Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

CF União Madeira – Boavista FC

1:0

konec (0:0)

06.01.2016, 16:00 • 16. kolo • Petr Dejnožka

Tipsport: 2.5 2.8 3.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání nakonec končí vítězstvím 1:0 pro domácí Madeiru, která však byla v duelu horším týmem. Boavista měla řadu kvalitních příležitostí, jenže je využít nedokázala, a tak se její situace na chvostu tabulky ještě zhoršuje. Program portugalské ligy ještě nekončí, sledujte pečlivě průběh dalších duelů. Příjemný zbytek dne přeje Petr Dejnožka. (17:54:52)

90+4

Konec zápasu.

90+2

Míč se stále drží v dostatečné vzdálenosti od gólmana Andrého, Boavista to již bude mít hodně složité.

90

Na srovnání manka bude mít Boavista ještě tři nastavené minuty.

86

Domácí se brání s velkým přehledem a svého soupeře nechtějí pustit do silnějšího tlaku. Navíc mají k dispozici ještě dvě střídání, které závěr zápasu rozkouskují.

83

Hostům se čas krátí velmi rychle, rychlou kombinací si Boavista snaží vytvořit závěrečný tlak směřující za vyrovnávací trefou.

80

Na přesný centr z levé strany si neomylně naskočil Paulo Vinicius, hostující stoper však svoji nadějnou hlavičku nedokázal stlačit pod břevno! To by mohlo Boavistu hodně mrzet!

78

Vypadá to, že na vině střídání Toniho Silvy bylo zranění, což je pro domácího střelce velmi nepříjemné. Jeho spoluhráči se však teď musí soustředit na udržení nejtěsnějšího možného vedení.

77

K první výměně se odhodlal také domácí lodivod, který stahuje ze hry doposud jediného střelce Toniho Silva. Jeho pozici na trávníku zaujal Rubén Andrade.

74

Hosté v tuto chvíli čerpají i své třetí, a zároveň poslední, střídání. Mandianga nahradí ve středu zálohy Samu.

72

Anderson Correia pro dnešek také dohrál, místo něj se na trávník vrhne Renato Santos.

68

Žlutí se znovu na hostující straně, potrestán je obránce Nuno Henrique.

66

Toni Silva se pokusil přidat druhý zásah do své sbírky, tentokrát si ale troufl až moc a o balon v pokutovém území čistým způsobem přišel.

64

Máme zde první střídání dnešního mače. Hostující kouč stahuje ze hry Bukiu, místo kterého se pokusí srovnat nepříznivý stav Uchebo.

62

Vstřelená branka rozvířila emoce na obou stranách, tempo zápasu se nyní zvedlo o celých sto procent! Uvidíme, zda to přinese i další trefy.

59

Rázem jsme mohli začínat znovu od začátku, Idriss Mandiang se totiž dostal do obrovské příležitosti! Gólovou radost mu ale z tváře sebral dalším skvělým zákrokem gólman André!

57

Pokud by domácí získali z dnešního zápas plný počet bodů, měli by na sestupem ohroženou Boavistu již náskok sedmi bodů. Do konce zápasu ale zbývá něco přes třicet minut.

55

Madeira právě vstřelila branku!
Tak to je hozená rukavice z domácí strany! Nováček nejvyšší soutěže se padesát minut hry na trávníku pouze rozkoukával, následně ale udeřil! Radujícím se střelcem je TONI SILVA, který první střelou mezi tři tyče posílá Madeiru do vedení – 1:0!

54

Následně se již vrací před Andrého, zatím se ale Boavistě nedaří branku domácích ve druhé půli ohrozit. Postrádání gólové myšlenky jasně dokumentuje postavení obou týmu v tabulce portugalské ligy.

53

Kop od rohového praporku již pro domácí fotbalisty nic nebezpečného nepřinesl.

52

Vzápětí přichází první střelecký pokus Madeiry! Pěknou střelu Breitner však obrana soupeře srazila na rohový kop.

50

Máme zde první žluté provinění dnešního zápasu, záznam ve statistikách odnese za ostrý faul hostující Hackman.

46

Začal druhý poločas.
V posledním domácím utkání dokázala Madeira zaskočit vedoucí Sporting Lisabon a vyhrát nejtěsnějším možným rozdílem. V přímém souboji o záchranu však zatím tahá za kratší konec provazu, ještě nevystřelila mezi tři tyče a jen díky Andrému drží nerozhodný stav.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

43

Koncovka prvního poločasu se velmi rychle přiblížila, Gideao se prakticky ještě nedotkl balonu.

41

Boavista ostřeluje brankáře Andrého ze všech stran, většina z pokusů je však nepřesná. Statistiky v současné době evidují celkem jedenáct střel hostujícího týmu v dnešním utkání, pouze čtyři z nich se však vešly mezi tři tyče.

