Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo La Coruňa – SD Eibar

2:0

konec (1:0)

19.12.2015, 22:05 • Estadio Municipal de Riazor, La Coruña • 16. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.97 3.37 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Lucas, přichází Juan Domínguez.

80

80. Nebezpečná rána Lucase

80

Deportivo toho okamžitě využilo, a šlo do nebezpečného protiútoku. Středem hřiště postupoval útočník Lucas, který natáhl ze střední vzdálenosti. Jeho rána nakonec prolétla těsně nad brankou Luxe!

76

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Keko, přichází Simone Verdi.

73

73. Alejandro ARRIBAS - 2:0

73

La Coruňa právě vstřelila branku!
Máme nejspíše rozhodnuto! Deportivo se prosazuje i bez vyloučeného Luisinha, a momentálně vede již dvoubrankovým rozdílem! Cartabia rozehrál rohový kop společně s Fajrem, jehož centr našel ve vápně AKEJANDRA ARRIBASE, jehož hlavička skončila s trochou štěstí v brance!

68

68. Červená karta po 2. žluté

68

Deportivo dlouho dobu kontrolovalo hru na vlastní polovině! Následně se do vápna nahnal Luisinho, který spadl po souboji s Pantićem. Portugalec však dostává žlutou kartu, a vzhledem k tomu, že už jednu měl, následuje červená karta!

62

Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Federico Cartabia.

52

Ve středu hřiště se následně dostal k míči Escalante, který natáhl ke střele. Jeho přízemní pokus prolétl těsně vedle pravé tyče domácí branky!

45

Tak Eibar má v dnešním zápase opravdu smůlu! I obránce Luna musí odstroupit z dnešního utkání kvůli zranění! Na jeho místo přichází Castellano!

41

41. LUCAS - 1:0

41

La Coruňa právě vstřelila branku!
Deportivo se dostává do vedení, a v závěru poločasu vykračuje za vítězstvím! Ke značce pokutového kopu se postavil sám faulovaný LUCAS PÉREZ, který penaltu proměnil s ledovým klidem ...

40

Brankář Lux poslal hodně dlouhý odkop, který doskákal až na hranici vápna, kde se dostal k míči Lucas Pérez. Domácího útočníka však poslal k zemi brankář Riesgo,a hlavní rozhodčí ukázal na pokutový kop!

40

Penalta pro Deportivo!

33

33. Nebezpečná rána Luise Alberta

33

O minutu později zahrozilo domácí Deportivo znovu! Luis Alberto využil ve středu hřiště podklouznutí Inuje, a dostal se k technické střele. Jeho pokus však brankář Riesgo lapil!

25

Hostující obránce Capa našel povedeným centrem na hranici vápna volného Borju Bastóna, který si míč zpracoval, a dostal se i ke střele. Jeho ránu však dokázal zablokovat pohotový Arribas!

23

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Saúl Berjón, přichází Takaši Inuj.

21

Hlavní rozhodčí udělil další žlutou kartu! Tentokrát žlutý kartonek míří na účet domácího Luisinha, který nedokázal čistým způsobem ubránit Daniho Garciu!

15

La Coruňa následně vybojovala rohový kop, kterého se ujal Luisinho. Brazislký hráč poslal míč pod sebe pdo Alberta, jehož přízemní centr lehce tečoval Lucas, a míč prolétl těsně vedle pravé tyče branky Eibaru!

12

Eibar je v posledních minutách velmi aktivní, a svého dnešního soupeře přehrává. Teď však Escalante ztratil míč ve středu hřiště, a hrozící protiútok musel zastavit nedovoleným zákrokem Pantić, který dostává žlutou!

8

8. Lehké zaváhání Riesga

8

Exekuce rohového kopu se ujal Luisinho, jehož centr se snesl do středu pokutového území. Pro míč si šel brankář Riesgo, ten ho však nedokázal chytit do rukavic! K dorážce se sápal domácí Sidnei, tomu se však nepodařilo poslat míč do branky!

Deportivo La Coruňa – SD Eibar

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 41. Lucas (pen.), 73. Arribas (Fajr)

Karty:   21. Luisinho (DEP) – 12. Pantić (EIB), 40. Riesgo (EIB)   68. Luisinho (DEP)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 9:5. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 9:11.

Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran, Arribas, Sidnei, F. Navarro – Mosquera, Bergantiños – Fajr, Alberto (62. Cartabia), Luisinho – Lucas (84. J. Domínguez).
Náhradníci: Manu – Pablo, J. Domínguez, Cartabia, Cardoso, Jonathan Rodríguez.

SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Pantić, Luna (45. L. Castellano) – Keko (76. Verdi), Dani García, Escalante, Berjón (23. Inuj) – Bastón, Enrich.
Náhradníci: Irureta – Verdi, Inuj, Arruabarrena, L. Castellano, Barrenetxea, Adrián González.

Rozhodčí: Javier Estrada – Miguel Martínez, Francisco Martín (vš. Španělsko)