Menu

Fotbal

Německý pohár

Borussia Mönchengladbach – Werder Brémy

3:4

konec (1:0)

15.12.2015, 19:15 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Osmifinále • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.62 4.15 5.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Branimir HRGOTA - 3:4

90+3

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Borussia v samotném závěru snižuje na rozdíl jediné branky! Bude mít však ještě čas na vyrovnání? Exekuce zajímavé standardní situace se ujal Havard Nordveit, jehož ránu tečoval jeden z hráčů domácích. Míč se odrazil do míst, kam si naběhl BRANIMIR HRGOTA, který propálil Weidwalda!

89

Andreas Christensen našel krásným nákopem za obranou volného Josipa Drmiće, který se však špatným zpracováním dostal do strany, a jeho následnou střelu dokázal Wiedwald vyrazit na rohový kop!

88

Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Florian Grillitsch, přichází S. Garcia.

88

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Josip Drmić.
Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Julian Korb, přichází Nico Elvedi.

87

Borussia se ještě nevzdává, a je velmi aktivní na útočné polovině! Do vápna poslal nebezpečný centr Wendt, a míč se odrazil na nohu Stindla. Jeho následnou ránu zblokoval Lukimya nad branku!

84

84. Velká šance Johnsona

84

Thorgan Hazard krásnou přihrávkou našel ve vápně osamoceného Fabiana Johnsona, kterému se však zakončení nepovedlo, a jeho slabou střelu dokázal Wiedwald lapit!

79

Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Anthony Ujah, přichází Felix Kroos.

78

78. Anthony UJAH - 2:4

78

Werder právě vstřelil branku!
Werder potřeboval další tři minuty, a dostává se do dvoubrankového vedení. Hostující celek se tak výrazně přibližuje postupu! Obrovskou chybu udělal na polovině hřiště Julian Korb, a míče se zmocnil Pizarro. Střelec předchozí branky následně dostal míč do míst, kde se nacházel ANTHONY UJAH, který si položil Christensena, a poslal míč za záda Sommera!

75

75. Claudio PIZARRO - 2:3

75

Werder právě vstřelil branku!
To jsou věci! Werder se dvě minuty po vyrovnávací brance domácích dostává zpět do vedení! Na pravé straně se dostal k míči Florian Grillitsch, který dokázal odcentrovat přes Wendta, a svým centrem našel ve vápně CLAUDIA PIZARRA, jehož následnou ránu nedokázal Sommer vyrazit!

73

73. Branimir HRGOTA - 2:2

73

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Borussia zcela zaslouženě srovnává na 2:2, a v Borussia-Parku propuká obrovská euforie! Ve středu hřiště chyboval při rozehrávce Lukimya, a Raffael šel do protiútoku. Brazilský útočník následně našel v pravé části vápna BRANIMIRA HRGOTU, který krásnou střelou srovnává na 2:2!

72

Werder se následně dostal k míči, a šel do rychlého protiútoku! Na levou stranu dostal míč Florian Grillitsch, který následně poslal nebezpečný centr do vápna, na který si nabíhal Pizarro. O bývalého útočníka Bayernu se však postaral stoper Christensen!

65

Do zakončení se však na druhé straně dostal Thorgan Hazard, kterého na pravé straně našel Xhaka! Belgický křídelník však ani v tomto případě nepřekonal Wiedwalda!

64

André Schubert provádí své první střídání, které má jednoznačný účel posílení ofenzivy! Ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, kterého nahrazuje švédský útočník Hrgota!

63

Borussia opět velmi dobře napadala na útočné polovině, a vybojoval aut! Wendt rychle rozehrál na Larse Stindla, který se však nejspíše prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Stembergem. Domácí útočník však rozhodnutí příliš nerespektoval, a hodně se vztekal – dostal žlutou kartu!

58

58. Jannik VESTERGAARD - 1:2

58

Werder právě vstřelil branku!
Je to hodně otřepaná fráze, ale k tomuto momentu se opravdu velmi hodí ... Nedáš – dostaneš! Po velmi pěkné akci Stemberga, který byl faulován, zahrával Werder standardní situaci, které se ujal Bargfrede. Jeho velmi pěkný pokus skončil na tyči, nicméně míč se odrazil (naneštěstí pro domácí) přímo do míst, kde měl připravenou nohu JANNIK VESTERGAARD, a poslal míč do prázdné branky!

