udělal dva tři rychlé kroky na levé straně, a odcentroval. Skotský záložník našel na zadní tyči Walterse, který to měl však těžké, a poslal míč těsně nad branku!

74

Teď Ryan Shawcross poslal míč až ke svému brankáři, který si tak alespoň taky "čutne". Potters se postupně přesouvají na útočnou polovinu...

73

V posledních minutách si Stoke počíná na hřišti velmi suverénně, a domácí celek se stále nemůže dostat k míči. Potters momentálně kombinují na vlastní polovině.

72

Při rozehrávce vyrobil velkou chybu domácí stoper Andy Butler, který se nechal obrat o míč Dioufem, a do směrem do vápna postupoval střídající Whelan. Jeho následná přihrávka mířila na Dioufa, nicméně tu vystihl Alcock!

71

Glenn Johnson potřetí! Tentokrát bývalý bek Liverpoolu hledal na pravém křídle Joselua, který si však nepohlídal ofsajdovou past, a pozorný pomezní si toho rychle všiml!

70

Na druhé straně hřiště však Glenn Johnson potrápil domácí fanoušky, neboť Middleton chytře nabíhal za Johnsona, který se otočil a chtěl přihrávat Haugaardovi. Na poslední chvíli si však všiml Middletona, a míč raději poslal na rohový kop!

69

Glenn Johnson se po svém přichodu zapojil do hry Stoke velmi dobře, a po jeho centru hosté vybojovali rohový kop. Toho se ujal tentokrát Adam, avšak jeho centr v pohodě odvrátil Butler!

68

Potters tentokrát vybojovali rohový kop, kterého se ujal Marco van Ginkel. Jeho centr našel na hranici vápna volného Charlieho Adama. Skotský záložník si však míč špatně zpracoval, a následně se ho dotkl rukou.

66

Mark Hughes provádí vzápětí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Peter Crouch, který potvrdil, že ještě dokáže zahrát dobré zápasy, a dnes se prezentoval krásnou brankou. Na jeho místo přichází Whelan!

66

Dlouhý výkop brankář Haugaarda hledal na útočné polovině Petera Crouche, který si však míč špatně zpracoval, a zkušený útočník následně fauloval!

64

64. Nebezpečná rána Alcocka, která skončila těsně vedle

64

Domácí celek po druhé brance hostů přepnul na rychlejší rychlostní stupeň, a dostává se do šancí! Po nepřesném rohovém kopu Middletona se ve středu hřiště odrazil míč na nohu Alcocka, který vyslal rychlou střelu, a ta mířila těsně vedle!

63

Obránce Aaron Taylor-Sinclair si dokázal poradit na pravé straně s Wilsonem, a odcentroval. Centr skotského obránce však nebyl povedený, a obrana Potters si dokázala poradit!

62

Doncaster velmi rychle rozehrál, a do zajímavého protiútoku se hnal Conor Grant, toho však nedovoleným zákrokem zastavil Jonathan Walters, který dostává od hlavního rozhodčí žlutou kartu!

61

Úvodní střídání dnešního utkání provádí Mark Hughes! Z trávníku odchází Phil Bardsley, který má pravděpodobně nějaké lehčí zdravotní problémy. Na jeho místo přichází bývalý bek Liverpoolu Glen Johnson!

59

Domácí celek kombinoval na útočné polovině, nicméně spolupráce mezi Middletonem a Keeganem nezafungovala, a u míče byl Shawcross. Ani jeho rozehrávka však postrádala přesnost, a míč má znovu Doncaster!

57

57. Jonathan WALTERS - 1:2

57

Stoke City právě vstřelilo branku!
Hosté si však napravili chuť o pár sekund později! Thorsten Stuckmann nedokázal přesně odkopnout míč, a po lehkém zaváhání stopera se k míči dostal Peter Crouch. Anglický útočník posunul míč do středu pro JONATAHAN WALTERSE, který nádhernou ranou překonal Stuckamanna!

57

57. Velká šance Dioufa a stoprocentní šance Crouche

57

Dvě stooprocentní šance Potters, které však zůstaly nevyužity! Na pravé křídlo dostal přihrávku Walters, jehož centr našel volného Dioufa. Jeho hlavičku výborně vyrazil Stuckmann přímo ke Crouchovi, který však trestuhodně přestřelil!

56

Marco van Ginkel dostal do středu přihrávku od Shawcrossem, s míčem se velmi rychle obtočil, a hledal za obranou naběhlého Charlieho Adama. Na skotského záložníka byla však přihrávka příliš rychlá.

