Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

CF União Madeira – Boavista FC

1:0

konec (0:0)

06.01.2016, 16:00 • 16. kolo • Petr Dejnožka

Tipsport: 2.5 2.8 3.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání nakonec končí vítězstvím 1:0 pro domácí Madeiru, která však byla v duelu horším týmem. Boavista měla řadu kvalitních příležitostí, jenže je využít nedokázala, a tak se její situace na chvostu tabulky ještě zhoršuje. Program portugalské ligy ještě nekončí, sledujte pečlivě průběh dalších duelů. Příjemný zbytek dne přeje Petr Dejnožka. (17:54:52)

90+4

Konec zápasu.

90+2

Míč se stále drží v dostatečné vzdálenosti od gólmana Andrého, Boavista to již bude mít hodně složité.

90

Na srovnání manka bude mít Boavista ještě tři nastavené minuty.

86

Domácí se brání s velkým přehledem a svého soupeře nechtějí pustit do silnějšího tlaku. Navíc mají k dispozici ještě dvě střídání, které závěr zápasu rozkouskují.

83

Hostům se čas krátí velmi rychle, rychlou kombinací si Boavista snaží vytvořit závěrečný tlak směřující za vyrovnávací trefou.

80

Na přesný centr z levé strany si neomylně naskočil Paulo Vinicius, hostující stoper však svoji nadějnou hlavičku nedokázal stlačit pod břevno! To by mohlo Boavistu hodně mrzet!

78

Vypadá to, že na vině střídání Toniho Silvy bylo zranění, což je pro domácího střelce velmi nepříjemné. Jeho spoluhráči se však teď musí soustředit na udržení nejtěsnějšího možného vedení.

77

K první výměně se odhodlal také domácí lodivod, který stahuje ze hry doposud jediného střelce Toniho Silva. Jeho pozici na trávníku zaujal Rubén Andrade.

74

Hosté v tuto chvíli čerpají i své třetí, a zároveň poslední, střídání. Mandianga nahradí ve středu zálohy Samu.

72

Anderson Correia pro dnešek také dohrál, místo něj se na trávník vrhne Renato Santos.

68

Žlutí se znovu na hostující straně, potrestán je obránce Nuno Henrique.

66

Toni Silva se pokusil přidat druhý zásah do své sbírky, tentokrát si ale troufl až moc a o balon v pokutovém území čistým způsobem přišel.

64

Máme zde první střídání dnešního mače. Hostující kouč stahuje ze hry Bukiu, místo kterého se pokusí srovnat nepříznivý stav Uchebo.

62

Vstřelená branka rozvířila emoce na obou stranách, tempo zápasu se nyní zvedlo o celých sto procent! Uvidíme, zda to přinese i další trefy.

59

Rázem jsme mohli začínat znovu od začátku, Idriss Mandiang se totiž dostal do obrovské příležitosti! Gólovou radost mu ale z tváře sebral dalším skvělým zákrokem gólman André!

57

Pokud by domácí získali z dnešního zápas plný počet bodů, měli by na sestupem ohroženou Boavistu již náskok sedmi bodů. Do konce zápasu ale zbývá něco přes třicet minut.

55

Madeira právě vstřelila branku!
Tak to je hozená rukavice z domácí strany! Nováček nejvyšší soutěže se padesát minut hry na trávníku pouze rozkoukával, následně ale udeřil! Radujícím se střelcem je TONI SILVA, který první střelou mezi tři tyče posílá Madeiru do vedení – 1:0!

54

Následně se již vrací před Andrého, zatím se ale Boavistě nedaří branku domácích ve druhé půli ohrozit. Postrádání gólové myšlenky jasně dokumentuje postavení obou týmu v tabulce portugalské ligy.

CF União Madeira – Boavista FC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Toni Silva

Karty:   50. Hackman (BOA), 68. Nuno Henrique (BOA)

CF União Madeira: André – Paulinho, Paulo Monteiro, Diego, Joaozinho – Breitner, Soares, Shehu – Amilton, Cádiz, Toni Silva (77. Rubén Andrade)
Náhradníci: Alves Rafael, Andrade, Dias, Farias, Ferreira, Chaby, Manuel

Boavista FC: Gideao – Hackman, Nuno Henrique, Paulo Vinicius, Anderson Correia (72. Renáto Santos) – Tengarrinha, Idriss Mandiang (74. Samu), Anderson Carvalho – Zé Manuel, Bukia (64. Uchebo), Luisinho
Náhradníci: Ba, Gabriel, Rivaldinho, Samu, C. Santos, R. Santos, Uchebo

Rozhodčí: Ferreira – Cabral, Manso