Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

EA Guingamp – Stade de Reims

1:2

konec (1:1)

02.12.2015, 19:00 • Stade du Roudourou, Guingamp • 16. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.93 3.45 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Domácí celek měl teď obrovskou šanci na vyrovnání! Po centru Regise Coca hlavičkoval z malého vápna Kerbrat, který však branku hostů netrefil!

90

Havari Traoré již jednu žlutou kartu na svém kontě měl, a tak následuje vyloučení!

84

Další žlutou kartu v dnešním zápase dostává domácí Regis Coco, který fauloval ve vzdušném souboji hostujícího Mandiho!

76

Domácí stoper Sorbon to tentokrát přehnal s důrazem v souboji s Mandim, kterého poslal ostrým skluzem k zemi. Hlavní rozhodčí následně domácímu hráči udělil žlutou kartu!

75

Tak domácí celek musí potřetí v dnešním zápase střídát! Dialla jeho zranění bohužel nepustí zpět do hry, a trenér Gourvennec posílá na jeho místo Dembélého!

68

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Odaïr Fortes, přichází Theoson Jordan Siebatcheu.

54

54. David N'GOG - 1:2

54

Reims právě vstřelilo branku!
A hostující celek přesilovou hru hned využívá! Z pravé strany poslal do vápna nebezpečný centr Traoré, který sice žádného ze svých spoluhráčů nenašel, nicméně míč se odrazil přímo na nohu DAVIDA N'GOGA, který s velkým štěstím dokázal dostat míč do branky!

53

Hlavní rozhodčí dnes kartami opravdu nešetří! Tentokrát to s důrazem v souboji s Diallem přehnal stoper Fofana, který také vidí žlutou kartu!

52

Tak to je pro domácí velká komplikace! Salibur ve středu hřiště srazil Devauxe, a dostal žlutou kartu. Domácí hráč však již jednu žlutou měl, a tak je vyloučen! Domácí celek tak bude dohrávat v oslabení!

50

Na útočné polovině dobře zapracoval domácí Sankhare, který si udělal prostor před vápnem, a vyslal povedenou přízemní ránu. Tentokrát byl však brankář Agassa na svém místě!

46

Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Reynald Lemaître, přichází Dorian Lévêque.

45+3

45+3. Yannis SALIBUR - 1:1

45+3

Guingamp právě vstřelil branku!
A domácí Guingamp z následující standardní situaci srovnává na 1:1! Exekuce standardní situace se ujal YANNIS SALIBUR, jehož centr nebyl povedený, nicméně brankář Agassa při zpracování míče udělal krok zpět, a dostal míč za brankovou čáru! Obrovská chyba hostujícího brankáře!

45+2

Aktivní Guingamp však velmi rychle vybojoval míč zpět, a do dalšího protiútoku vyrazil Sankharé. Jeho postup zastavil Peuget, který dostává žlutou kartu!

42

Hlavní rozhodčí se v posledních minutách "rozjel", a další kartu dostává domácí Salibur, který dohrál Peugeta!

42

Hlavní rozhodčí tentokrát udělil další žlutou kartu hostujícímu hráči, který již není na hřišti. Zraněný Weber zřejmě z lavičky řekl něco, co neměl, a dostává žlutou kartu!

41

Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Jimmy Briand, přichází Nicolas Benezet.

40

Hlavní rozhodčí tentokrát udělil žlutou kartu hostující N´Gogovi!

22

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Anthony Weber, přichází Mohamed Fofana.

19

Stade de Reims je po úvodní brance dnešního utkání velmi aktivní, teď však udělal v obraně velkou chybu Mandi, a do úniku mohl jít domácí Briand! Na poslední chvíli však skvěle zasáhl obránce Weber, který francouzského útočníka čistým skluzem obral o míč!

16

Hostující Hamari Traoré nestíhal v souboji na levé straně, a musel domácího Lemaitreho stáhnout k zemi! Hlavní rozhodčí následně hráči Reims udělil žlutou kartu!

14

14. David N'GOG - 0:1

14

Reims právě vstřelilo branku!
Hostující celek se vcelku překvapivě dostává do vedení! Po pravé straně táhl akci Reims Fortes, který následně poslal do vápna povedený pas, ten našel Devauxe, jehož střelu však brankář Lössl vyrazil. Míč se však odrazil přesně do prostoru, kde se nacházel DAVID N´GOG, který poslal míč do prázdné branky!

EA Guingamp – Stade de Reims

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+3. Salibur – 14. N'Gog, 54. N'Gog (de Préville)

Karty:   42. Salibur (GUG), 76. Sorbon (GUG), 84. Regis Coco (GUG) – 16. H. Traoré (REI), 40. N'Gog (REI), 42. Weber (REI), 45+2. Peuget (REI), 53. Fofana (REI)   52. Salibur (GUG) – 90. H. Traoré (REI)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 22:26.

EA Guingamp: Lössl – Jacobsen, Kerbrat, Sorbon, Lemaître (46. Lévêque) – Regis Coco, Diallo (75. Dembélé), Sankharé, Salibur – Briand (41. Benezet), Privat.
Náhradníci: Guivarch – Angoua, Lévêque, Cardy, Dembélé, Benezet, Giresse.

Stade de Reims: Agassa – H. Traoré, Mandi, Weber (22. Fofana), Signorino – Devaux, Oniangué, Peuget – Fortes (68. Siebatcheu), N'Gog, de Préville.
Náhradníci: Placide – Fofana, Atila Turan, Bulot, Siebatcheu, Tacalfred, Mfulu.

Rozhodčí: Johan Hamel – Annonier, Benech (vš. Francie)