55

Tak, teď se domácí fanoušci hodně zlobí! Na levé straně zaúřadoval Nathan Tyson, který dokázal poslat do vápna Stoke nebezpečný centr, který propadl až k Alcockovi, ten však spadl po souboji s Wilsonem, nicméně penalta se pískat nebude!

53

Na trávníku však zůstal ležet domácí Harry Midddleton, který postupoval středem hřiště, rozdal přihrávku, poté si však nevšiml Ryana Shawcrosse, do kterého nepříjemně narazil. Mladý anglický záložník odchází za asistence lékaře za postranní čáru.

52

Doncaster postupoval velmi rychle na útočnou polovinu, a po přihrávce Tysona měl ve středu hřiště chvilku času Andrew Williams. Domácí útočník natáhl ke střele, avšak střela mu vůbec nesedla, a mčí skončil vysoko nad brankou!

51

Na druhé straně hřiště se na levé straně otevřel prostor pro Mame Dioufa, který postupoval vpřed, a dokázal i odcentrovat. Jeho přázemní centr však na přední tyči dokázal odkopnout Wilson.

50

50. Nebezpečná rána Granta

50

Doncaster je však zatím ve druhém poločase překvapivě lepší! Do velké šance se tentokrát dostal Conor Grant, který dostal přihrávku na hranici vápna, a jeho přízemní střela mířila těsně mimo!

49

Domácí celek rozehrál standardní situaci na krátko, a z levé straně se pokoušel projít do vápna Nathan Tyson. O střelce vyrovnávací branky se však dobře postaral obránce Phil Bardsley, který vybojoval odkop od vlastní branky.

48

Domácí Andrew Williams si tentokrát vybral Ryana Shawcrosse, který sice domácího útočníka fauloval, avšak dokázal udržet nervy, a nic podobného jako Wollscheid nepředvedl!

46

Úvodní střelu druhého poločasu vyslal hostující Charlie Adam, který dostal prostor ve středu hřiště. Jeho rána však letěla vysoko nad branku, a udělala radost zejména domácím fanouškům!

46

Začal druhý poločas.
První poločas dnešního pohárového utkání nabídl velmi zajímavou podívanou! Stoke vstoupilo do utkání aktivně, a již po patnácti minutách hry se mohlo radovat z úvodní branku, o kterou se postaral Peter Crouch! Poté se očekávalo, že favorit dnešního utkání přídá další branky, to se však nestalo, a o slovo se přihlásil také Doncaster! Domácí celek však o deset minut později dokázal srovnat stav Nathan Tyson! Diváci se poté bavili souboji Wollscheida s Williamsem, které musel řešit i hlavní rozhodčí!

Do konce poločasu jsme již však žádnou další branku neviděli, a stav je zatím nerozhodný. Druhý poločas začne přibližně v 17:02!

45+2

První poločas skončil.

45+2

Hostující celek se ještě pokoušel se současným stavem v závěru poločasu něco udělat. Bardsley posílal centr na pravou stranu pro Crouche, nicméně na toho byl centr příliš dlouhý!

45+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!

45

V závěru poločasu přišla velká šance pro Potters! Na začátku akce byl opět Joselu, který to udělal skvěle na pravé straně, prošel až do vápna, a následně přenechal míč pro Dioufa. Senegalský útočník však kličkoval a klčikoval, a následně akci "zadrbal"!

44

I Marco van Ginkel se však zatím snaží být aktivní, a před malou chvílí hledal na pravém křídle naběhlého Phila Bardsleyho. Ke skotskému záložníkovi by i míč došel, to by ho však nesměl tečovat do autu Evina.

43

Útočná aktivita Stoke není bez Shaqiriho, Afellaye a také Krkiće tak silná! Zatím jediným akktivním hráčem na útočné polovině je Joselu, který však sám na všechno nestačí!

42

Teď to udělal výborně ve středu hřiště Charlie Adam, který bránil pronikajícího Paula Keegane. Před irského záložníka se však dokázal dostat, odstrčil ho, a míč byl rázem jeho!

41

Marco van Ginkel hledal nadýchaným centrem před vápnem Petera Crouche. K míči si však naběhl Joselu, tomu však balón vyfoukl Alcock, který si jej zpracoval, a odkopl na soupeřovu polovinu!

