Menu

Fotbal

Anglický Ligový pohár

Southampton FC – Liverpool FC

1:6

konec (1:3)

02.12.2015, 20:45 • St. Mary's Stadium, Southampton • Čtvrtfinále • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.27 3.2 3.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

O sedmou branku hostující výběru se mohl ještě postaral Emre Can, který vyslal přízemní ránu z hranice vápna. Skvělý zákrok však brankář Stekelenburg!

86

86. Divock ORIGI - 1:6

86

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak ještě šestý kousek výběru Jürgena Kloppa! Na levé straně dostal hodně prostoru střídající Brad Smith, a australský záložník skvěle načasoval centr, který ve vápně našel DIVOCKA ORIGIHO, a ten přesnou hlavičkou nedal domácímu brankáři šanci! Mladý belgický talent tak zkompletoval svůj hatrrick!

77

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Steven Davis, přichází Oriol Romeu.

77

Poslední střídání družiny německého kouče! Po skvělém výkonu odchází ze hřiště Alberto Moreno, který má z dnešního zápasu na kontě dvě asistence! Na jeho místo přichází Smith!

74

Jürgen Klopp hned po páté brance provádí své druhé střídání v tomto utkání! Ze hřiště odchází Joe Allen, který ve středové řadě nebyl příliš vidět. Na jeho místo přichází Henderson!

73

73. Jordon IBE - 1:5

73

Liverpool právě vstřelil branku!
Pátá ...! Liverpool předvádí v dnešním čtvrtfinálovém duelu parádní výkon, a domácí obrana inkasovala již popáté! Na levé straně zůstal zcela osamocený Alberto Moreno, který následným centrem našel na hranici vápna JORDONA IBEHO, na jehož střelu z voleje byl Stekelenburg krátký!

68

68. Divock ORIGI - 1:4

68

Liverpool právě vstřelil branku!
Hostující celek se prosazuje počtvrté, a výrazně se přibližuje postupu! Krásnou přihrávku za obranu vyslal opět Emre Can, který našel DIVOCKA ORIGIHO. Mladý belgický talent se opřel do míče na hranici pokutového území, a jeho krásná střela zapadla přesně pod břevno!

65

Středem hřiště postupoval Sadio Mané, který se hnal do pokutového území. Následně zastavil postup domácího hráče Lucas Leiva! Emre Can se následně "chytl" s van Dijkem, a od hlavního rozhodčího vidí žlutou kartu!

63

Hned dvojité střídání provádí domácí kouč Ronald Koeman! Ze hřiště odchází středopolař Jordy Clasie, kterého nahrazuje útočník Shane Long! Druhé střídání se týká Soarese, na jehož místo přichází Ward-Prowse!

59

Jürgen Klopp provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Daniel Sturridge, střelec úvodních dvou branek Reds! Na jeho místo přichází mladý Jordan Ibe!

57

Aktivní Sadio Mané dostal krásnou průnikovou přihrávku od Davise, a dostal se i ke střele. Jeho ránu však zablokoval pohotový stoper Dejan Lovren!

45

45. Dirock ORIGI - 1:3

45

Liverpool právě vstřelil branku!
A Liverpool střílí hodně nepopulární "gól do šatny"! Reds vybojovali rohový kop, ze kterého udeřit nedokázali. Za vápnem se však odrazil míč na nohu Alberta Morena, který vyslal povedenou střelu z voleje, a tu tečoval DIVOCK ORIGI! Brankář Stekelenburg již nedokázal zareagovat!

31

Na pravé straně zabojoval Sadio Mané, který dokázal dostat míč do pokutového území, kde se nacházel Tadić. Střelu srbského záložníka zablokoval Randall, a domácí se dožadovali penalty, nicméně hostující hráč se rukou míče rozhodně nedotkl!

29

29. Daniel STURRIDGE - 1:2

29

Liverpool právě vstřelil branku!
Pozor, střelec se vrací! Ve středu hřiště dostal přihrávku od Lallany německý záložník Emre Can, který našel krásným centrem ve vápně DANIELA STURRIDGE, který střelou z voleje dokázal překonat Stekelenburga!

25

25. Daniel STURRIDGE - 1:1

25

Liverpool právě vstřelil branku!
A Liverpool srovnává na 1:1! Krásný pas do vápna dostal DANIEL STURRIDGE, který se dokázal vyhnout Caulkerovi, a poslal míč přesně k vzdálenější tyči! Brankář Stekelenburg na míč nedokázal dosáhnout!

8

Postupný útok Southamptonu zastavil nedovoleným zákrokem Connor Randall, který poslal k zemi Clasieho. Hlavní rozhodčí následně hostujícímu hráči udělil žlutou kartu!

1

1. Sadio MANÉ - 1:0

1

Southampton právě vstřelil branku!
Tak to je parádní start pro domácí celek! Na levou stranu dostal míč Ryan Bertrand, který poslal před branku parádní centr, kterým našel SADIA MANÉHO, na jehož hlavičku byl brankář Bogdán krátký!

Southampton FC – Liverpool FC

1:6

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 1. Mané – 25. Sturridge, 29. Sturridge, 45. Origi, 68. Origi, 73. Ibe, 86. Origi

Karty:   8. Randall (LIV), 65. Can (LIV)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:10.

Southampton FC: Stekelenburg – Cédric Soares, Caulker, van Dijk, Bertrand – Clasie, Wanyama – Mané, Davis, Tadić – Pellé
Náhradníci: Gazzaniga, Long, Martina, Oriol Romeu, juanmi, Jošida, Ward-Prowse

Liverpool FC: Bogdán – Randall, Škrtel, Lovren, Alberto Moreno – Can, Lucas Leiva, Allen – Lallana, Sturridge, Origi
Náhradníci: Milner, Benteke, Henderson, Mignolet, Roberto Firnimo, Ibe, Smith