Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SC Rheindorf Altach – SV Guntamatic Ried

1:3

konec (0:2)

02.12.2015, 18:30 • Stadion Schnabelholz • 18. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.1 3.37 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešek vše. Dobrou noc! (21:12:21)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 12:19.
Je dobojováno! Rheindorf Altach nakonec nestačil na Josko Ried a prohrál 1:3! Hosté se vítězství přiblížili už v závěru první půle, když se po rohových kopech postupně prosadili Filipović a Reifeltshammer. Altach sice vstoupil do druhé půle aktivně, ale přišla rychlá a studená sprcha v podobě branky Elsnega! Domácím se sice poradilo rychle snížit zásluhou přesné střely Hofbauera, ale jejich tlak přerušila mlha! Utkání bylo takřka na hodinu přerušeno a v závěrečných třinácti minutách si už Altach nevytvořil žádnou šanci!

90+4

Konec zápasu.

90+3

V pokutovém území vyskočil ze všech nejvýš Ortiz, ale jeho hlavičku, která nejspíš mířila mimo tři tyče, zastavil před brankovou čárou Reifeltshammer.

90+3

Po sraženém centru rozehraje domácí mužstvo ještě jeden rohový kop.

90+2

Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Elsneg, přichází Walch.

90+2

Ngwat-Mahop si chtěl vymodlit faul v těsné blízkosti pokutového území. Svému pádu však hodně přidal a může být rád, že se jeho divadelní scénka obešla bez karetního trestu.

90+1

Následný rohový kop odvrátili domácí obránci znovu do zámezí. Hosté neohrozili Lukseho svatyni ani po druhém rohu.

90+1

Nastavují se 3 minuty!

90

A právě Elsneg postupoval proti jedinému obránci, vylepšil pozici pro Harta, který však z ostrého úhlu neprostřelil vyběhnutého Lukseho.

89

Kragl si dal s rozehrávkou standardní situace pořádně načas. Na vysoký míč si naskakoval Elsneg, ale při výskoku si pomohl nedovoleným způsobem.

88

Elsneg si krásně pustil míč na svou silnější pravou nohu a z ostrého úhlu vypálil. Jeho prudká střela minula pravou tyč branky Altachu.

87

Tentokrát skončil míč na hlavě naskakujícího Traunera, který však zamířil vysoko nad Lukseho branku.

86

Hosté zahrávali rohový kop. Po hlavičce Ortize si standardní situaci zopakují z druhé strany hrací plochy.

85

Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Polverino, přichází Streker.

84

Ngwat -Mahop se probíjel skrz obranu Riedu. Cestu mu včas zastoupil Reifeltshammer, který pro Ried získal další cenné sekundy.

83

Do dobré šance se málem dostal Elsneg. Tomu v pokutovém území chyběla dva kroky k tomu, aby mohl zakončovat do poloodkryté branky.

82

Znovu byl v akci Hart. Tentorkát přesně přečetl přihrávku středem hřiště a nakopl míč kupředu.

81

Domácí se nemohou dostat na polovinu soupeře. Dlouhou kolmou přihrávku zastavil dobře načasovaným skluzem Hart.

79

Kop od rohového praporku nebezpečí nepřinesl. Domácí se bez větších problémů ubránili a mohou vyrazit do útoku.

78

Hosté pokračují v aktivní hře. Po průniku kolem levé postranní čáry rozehrají rohový kop.

Je tomu skutečně tak! Rozhodčí i oba celky jsou zpět na hřišti a utkání pokračuje!

Podle posledních informací by se mělo začít hrát během deseti minut!

Hráči hostujícího týmu se vrátili zpět na hrací plochu, domácí celek stále zůstává v kabině.

77

Na hřišti se stále nic neděje, podle hlasatele by se však utkání mělo dnes dohrát!

77

77. Současná situace, viditelnost je opravdu takřka nulová.

77

Nad trávníkem je velmi mlhavo a rozhodčí nyní přerušil utkání kvůli nízké viditelnosti!

76

Po menším tlaku domácího celku se hosté opět osvobodili a aktivní Elsneg nadělal Luksemu problémy při rozehrávce.

75

Po faulu Kragla zahrávali domácí přímý kop z nebezpečné pozice. Do míče se znovu opřel Hofbauer, jenže tentokrát zamířil daleko od branky Riedu.

74

Hofbauer se po signálu dostal úplně osamocený k centru z levé strany. Na přetažený míč z jeho kopačky nedoskočil nikdo z domácích.

73

Žlutou kartu dostává Ortiz (SC Rheindorf Altach).

