Menu

Hokej

KHL

Torpedo Nižnij Novgorod – Ak Bars Kazaň

3:2

po s.n. (3:1) (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)

06.01.2016, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • Tomáš Reiner

Tipsport: 2.4 3.8 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Kaspars DAUGAVINS - 3:2

V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.
Autorem vítězné branky je KASPARS DAUGAVINS.

63:17

Kaspars Daugavins z prostoru mezi kruhy pro vhazování nikým neatakovaný pálil do levého horního rohu, Stanislav Galimov ovšem jeho střelu vyrážečkou vyrazil a připsal si další skvělý zákrok!

62:48

Nikolaj Žerděv se ocitl před bránou ve velké šanci, Stanislav Galimov ale dokázal jeho střelu směřující k levé tyči vyrazit!

58:19

58:19 Kirill KOLCOV - 2:2

58:19

Torpedo právě vstřelilo branku!
KIRILL KOLCOV využívá přesilovou hru a necelé dvě minuty před koncem vyrovnává na 2:2!! Nikolaj Žerděv našel zpětnou přihrávkou mezi kruhy pro vhazování Kirilla Kolcova, který napřáhl ke tvrdé střele a bez přípravy zamířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Nikolaj Žerděv. Asistence: Arťom Alajev, Nikolaj Žerděv.

58:09

Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň: Ryan Wilson dostal menší trest, 2 minuty držení.

57:15

Andrej Ivanov tvrdě vypálil z pravého křídla, Ilija Proskrujakov ale jeho tvrdou střelu ukryl ve své výstroji a hra byla přerušena! To byl pěkný zákrok, který Novgorod stále drží ve hře.

55:24

55:24 Nikolaj ŽERDĚV - 1:2

55:13

Torpedo právě vstřelilo branku!
NIKOLAJ ŽERDĚV se prosazuje v závěru utkání a vrací Nižnij Novgorod zpět do zápasu!! Stanislav Jegoršev na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a Stanislav Galimov jeho střelu vyrazil levým betonem pouze k Nikolajovi Žerděvovi, který puk z blízkosti pravé tyče poslal pod horní tyč. Asistence: Stanislav Jegoršev.

55:12

Alexej Pepeljajev rozdal puk doprava a brankář Stanislav Galimov měl co dělat, aby tvrdou střelu domácího Novgorodu z pravého křídla zneškodnil!

53:33

Jakov Rajlov napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele a Ilija Proskrujakov měl s jeho pokusem obrovské potíže, nakonec ji ale po efektivní rybičce dokázal zastavit!

51:42

Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: Arťom Aljajev dostal menší trest, 2 minuty sekání.

48:35

Hráči Kazaně tvrdě vypálili z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a připravený Ilija Proskrujakov ukryl jejich ránu v náručí! Dobrý zákrok.

48:10

Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: Carl Klingberg dostal menší trest, 2 minuty podražení.

48:09

Justin Azevedo hledal před bránou krásnou diagonální přihrávkou najížděcího Mattiase Sjogrena, ten ale v blízkosti levé tyče pálil mimo!

46:00

46:00 Oscar MOLLER - 0:2

46:00

Kazaň vstřelila branku!
OSCAR MOLLER střílí gól a posílá Ak Bars Kazaň do dvoubrankového vedení!! Konstantin Kornajev tvrdě vypálil od modré čáry a brankář Ilija Proskrujakov jeho střelu vyrazil pouze před sebe. K odraženému puku se poté dostal Justin Azevedo a na pravém křídle všiml osamoceného Oscara Mollera, který z ostrého úhlu zamířil do prázdné brány. Asistence: Justin Azevedo, Konstantin Kornajev.

40:11

Alexander Frolov skvěle objel bránu a poté se pokusil zakončit, jeho střela na levém křídle z ostrého úhlu ale na překonání Stanislava Galimova nestačila a brankář Kazaně ji pravým betonem vyrazil!

39:33

Vladimir Tkačev se vzápětí pokusil dvojnásobit vedení svého týmu, když se z levého křídla skvěle natlačil před bránu a nahrnul puk na bránu Novgorodu, Ilija Proskrujakov byl ale připraven a jeho pokus zastavil!