39

Následné standardní situace se ujal Middleton, jehož centr sice našel na zadní tyči Bardsleyho, tomu se však hlavička nepovedla, a Potters mohl jít do protiútoku. Ten však zastavil faulem Keegan!

39

Hostující tým v posledních minutách situaci na vlastní polovině vůbec nezvládá! Tentokrát se po pravé straně hnal do šance Nathan Tyson, kterého nejdříve poslal k zemi Wilson, to bylo ještě v pořádku, avšak následný zákrok van Ginkela už v pořádku nebyl, a nizozemský záložník dostává žlutou!

37

Stoke nakonec dokázalo vybojovat rohový kop, kterého se zhostil Charlie Adam. Jeho centr vyboxoval Stuckmann pouze do středu vápna, kde se, naštěstí pro domácí, nacházel Butler, který míč odkopl!

37

Na druhé straně hřiště však opět zahrozilo Stoke! Ve středu hřiště dostal prostor Joselu, který vyslal zajímavou ránu, tu však kryl Stuckmann. Jeho odkop však skončil u hráčů hostů, kteří pokračují v kombinaci!

36

K rohovému praporku tentokrát přiběhl Nathan Tyson. Zkušený anglický útočník posílal svůj centr na přední tyč, kde číhal Craig Alcock. Na toho si však počkal Bardsley, který míč odhlavičkoval!

35

Doncaster se po své úvodní brance v utkání hodně zvedl, a rázem je daleko aktivnější než účastní Premier League. Výsledkem snažení domácího celku je zisk dalšího rohového kopu!

33

Exekuce standardní situace se nakonec ujal domácí Harry Middleton, jehož nebezpečný centr propadl do středu vápna, a mířil na zadní tyči. Pohotový Phil Bardsley však nakonec míč odkopl!

32

Domácí celek by rád rozehrál svou standardní situaci, nicméně Philipp Wollscheid stále nemá dost, a neustále komunikuje s Williamsem. Stále se čeká na pokyn rozhodčího!

31

31. Faul Wollscheida a následný zákrok Tysona

31

Nervy tečou, a opět u toho byl Philipp Wollsheid! Německý stoper nejdříve přistrčil v souboji Williamse, v tomto případě se o faul jednalo. Nathan Tyson však přispěchal s pomstou, kdy poslal Wollscheida k zemi, a při skluzu ho zasáhl do "slabin"! Rozhodčí to vyřešil "lišácky", a dává oběma žlutou!

29

Hráči hostujícího celku jsou po vyrovnávací brance lehce podráždění, hlavně Philipp Wollscheid. Německý stoper svedl těžký souboj ve středu hřiště s Williamsem, a oba se poté lehce "poštěkali". Wollscheid vzal dokonce WIliamse na chvilku rukou pod krkem! Hlavní rozhodčí však vše vyřešil v klidu ...

28

Rozehrávky zajímavé standardní situace se ujal Conor Grant, jehož centr mířil do středu vápna. Obrana Potters byla však velmi dobře zformovaná, a dostala míč do bezpečí!

27

Ve středu hřiště sice chyboval Middleton, Potters však míč velmi rychle ztratili, a na druhou stranu míříl Andrew Williams. Na domácího nejlepšího střelce si počíhal Wollscheid, který fauloval!

25

25. Nathan TYSON - 1:1

25

Doncaster právě vstřelil branku!
Domácí celek srovnává, a Keepmoat Stadium je v euforii! Celou akci začal ve středu hřiště Luke McCullough, který krásným sólem prošel až na hranici vápna, kde následně našel NATHANA TYSONA, jehož první střelu dokázal Haugaard parádním zákrokem lapit. Na dorážku zkušeného anglického útočníka byl již vša krátký!

24

Hned poté však Doncaster vybojoval rohový kop, který Harry Middleton rozehrál na Keegana, který napřáhl z pravé strany. A jeho ostrou střelu, která mířila do horní poloviny branky, musel Haugaard vyrazit na další rohový kop!

23

Po delší době zahrozil domácí celek! Doncaster velmi rychle přešel na útočnou polovinu, a před vápnem natáhl ke střele Andrew Williams. Jeho rána mířila do středu branky, a Haugaard zasáhl!

22

Marc Wilson se pokoušel najít dlouhým nákopem za obranou naběhlého Mame Dioufa. Senegalský útočník se sice k míči dostal, avšak na přihrávku od svého spoluhráče vybíhal z těsného ofsajdu!