39

Luisinho se dostal k odraženému balonu na hranici pokutového území, prudká rána ale byla zablokována. Nováček nejvyšší portugalské soutěže se tak znovu ubránil.

37

Breitner se aktivně uvolnil na levé straně a prudkým centrem hledal nabíhajícího si spoluhráče. Bohužel pro něj a celou Madeiru nikoho v domácích barvách ve vápně nenašel.

34

Hluchá pasáž hry znovu přiblížila konec první půle, dočkáme se ještě nějaké velké příležitosti?

30

Třicet minut zápasu branku nepřineslo, hosté jsou v dosavadním průběhu kreativnější a směrem dopředu výrazně nebezpečnější.

29

Domácí se stále motají okolo pokutového území soupeře, gólman Gideao je však i po půl hodině hry bez jediného zákroku.

26

Vzápětí musí být domácí brankář znovu v pohotovosti, volný přímý kop z nohy Andersona Correii skončil přímo v jeho rukavicích.

24

Zhruba v polovině prvního poločasu jsme viděli první stoprocentní příležitost dnešního zápasu! Vedoucí branku měl na kopačce hostující Luisinho, který se objevil nikým nehlídán na zadní tyči! Trestuhodně ale napálil pouze brankáře Andrého, který fantastickým zákrokem zachránil nováčka!

21

Hostující Henrique byl v pokutovém území hodně nešetrně poslán k zemi, sudí je ale názoru, že zde nic v rozporu s pravidly nebylo. Hra pokračuje.

20

První dvacetiminutovka patřila hostujícímu týmu, který je směrem do útoku mnohem agilnější. Boavista však zatím vyprodukovala čtyři nepřesné pokusy, Bukiaova rána skončila v náruči Andrého.

17

Bezbrankové skóre se pokusil strhnout na domácí stranu Toni Silva, jeho hrátky s míčem však až do šestnáctky soupeře nezamířily.

15

Boavista v předchozích dvou duelech neskórovala, což se hned od úvodu snaží změnit. Zatím ale pokulhává přesnost útočných akcí.

13

Bukia zkusil ohrozit domácí svatyně samostatným průnikem, zajímavá střela zpoza pokutového území však brankáře nepřekvapila. André sebral balon do rukavic a zabránil úvodní radosti soupeře.

11

Madeira je v prvních minutách více na balonu, její kombinace ale zatím nebezpečí nepřinesla. Obrana soupeře zatím působí velmi jistým dojmem.

9

Z obranné ulity vyrazil dopředu domácí Paulinho, jeho průnik ale skončil na hranici pokutového území neúspěchem.

7

Zatím stále čekáme na výraznější příležitost na jedné či druhé straně. Souboj o záchranu v nejvyšší portugalské soutěži začal velmi opatrně.

5

Také na druhé straně došlo k první zajímavější situaci. Únik Amiltona vypadal hodně nadějně, nakonec však k ohrožení branky Boavisty nedošlo.

3

Jako první dokázali zahrozit hostující fotbalisté, do střelecké pozice se dostal Zé Manuel, jenže jeho pokus se nakonec mezi tři tyče nevešel. André bude rozehrávat od vlastní svatyně.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

CF União Madeira: André – Paulinho, Paulo Monteiro, Diego, Joaozinho – Breitner, Soares, Shehu – Amilton, Cádiz, Toni Silva
Náhradníci: Alves Rafael, Andrade, Dias, Farias, Ferreira, Chaby, Manuel

Boavista FC: Gideao – Hackman, Nuno Henrique, Paulo Vinicius, Anderson Correia – Tengarrinha, Idriss Mandiang, Anderson Carvalho – Zé Manuel, Bukia, Luisinho
Náhradníci: Ba, Gabriel, Rivaldinho, Samu, C. Santos, R. Santos, Uchebo

Rozhodčí: Ferreira – Cabral, Manso.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

CF União Madeira – Boavista FC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Toni Silva

Karty:   50. Hackman (BOA), 68. Nuno Henrique (BOA)

CF União Madeira: André – Paulinho, Paulo Monteiro, Diego, Joaozinho – Breitner, Soares, Shehu – Amilton, Cádiz, Toni Silva (77. Rubén Andrade)
Náhradníci: Alves Rafael, Andrade, Dias, Farias, Ferreira, Chaby, Manuel

Boavista FC: Gideao – Hackman, Nuno Henrique, Paulo Vinicius, Anderson Correia (72. Renáto Santos) – Tengarrinha, Idriss Mandiang (74. Samu), Anderson Carvalho – Zé Manuel, Bukia (64. Uchebo), Luisinho
Náhradníci: Ba, Gabriel, Rivaldinho, Samu, C. Santos, R. Santos, Uchebo

Rozhodčí: Ferreira – Cabral, Manso