73

Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Salomon, přichází Harrer.

72

Centr od rohového praporku už nebyl natolik nebezpečný, hosté se zmocnili míče a hráči Altachu musejí spěchat zpět do obrany.

71

Hofbauer zkusil překvapit Lukseho přímou střelou na branku. Brankář Riedu se však nenechal zaskočit a kroutící se míč vyrazil na roh.

70

Altach přitápí pod kotlem. Filipović se proti pravidlům provinil v blízkosti velkého vápna a nabídl domácím dobrou šanci.

69

Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Janeczek, přichází Antonitsch.

68

Altach zahrával další rohový kop. Na centr na hranici malého vápna si vyskočil Gebauer a s přehledem jej vyboxoval mimo pokutové území.

67

Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Jäger, přichází Zech.

67

Elsneg znovu vycítil šanci a počkal si na přihrávku za obranu. Naneštěstí pro něj ho domácí obrana vystavila do ofsajdové pasti.

66

Standardní situace nebezpečí pro branku Riedu nepřinesla. Hostující obrana odvrátila míč nadvakrát až na polovinu domácího mužstva.

65

Další žlutou kartu dostává Polverino, který zatažením za dres poslal k zemi unikajícího Prokopiče.

64

Hart pokazil rozehrávku, čímž nabídl šanci Seegerovi. K tomu včas vystoupil Reifeltshammer a vytlačil jej mimo hrací plochu.

63

Tlak domácích poněkud opadl. Hosté nyní dlouho drží míč daleko od vlastní branky a do vápna Altachu posílají jeden centr za druhým.

62

Agilní Elsneg si řekl o přihrávku, nikým nehlídaný se s míčem otočil a zpoza pokutového území vypálil mimo tři tyče.

61

Standardní situace se kopala i na druhé straně. Centr do ohně odvrátila obrana jen k Elsnegovi, který se do míče opřel z úctyhodné vzdálenosti a zhruba o metr minul branku.

60

Altach rozehrával další kop od rohového praporku. Domácí zvolili rychlou rozehrávku, po které centroval Hofbauer, ale míč z jeho kopačky končí v rukavicích Gebauera.

59

Hosté pořádně přitvrzují v osobních soubojích a domácí fotbalisty nyní pobyt na hřišti pořádně bolí. Další rozvíjející se akci Altachu zastavil v samotném počátku Elsneg.

58

Na tribunách to pořádně bouří! Prodloužený míč se dostal k úplně osamocenému Césaru Ortizovi, jenže toho zastavil těsně před brankářem ofsajd!

57

Máme tady první karetní trest! Hart podrazil stojnou nohu Hofbauerovi a po zásluze vidí žlutou kartu!

56

Agilní Salomon znovu rozkmital své rychlé nohy podél postranní čáry, ale v souboji s Filipovićem neuspěl ani nadvakrát.

55

Domácí zahrávali rohový kop. Po prodlouženém centru se do skákavého míče opřel Ismael Tajouri a tvrdou střelou minul horní tyč.

54

Domácí nyní sevřeli Ried pod velký tlak. Ngwat-Mahop se s míčem nedokázal prorvat do pokutového území, ale vybojoval alespoň aut.

53

Exekuce rohového kopu se Altachu vůbec nepovedla. Reifeltshammer odhlavičkoval míč ven z pokutového území.

52

A domácí přitápějí pod kotlem! Salomon poslal centr do pokutového území, který se odrazil od ruky jednoho z obránců. Rozhodčí ukazuje jen k rohovému praporku.

51

51. Dominik HOFBAUER - 1:3

51

Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
Zápletka je na světě! Ngwat-Mahop našel z otočky prostor, do nějž si naběhl DOMINIK HOFBAUER a utaženou střelou na zadní tyč rozradostnil domácí příznivce!

50

Elsneg je zpátky na nohou a hra pokračuje. Domácí se dostali před pokutové území. Do odraženého míče se tvrdě opřel Jäger, ale mířil jen do míst, kde stál brankář Gebauer.

49

Hra je přerušena. Po jednom ze soubojů zůstává na trávníku ležet střelec třetí branky Dieter Elsneg.

48

48. Dieter ELSNEG - 0:3

48

Ried právě vstřelil branku!
Hosté znovu navyšují své vedení! Nádhernou přihrávku přes obránce si skvěle přebral DIETER ELSNEG, potáhl míč do pokutového území a střelou mezi nohama Lukseho rozvlnil síť!

46

Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Roth, přichází Seeger.