20

Hostující celek pomalu převzal iniciativu v utkání, a svého soupeře již prakticky nepouští do hry. Potters se přesunuli na útočnou polovinu, a vyčkávají, až se objeví nějaká mezírka v obraně Doncasteru!

19

Peter Crouch je dnes viditelně při chuti! Bývalý útočník Tottenhamu nebo Liverpoolu dostal ve středu trochu prostoru, a hned se pokoušel překonat Stuckmanna. Jeho rána švak nakonec mířila mimo!

18

Ryan Shawcross našel centrem ve středu hřiště Jonathana Walterse, který míč sklepával pro Petera Crouche, ten se již chystal si míč zpracovat. Těsně před ním však míč odhlavičkoval McCullough!

17

Potters jsou rázem na koni, a pokoušejí se přidat další branku. Dobře napadající domácí celek však svěřence Marka Hughese zatáhl až na jejich polovinu, kde stopeři Stoke rozehrávají!

15

15. Peter CROUCH - 0:1

15

Stoke City právě vstřelilo branku!
A favorit dnešního utkání se dostává po patnácti minutách do vedení, a vykračuje za postupem! Na pravé křídlo dostal od Shawcrosse centr Joselu, který se dokázal uvolnit ze souboje s Taylorem-Sinclairem, a centrem našel ve vápně PETERA CROUCHE! Zkušený anglický útočník ukázal, že to stále v noze má, a krásným zakončením nedal Stuckmannovi šanci!

14

Hostující celek se dostal s míčem až ke svému vápnu, a Ryan Shawcross s Wollscheidem své fanoušky rozhodně nepotěšili, neboť při rozehrávce hodně riskovali. Nakonec však zkušení stopeři situaci zvládli!

13

Peter Crouch teď odvedl dobrou práci ve středu hřiště, kdy si zpracoval těžký míč, a založil protiútoku, do kterého se vydal Phil Bardsley. Skotský obránce si však na centr nakonec netroufl, a Stoke pokračuje v kombinaci!

12

Stoke rozehrávalo z vlastní poloviny, nicméně stopeři byli velmi agresivně napadání, a tak se Philipp Wolscheid musel uchýlit k dlouhému nákopu na útočnou polovinu, kde však žádné ze spoluhráčů nenašel!

11

Avšak i domácí Doncaster dokázal na druhé straně vybojoval rohový kop. Toho se ujal Conor Grant, jehož nadýchaný centr letěl do středu vápna. Zkušený anglický obránce Ryan Shawcross však míč odhlavičkoval!

10

Potters vybojovali další rohový kop, kterého se tentokrát ujal Charlie Adam. Jeho centr hledal na zadní tyči volného Marca Wilsona. Hostujícího obránce nakonec centr přelétl!

9

Na druhé straně hřiště však dostal pěknou přihrávku na levou stranu Nathan Tyson, který svým centrem našel na hranici vápna Keegana. Jeho hlavička se snášel do branky, nicméně pozorný Haugaard dokázal zasáhnout!

9

Stoke pomalu převzalo iniciativu v dnešním zápase. Ve středu hřiště dostal prostor Marco van Ginkel, který hledal průnikovou přihrávkou Dioufa. Domácí Alcock velmi dobře četl hru, a přihrávku vystihl!

8

Úvodní rohový kop dnešního zápasu rozehrál hostující Marco van Ginkel. Kmenový hráč Chelsea hledal ve vápně vytáhlého Petera Crouche, ten se však nakonec k hlavičce nepropracoval!

7

Marc Wilson svedl na levém křídle těžký souboj s McCulloughem, přes ktrerého nakonec dokázal odcentrovat. Jeho centr hledal ve vápně Petera Crouche, zároveň se míč stáčel do branky, a tak Stuckmann raději poslal míč na roh!

6

Stoke se velmi rychle dostalo na útočnou polovinu, a po narážečce od Crouche se na levé straně uvolnil záložník Mame Diouf. Senegalského hráče však poslal nedovoleným zákrokem k zemi Middleton!

5

Domácí Doncaster byl opět velmi aktivní na útočné polovině. Keegan hledal na pravém křídle centrem Nathana Tysona, který však prohrál vzdušný souboj s Wollscheidem, a míč doputoval až do zámezí!

4

Exekuce standardní situace se ujal Charlie Adam, který se opřel do míče, avšak jeho rána byla příliš nízka, a zeď hráčů Doncasteru dokázala střelu zablokovat!

