Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – AFC Bournemouth

0:0

konec (0:0)

02.01.2016, 16:00 • King Power Stadium, Leicester • 20. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.92 3.6 4.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že dnešní utkání na King Power Stadium sledovalo 32006 diváků se s vámi loučím a přeji hezký zbytek dne! (17:59:14)
Je dobojováno! Druhý poločas zcela jednoznačně patřil Leicesteru, hosté totiž posledních téměř čtyřicet minut dohrávali bez vyloučeného kapitána Francise. Riyad Mahrez ale nařízený pokutový kop neproměnil a skvěle chytající Boruc zlikvidoval i další pokusy favorizovaného soupeře. Bournemouthští tak dosáhli na další skvělý úspěch a ze hřiště druhého týmu tabulky si vezou zpět na jih Anglie cenný bod!

90+5

Konec zápasu.

90+4

Z namlsaných tribun se začíná ozývat pískot, Cherries totiž drží svého soka v bezpečné vzdálenosti v momentě, kdy nastavený čas už téměř vypršel.

90+3

Robert Huth zaváhal a na polovině hřiště daroval balon Stanislasovi, tomu se však přimotal do cesty vlastní spoluhráč Murray a rodící se protiútok je tytam.

90+2

Artur Boruc si dal s odkopem pořádně na čas a nakonec poslal míč až na druhou polovinu hřiště.

90+1

Hned na úvod nastavení tu máme diskutabilní moment. Jamie Vardy po souboji s Goslingem v pokutovém území upadl, druhou penaltu ale domácí kopat nebudou!

90

Andre Marriner byl ale k domácím pořádně štědrý, nastavil totiž hned čtyři minuty!

89

Před námi jsou poslední dvě minuty základní hrací doby. Červenočerní odkopli balon až ke Kasperu Schmeichelovi, domácím už mnoho času nezbývá.

88

To platí i po tvrdé ráně z kopačky Riyada Mahreze, kterou jeden z hráčů Cherries zblokoval do zámezí.

87

Tlak Leicesteru je místy až neuvěřitelný, nicméně bournemouthští fotbalisté se brání velice obětavě a Boruc je téměř bez práce.

86

Fuchs vhodil až do vápna setsakra dlouhý aut adresovaný šutérovi Vardymu, což ale hostující obrana přečetla a leicesterský útočník se k balonu nedostal.

85

Lišky se nadechují k závěrečnému tlaku. Hosté odvrátili míč pouze k Dannymu Drinkwaterovi, který z nějakých dvaceti metrů těsně přestřelil Borucovu klec!

84

Jak již velí tradice, jeho exekuce se opět ujal Christian Fuchs, který přesně našel hlavu vyskočivšího Jamieho Vardyho, jehož hlavička ale postrádala přesnost i razanci.

83

Alžírský špílmachr Riyad Mahrez to zkusil z ostrého úhlu, Boruc balon zkušeně vytěsnil a domácí budou zahrávat další roh.

82

Ritchieho záměr nebyl vůbec špatný, hostující středopolař si však neuvědomil, že Glenn Murray už byl dávno v ofsajdovém postavení.

81

Artur Boruc si před dalším rohovým kopem domácích příliš vyběhl, čehož centrující Fuchs využil a pokusil se míč zakroutit přímo do sítě. Leicesterský zadák nakonec rozvlnil boční síť!

80

Vardy se na pravé straně zbavil Andrewa Cooka a centrem hledal na opačné straně šestnáctky svého parťáka Mahreze, jenž se ale k míči nedostal.

Leicester City – AFC Bournemouth

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   62. Albrighton (LEC) – 34. Arter (BTH)   57. Francis (BTH)

Neproměněná penalta: 58. Mahrez (LEC), brankář Boruc zneškodnil

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 11:5. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:4.

Leicester City: Schmeichel – Simpson (74. De Laet), Morgan, Huth, Fuchs – Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton (65. Okazaki) – Ulloa (46. Dyer), Vardy.
Náhradníci: Schwarzer – De Laet, A. King, Okazaki, Dyer, Wasilewski, Inler.

AFC Bournemouth: Boruc – Smith, Francis, S. Cook, Daniels – Surman – Ritchie, Gosling, Arter (60. Distin), Stanislas – J. King (51. G. Murray).
Náhradníci: Federici – Pugh, Rantie, MacDonald, Tomlin, Distin, G. Murray.

Rozhodčí: Marriner – Smart, Wilkes

Diváci: 32006