46

Výkop do druhé půle obstarali domácí hráči a začali pěkně zostra. Prokopič chtěl odcentrovat do pokutového území, ale na poslední chvíli mu v tom zabránil Filipović.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Zatím sledujeme hodně bojovné utkání s minimem šancí. I přesto jsme se však dočkali dvou branek. Ried se do dvoubrankového vedení dostal díky skvěle zahraných standardních situací. Deset minut před přestávkou rozvlnil síť poprvé Filipović a v samotném závěru jeho počin zopakoval Reifeltshammer! Do kabin se proto odchází za stavu 0:2!

45+1

První poločas skončil.

45

45. Thomas REIFELTSHAMMER - 0:2

45

Ried právě vstřelil branku!
Hosté zvyšují už na 2:0 a znova se jim daří skórovat po rohovém kopu! Na přetažený centr si u vzdálenější tyče naskočil THOMAS REIFELTSHAMMER a hlavičkou k tyči zvýšil náskok Riedu!

45

K centru z levé strany se dostal Kragl, míč se od Zwischenbruggera odrazil jen k volnému Polverinovi, který okamžitě vypálil do obránce.

44

Hofbauer zabojoval u rohového praporku o míč, skluzem jej dostihl na hrací ploše a vrhl se mezi tři obránce. Dva sice ošálil, jenže na třetího si už nepřišel.

43

Na druhé straně spěchal za míčem Elsneg. Akci hostů zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího – ofsajd.

42

Po dlouhé době předvedli domácí přímočarou akci. Za míčem uháněl Ngwat-Mahop, jenže Gebauer byl pozorný a vyrazil z branky včas.

41

Schreiner nezpracoval na polovině hřiště míč, který se k němu snášel dlouhou dobu. Hosté znovu dobře napadali a znovu vybojovali míč do svého držení.

40

Schreiner si chtěl obhodit Bergmanna, jenže i tentokrát byl neúspěšný. Míč se navíc otřel o jeho nohy a hosté budou vhazovat.

39

Z tribun se začíná ozývat pískot. Příznivcům domácího celku se nelíbí výkon hráčů Altachu a svou nevoli dávají hlasitě najevo.

38

Polverino dostal hodně prostoru ve středu hřiště. Vše vyřešil přihrávkou na Elsnega, jenže ten byl těsně bráněn.

37

Hráči Altachu nejsou ve své kůži. Domácím se nedaří jednoduché přihrávky stejně jako nyní Schreinerovi, který napálil míč jen do napadajícího Bergmanna.

36

Domácí se snažili o rychlou odpověď. Roth si sice dokázal míč ve složité pozici zpracovat, ale s jeho pokrytím už to bylo horší.

35

35. Petar FILIPOVIĆ - 0:1

35

Ried právě vstřelil branku!
Ried jde do vedení! Na centr od rohového praporku si u bližší tyče naskočil PETAR FILIPOVIĆ a prudkou hlavičkou do horní části branky nedal Luksemu šanci!

34

Trauner aktivně dotíral na Jäger. Míč se nakonec otřel o domácího hráče a hosté rozehrají rohová kop.

33

Bojovné utkání pokračuje. Slibnou akci domácích zastavil nedovoleným zákrokem Kragl, který sestřelil Salomona. I tentokrát se přestupek obejde bez karetního trestu.

32

Hosté se dostali k míči na polovině soupeře. Ten se jim však nepodařil dostat na zem a nepřesnou přihrávkou vzduchem zase odevzdali míč domácím.

31

Z jednoho ze soubojů ve středu hrací plochy si šrám na noze odnese Filipovič. Rozhodčí ani tentokrát nevytahuje žlutou kartu.

30

Je za námi půlhodina hry a stále jsme se nedočkali nějaké pohledné akce. Na hřišti se spíše bojuje než tvoří, jde vidět, že ani jeden tým nechce udělat chybu.

29

Polverino ukázal velkou obětavost, když už málem přišel o míč, ale kopem přes hlavu ho ještě získal pro své spoluhráče.

28

Roth parádně prostrčil míč na pravou stranu, kde si nabíhal Salomon. Před ním skvěle vystoupil Filipović a elegantní kličkou získal míč pro sebe.

27

Ngwat-Mahop se snažil udržet míč na hrací ploše v blízkosti rohového praporku. Včas k němu však přistoupili dva obránci, kteří získali autové vhazování.

26

Kragl si v souboji přidržel za dres Salomona. Rozhodčí vše viděl a píská nedovolený zákrok, kartu však nechává v kapsičce.

25

Do dobré šance se řítili domácí. Prudký centr z levé strany se do branky ve skluzu snažil dotlačit Hofbauer, ale chyběly mu dva metry.