57

57. Hazardova střela skončila na tyči!

57

Tak to byla obrovská šance domácího celku, který si mohl vzít vedení rychle zpět! Raffael využil rozhozené obrany Werderu, a vyslal do úniku Thorgana Hazarda. Belgický křídelník mířil na zadní tyč, nicméně jeho střela trefila přesně tyč, a míč se odrazil do náruče Wiedwalda!

54

První střídání dnešního utkání provádí hostující celek! Ukrajinský trenér Viktor Skripnik stahuje ze hry Clemense Fritze, kterého na hřišti nahrazuje Švýcar Garcia!

51

51. Janek STERNBERG - 1:1

51

Werder právě vstřelil branku!
A máme vyrovnáno! Werder se na začátku druhého poločasu dostává zpět do hry! Z pravé strany poslal do vápna centr Fritz, a míč došel až na levou stranu, kde si míč zpracoval Pizarro. Hostující útočník následně ve středu našel JANEKA STERNBERGA, jehož přízemní rána mířila přesně k tyči, a Sommer byl bez šance!

44

V závěru poločasu mohl jít Gladbach do dvoubrankového vedení! Lars Stindl zakombinoval s Dahoudem, a prvně jmenovaný následně našel v levé části vápna Raffaela. Jeho následná střela míří na zadní tyč však mířil mimo!

36

36. Souboj Gebre Selassieho s Xhakou

36

Theo Gebre Selassie to udělal hodně zajímavě na pravém křídle, kde krásně obešel Wendta, nasadil jesličky Xhakovi, a následně spadl na zem po kontaktu právě se švýcarským reprezentantem. Penalta se však pískat nebude!

32

32. Lars STINDL - 1:0

32

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Favorit dnešního utkání se dostává po půl hodině hry do vedení, a vykračuje za postupem do čtvrtfinále! Ve středu hřiště se dostal k míči Mahdoud Dahoud, ten skvěle načasoval přihrávku na Hazarda, který přiťukl míč pro LARSE STINDLA, který poslal míč krásně k tyči, a nedal Wiedwaldovi šanci!

25

25. Nebezpečná střela Bargfredeho

25

Velkou chybu při rozehrávce udělal Andras Christensen, který nabídl míč Ujahovi. Nigerijský útočník obešel Xhaku, a dostal míč do míst, kam si naběhl Philipp Bargfrede. Německý záložník následně natáhl ke střele, a ta prošla těsně vedle pravé tyče domácí branky!

14

14. Únik Raffaela brankou neskončil

14

I Gladbach měl svou velkou šanci na úvodní gól zápasu! Velkou chybu udělal v obraně Vestergaard, který nechal uniknout Raffaela. Brazilský útočník si v úniku neporadil dobře, a jeho střelu dokázal skvělý Wiedwald vyrazit!

11

Další velká šance pro Werder! Ve středu hřiště si udělal prostor Clemens Fritz, který natáhl z dobrých 25 metrů. Na jeho přízemní ránu Sommer nereagoval, a míč skončil těsně vedle!

10

10. Dvě nebezpečné střely hostujícího celku

10

Tak to byla první větší šance dnešního utkání! Do pokutového území dostal povedenou přihrávku Claudio Pizarro, který pohotově zakončil, nicméně Sommer jeho střelu vyrazil. Následně se k dorážce dostal i Theo Gebre Selassie, i jeho pokus však Sommer vyrazil!

Borussia Mönchengladbach – Werder Brémy

3:4

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 32. Stindl, 73. Hrgota, 90+3. Hrgota – 51. Sternberg, 58. Vestergaard, 75. Pizarro, 78. Ujah

Karty:   63. Stindl (MNC)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 18:12.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Nordveit, Wendt – Hazard, Dahoud, Xhaka, Johnson – Stindl, Raffael
Náhradníci: Hrgota, Elvedi, Brouwers, Sow, Schulz, Sipper, Drmić

Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Lukimya, Vestergaard, Stemberg -Fritz (54. Garcia), Bargfrede, Öztunali – Grillitsch – Pizarro, Ujah
Náhradníci: Kroos, García, Gálvez, Zetterer, Lorenzen, Garcia, Bartels

Rozhodčí: Günter Perl – Stein, Emmer (vš. Německo)