3

Na druhé straně hřiště však bude mít Stoke k dispozici zajímavou standardní situaci! Joselu to udělal před vápnem hodně chytře, a počkal si na faul od Harryho Middletona, který přišel!

2

Domácí Donacstrer vstoupil do utkání velmi aktivně! Centr z levé strany, který vyslal Evina, se neujal, nicméně za vápnem se k míči dostal Cedric Evina znovu, a dostal se ke střele. Jeho ránu však lapil Haugaard!

1

Hlavní rozhodčí právě zahájil dnešní pohárové utkání. Úvodní výkop měli za velkého potlesku domácích fanoušků borci z Doncasteru, kteří se hned hnali do útoku. Obrana prvoligového Stoke však byla pozorná!

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Doncaster Rovers FC: Stuckmann – McCullough, Alcock, Butler, Taylor-Sinclair, Evina – Middleton, Keegan, Grant – Tyson, Williams
Náhradníci: Davies, Main, Maroši, MacKenzie, Chaplow, Lund, Whitehouse

Stoke City: Haugaard – Bardsley, Shawcross, Wollscheid, Wilson – Walters, van Ginkel, Adam, Joselu – Diouf, Crouch
Náhradníci: Johnson, Butland, Odemwingie, Sidwell, Shenton, Whelan, Dionatan

Rozhodčí: Keith Stroud – Halliday, Hull (vš. Anglie).
Příjemné sobotní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Anglická Premier League má o tomto víkendu pauzu, nicméně na programu je 3. kolo FA Cupu! My se společně zaměříme na souboj Doncasteru Rovers FC se Stoke City! Úvodní výkop je naplánován v 16:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
DONCASTER ROVERS FC
Doncaster působí ve třetí nejvyšší anglické soutěži, tedy League one. V tabulce se momentálně nachází až na jedenácté příčce se ziskem 34 bodů, a netají se ambicemi na postup, nicméně na první postupovou příčku do play-off ztrácí šest bodů! V posledním ligovém zápase se Rovers střetli s Southendem, kde vyhráli 3:0, a příjemně se tak naladili na dnešní sváteční utkání s účastníkem nejvyšší anglické soutěže!

Doncaster v FA Cupu již přešel přes dva soupeře. V úvodním kole se střetl se Stalybrigem, který porazil 2:0. Ve druhém kole narazili Rovers na Cambridge Utd., který v domácím prostředí porazili 3:1. Do dnešního utkání však nevstupuje v roli favorita, a očekává se, že se postoupí Stoke!
STOKE CITY
Stoke se po dvaceti odehraných zápasech nachází na velmi slušném desátém místě se ziskem 29 bodů. Zajímavostí však je, že Stoke ztrácí na pátý Manchester United pouze čtyři body!

V posledních zápasech se však Potters příliš nedaří. Mezi svátky sice Stoke vyhrálo v domácím prostředí nad Manchesterem 2:0, a následně uspělo i v přestřelce na hřišti Evertonu, kde se radovalo z výhry 4:3. Po novém roce však přišly dvě porážky! Nejprve Potters smolně prohráli na hřišti West Bromwiche 1:2, když rozhodující branku inkasovali až v nastavení. Stoke v úterý přivítalo v domácím prostředí Liverpool v rámci Capital One Cupu. O jedinou branku utkání se postaral hostující Ibe, který vystřelil Liverpoolu výhru. Do dnešního utkání tak Potters nevstupují v ideálním rozpoložení!

Doncaster Rovers FC – Stoke City

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 25. Tyson – 15. Crouch, 57. Walters

Karty:   31. Tyson (DNC), 84. Grant (DNC) – 31. Wollscheid (STK), 39. van Ginkel (STK), 62. Walters (STK)

Doncaster Rovers FC: Stuckmann – McCullough, Alcock, Butler, Taylor-Sinclair (77. Main), Evina – Middleton (89.MacKenzie), Keegan (77. Chaplow), Grant – Tyson, Williams
Náhradníci: Davies, Main, Maroši, MacKenzie, Chaplow, Lund, Whitehouse

Stoke City: Haugaard – Bardsley (61. Johnson), Shawcross, Wollscheid, Wilson – Walters, van Ginkel, Adam (87.Sidwell), Joselu – Diouf, Crouch (66. Whelan)
Náhradníci: Johnson, Butland, Odemwingie, Sidwell, Shenton, Whelan, Dionatan

Rozhodčí: Keith Stroud – Halliday, Hull (vš. Anglie)