39:06

39:06 Vladimir TKAČEV - 0:1

39:06

Kazaň vstřelila branku!
VLADIMIR TKAČEV proměňuje trestné střílení a posílá Ak Bars Kazaň do vedení!! Vladimir Tkačev během samostatného nájezdu před bránou zpomalil, zamíchal s pukem a poté střelou po ledě zamířil přesně mezi betony Ilija Proskrujakova.

39:06

Trestné střílení proti týmu Torpedo Nižnij Novgorod: Alexej Pepeljajev, hákování. Trestné střílení provede Vladimir Tkačev.

39:06

Vladimir Tkačev se řítil sám na bránu a zezadu ho jasně zahákoval Alexej Pepeljajev. Následovat bude trestné střílení!

36:58

Kaspars Daugavins tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování střelou s příklepem mezi betony Stanislava Galimova, ten je ale včas sevřel a jeho střelu vyrazil!

36:40

Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň: Michalj Sidorov dostal menší trest, 2 minuty držení.

31:49

Vjačeslav Kuljomin nebezpečně vypálil z pravého křídla na přední tyč, Stanislav Galimov byl ale připraven a po rychlém přesunu puk ukryl v lapačce!

28:20

Ak Bars Kazaň vypálil z pravého kruhu pro vhazování a pozorný brankář Ilija Proskrujakov si připsal ve druhé třetině první důležitý zákrok poté, co puk ukryl v lapačce!

16:37

Roman Konkov se před bránou ocitl v obrovské šanci, když dvakrát z prostoru mezi kruhy pro vhazování pálil nikým neatakovaný do levého horního rohu, ani v jednom případě se mu do něj ale zamířit nepodařilo! První střela skončila mimo a tu druhou fantastickým zákrokem zneškodnil lapačkou Stanislav Galimov, který vytáhl fenomenální a neopakovatelný zákrok.

13:30

Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: Jevgenij Mozer dostal menší trest, 2 minuty držení.

08:40

Oscar Moller se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, z blízkosti ale Iliju Proskrujakova překonat nedokázal! Brankář Novgorodu předvedl fantastický zákrok a sám ani nevěděl jak. Ilija Proskrujakov se otáčel a nevěděl kde má puk, a tak se ho pokusil rychle zalehnout, což se mu úplně nepodařilo, vzápětí mu ale pomohli jeho spoluhráči, kteří kotouč dopravili do bezpečí.

07:12

Ak Bars Kazaň vzápětí ihned vypálil po vhazování a Ilija Proskrujakov si připsal další úspěšný zákrok, když střelu jednoho z hostujících hráčů pravým betonem vyrazil za bránu!

Torpedo Nižnij Novgorod – Ak Bars Kazaň

3:2

po s.n. (3:1) (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 56. Žerděv (Jegoršev), 59. Kolcov (Alajev, Žerděv), rozh. náj. Daugavins – 40. Tkačev (TS), 46. Moller (Azevedo, Kornajev)

Samostatné nájezdy:
1. série:
1:0   Frolov (NNO)
1:1   Tkačev (KZN)
2. série:
2:1   Daugavins (NNO)
2:1   Moller (KZN)
3. série:
3:1   Žerděv (NNO)

Torpedo Nižnij Novgorod: Proskrujakov (Tichomirov) – Jegoršev, Aljajev, Pepeljajev, Osipov, Kolcov, Kondratěv, Sergijenko – Daugavins, Frolov, Semin – Mozer, Sepin, Žerděv – Konkov, Potapov, Kuljomin – Ashton, Klingberg, Ilijin.

Ak Bars Kazaň: Galimov (Rynnas) – Jarullin, Rajlov, Wilson, Bělov, Abrosimov, Kornajev, Sidorov – Sjogren, Moller, Azevedo – Čibisov, Tkačev, Lukajanov – Gluchov, Varnakov, Tokranov – Svitov, Ivanov, Archipov.

Rozhodčí: Sergej Kulakov, Eduard Odins – Alexander sirotkin, Eduard Mětalnikov

Průběh zápasu
1. třetina
13:30
Po 1. třetině
2. třetina
36:40
39:06
39:06
Po 2. třetině
3. třetina
46:00
48:10
51:42
55:13
58:09
58:19
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
po s.n.