Menu

Fotbal

Německý pohár

Borussia Mönchengladbach – Werder Brémy

3:4

konec (1:0)

15.12.2015, 19:15 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Osmifinále • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.62 4.15 5.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Branimir HRGOTA - 3:4

90+3

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Borussia v samotném závěru snižuje na rozdíl jediné branky! Bude mít však ještě čas na vyrovnání? Exekuce zajímavé standardní situace se ujal Havard Nordveit, jehož ránu tečoval jeden z hráčů domácích. Míč se odrazil do míst, kam si naběhl BRANIMIR HRGOTA, který propálil Weidwalda!

78

78. Anthony UJAH - 2:4

78

Werder právě vstřelil branku!
Werder potřeboval další tři minuty, a dostává se do dvoubrankového vedení. Hostující celek se tak výrazně přibližuje postupu! Obrovskou chybu udělal na polovině hřiště Julian Korb, a míče se zmocnil Pizarro. Střelec předchozí branky následně dostal míč do míst, kde se nacházel ANTHONY UJAH, který si položil Christensena, a poslal míč za záda Sommera!

75

75. Claudio PIZARRO - 2:3

75

Werder právě vstřelil branku!
To jsou věci! Werder se dvě minuty po vyrovnávací brance domácích dostává zpět do vedení! Na pravé straně se dostal k míči Florian Grillitsch, který dokázal odcentrovat přes Wendta, a svým centrem našel ve vápně CLAUDIA PIZARRA, jehož následnou ránu nedokázal Sommer vyrazit!

73

73. Branimir HRGOTA - 2:2

73

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Borussia zcela zaslouženě srovnává na 2:2, a v Borussia-Parku propuká obrovská euforie! Ve středu hřiště chyboval při rozehrávce Lukimya, a Raffael šel do protiútoku. Brazilský útočník následně našel v pravé části vápna BRANIMIRA HRGOTU, který krásnou střelou srovnává na 2:2!

58

58. Jannik VESTERGAARD - 1:2

58

Werder právě vstřelil branku!
Je to hodně otřepaná fráze, ale k tomuto momentu se opravdu velmi hodí ... Nedáš – dostaneš! Po velmi pěkné akci Stemberga, který byl faulován, zahrával Werder standardní situaci, které se ujal Bargfrede. Jeho velmi pěkný pokus skončil na tyči, nicméně míč se odrazil (naneštěstí pro domácí) přímo do míst, kde měl připravenou nohu JANNIK VESTERGAARD, a poslal míč do prázdné branky!

51

51. Janek STERNBERG - 1:1

51

Werder právě vstřelil branku!
A máme vyrovnáno! Werder se na začátku druhého poločasu dostává zpět do hry! Z pravé strany poslal do vápna centr Fritz, a míč došel až na levou stranu, kde si míč zpracoval Pizarro. Hostující útočník následně ve středu našel JANEKA STERNBERGA, jehož přízemní rána mířila přesně k tyči, a Sommer byl bez šance!

32

32. Lars STINDL - 1:0

32

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Favorit dnešního utkání se dostává po půl hodině hry do vedení, a vykračuje za postupem do čtvrtfinále! Ve středu hřiště se dostal k míči Mahdoud Dahoud, ten skvěle načasoval přihrávku na Hazarda, který přiťukl míč pro LARSE STINDLA, který poslal míč krásně k tyči, a nedal Wiedwaldovi šanci!

Borussia Mönchengladbach – Werder Brémy

3:4

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 32. Stindl, 73. Hrgota, 90+3. Hrgota – 51. Sternberg, 58. Vestergaard, 75. Pizarro, 78. Ujah

Karty:   63. Stindl (MNC)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 18:12.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Nordveit, Wendt – Hazard, Dahoud, Xhaka, Johnson – Stindl, Raffael
Náhradníci: Hrgota, Elvedi, Brouwers, Sow, Schulz, Sipper, Drmić

Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Lukimya, Vestergaard, Stemberg -Fritz (54. Garcia), Bargfrede, Öztunali – Grillitsch – Pizarro, Ujah
Náhradníci: Kroos, García, Gálvez, Zetterer, Lorenzen, Garcia, Bartels

Rozhodčí: Günter Perl – Stein, Emmer (vš. Německo)