Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Sunderland AFC – Aston Villa FC

3:1

konec (1:0)

02.01.2016, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • 20. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.5 3.15 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním toho, že na Stadium of Light dnešní utkání sledovalo 41 535 diváků, se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek víkendu! (18:05:16)
Utkání končí, Sunderland poráží Aston Villu poměrem 3:1, a v tabulce tak snižuje ztrátu na pozice zajišťující záchranu! Nesledovali jsme vůbec špatné utkání, především pak úvod první půle byl z obou stran velmi aktivní a k vidění byla řada zajímavých možností. O první branku se ve třicáté minutě postaral Patrick van Aanholt, ovšem hodně tomu pomohla teč nešťastníka Richardse. Druhý poločas začali opět lépe domácí, kteří ale své šance nedokázali využít, načež přišel trest, když se po Traorého centru náramně trefil Carles Gil. To bylo ale od Villans vše, zhruba o deset minutek později totiž vrátil Sunderlandu vedení Jermain Defoe a stejný hráč v nastavení přidal i uklidňují gól pro Black Cats!

90+5

Konec zápasu.

90+5

Počet zákroků brankáře Mannoneho (SUN) – 2

Počet zákroků brankáře Guzana (ASV) – 3

90+4

V samotném závěru si ještě hráči neodpustili drobnou pošťuchovanou, žlutou kartu dostávají Lee Cattermole a Rudy Gestede.

90+3

Defoe se ještě hnal za hattrickem, ovšem zastavil ho praporek pomezního sudího, který zcela správně viděl ofsajdové postavení. Domácímu kanonýrovi to ale vůbec vadit nemusí, Sunderland totiž dnešní utkání už nepustí!

90+2

90+2. Jermain DEFOE - 3:1

90+2

Sunderland právě vstřelil branku!
Dámy a pánové, je rozhodnuto! Hosté byli napravo v početní převaze, i tak ale nechali prchnout Toivonena, který přesným pasem oslovil JERMAINA DEFOEA. Zkušený útočník míč poslal nekompromisně pod břevno, a vsítil tak už svůj druhý gól v tomto klání!

90+1

Aston Villa se ale ještě nehodlá vzdát! Kozák v osobním souboji přetlačil Browna a dokázal najít volného Gestedeho, jehož přízemní rána rozvlnila boční síť!

90

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty!

89

To je nepříjemné pro Villans, z placu totiž kvůli zranění musí odejít dnes výborně se prezentující Traoré, místo něj si v samotném závěru zahraje Scott Sinclair.

88

Domácí tímto střídáním zcela jasně chtějí posílit defenzivu, hřiště opouští Johnson, kterého nahrazuje stoper Sebastián Coates.

87

Carles Gil nebyl spokojený s rozhodnutím sudího, který odpískal faul proti domácím, a za ne úplně vhodné slovní výlevy vůči arbitrovi vidí žlutou kartu.

86

Tohle šlo zakončit určitě lépe! Akce Black Cats pokračovala, po Johnsonově centru se míč dostal k na penaltovém puntíku stojícímu Grahamovi, ten však pohrdl možností přidat uklidňující gól a v dobré pozici zamířil nad branku!

85

Svěřenci lodivoda Allardyce zahrávali rohový kop, po centru skrze celé vápno se míč dostal až ke M'Villovi, jenž se nijak nerozpakoval a prostě vypálil, ovšem trefil jen blokujícího Richardse.

84

Nakonec to nevydržel Kozák, vydal se napadat rozehrávku soupeře a fauloval právě Johnsona, což sudí nemohl přehlédnout, ovšem nakonec místo karty zvolil pouze domluvu.

83

Sunderland hraje přesně to, co potřebuje a co mu vyhovuje. Cattermole si na vlastní polovině vyměňuje balón s Johnsonem a získává pro Black Cats cenné vteřinky.

Sunderland AFC – Aston Villa FC

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 30. van Aanholt (M'Vila), 72. Defoe (Johnson), 90+2. Defoe (Toivonen) – 63. Gil (Traoré)

Karty:   26. Brown (SUN), 33. Borini (SUN), 90+4. Cattermole (SUN) – 43. Hutton (ASV), 69. Traoré (ASV), 87. Gil (ASV), 90+4. Gestede (ASV)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:13.

Sunderland AFC: Mannone – Jones, Brown, O'Shea (C), van Aanholt – M'Vila, Cattermole, Johnson (88. Coates) – Watmore (56. Graham), Defoe, Borini (80. Toivonen).
Náhradníci: Pantilimon – Lens, Graham, Toivonen, Coates, Yedlin, S. Fletcher.

Aston Villa FC: Guzan – Hutton (76. Kozák), Richards (C), Lescott, Cissokho – Veretout, Gueye, Bacuna – Grealish (57. Traoré, 89. Sinclair), Gestede, Gil.
Náhradníci: Bunn – Okore, Clark, Richardson, Sinclair, Traoré, Kozák.

Rozhodčí: Craig Pawson – John Brooks, David Bryan