23

Parádní sólo s míčem předvedl Polverino, který se zbavil dvou hráčů soupeře, navedl si míč na střelu a dělovkou zpoza hranice pokutového území vyzkoušel Lukseho pozornost.

22

Hra je zatím hodně rozháraná. Na hřišti je k vidění velké množství soubojů, ale ani jeden tým si zatím nevytvořil brankovou příležitost.

21

Jenže hostům se standardní situace vůbec nepovedla. Míč se rychle dostal na druhou stranu, kde s ním kouzlil Ngwat-Mahop, ale nakonec se zbytečnou kličkou vytlačil až k postranní čáře.

20

Céser Ortiz vrazil na polovině hřiště do soupeře rukama a nabídl hostům míč. Všichni hlavičkáři se již stěhují před branku Altachu.

19

Murg si tělem pokryl míč a rozhodl se přihrávat do prostoru, kde nabíhal Elsneg. Jeho přihrávka byla příliš rychlá a nejrychleji u ní byl Lukse.

18

Po autovém vhazování se s míčem otočil Prokopič a okamžitě posílal centr před branku Gebauera. V prostoru malého vápna však nebyl nikdo z hráčů Altachu.

17

Ngwat-Mahop si dobře odskočil od obránce a v těžkém souboji získal míč. Poté jej přihrál na vlastní zadáky. Altach kombinuje na vlastní polovině.

16

Tentokrát už míč propadl až k Elsnegovi, jenže ten si neporadil s dobře bránícím Césarem Ortizem. Hosté přeci jen zůstanou u míče.

15

Bergmann se jal rozehrávky na polovině soupeře a kolmou přihrávkou se snažil vybídnout Elsnega. Ten si míč ještě zasekl a kličkou navíc o něj přišel.

14

Za odraženým míčem se hnal Hart. Včas k němu přistoupil domácí stoper Ortiz a skvělou hrou tělem jej k míči nepustil. Lukse bude odkopávat.

13

Murg dostal v jednom z mnoha soubojů ve středu hřiště loktem do obličeje a nyní své svíjí v nefotbalové pozici. Zdá se, že bude schopen v utkání pokračovat.

12

Kragl chtěl přenést hru dopředu na nabíhajícího Mahopa, jenže s rozehrávkou otálel příliš dlouho a hosté jej o míč připravili.

11

Další dlouhou přihrávku na Prokopiče zneškodnil díky dobrému postavení stoper Reifeltshammer, který svou obrannou hlavičkou dokonce přesně našel spoluhráče.

10

Hosté nyní drží míč u svých nohou a kombinují s ním v prostoru půlící čáry. Hráči Altachu jejich rozehrávku nikterak nenapadají.

9

Do prvního náznaku šance se dostali i hosté. Trauner si naběhl do pokutového území, jenže v pádu nedokázal hlavičkovat mezi tři tyče.

8

Lukse hledal dlouhým výkopem Prokopiče. Ten byl však dobře střežen Filipovićem a k míči se vůbec nedostal.

7

Hofbauer si krásně narazil míč s Ngwatem-Mahopem, ale druhá přihrávku už mířila do ofsajdu. Vzrušení na tribunách je proto zbytečné.

6

Hofbauer si přebral přihrávku u levé postranní čáry a kolem Janeczka si to namířil rovnou do pokutového území. K jeho smůle už v pádu nezachytil míč na hrací ploše.

5

Ismael Tajouri si navedl míč na svou silnější levačku a vypálil ze středu hřiště. Jeho ráně chyběla potřebná razance a Gebauer ji bez problémů zneškodnil.

4

Elsneg vletěl do souboje s Césarem Ortize jako uragán. Bohužel pro hosty to přehnal s nasazením a pomohl si zákrokem proti pravidlům.

3

Na druhé straně centroval do pokutového území Schreiner. Na jeho prudký centr však nikdo z hráčů v bílém nedosáhl a míč doputoval až do zámezí.

2

Hosté zahrázali přímý kop. Na vysoký centr si na vzdálenější tyči nabíhal Reifeltshammer, ale domácí obrana jej k zakončení nepustila.

1

Elsneg uvedl míč do pohybu a zahájil utkání. Hosté se okamžitě posunuli kupředu díky vysoké přihrávce, ale obrana Altachu byla pozorná.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v bílých dresech, zatímco Josko Ried nastoupí ve žluté sadě!
Úvodní sestavy:

SC Rheindorf Altach: Lukse – Salomon, César Ortiz, Jäger, Schreiner – Zwischenbrugger- Tajouri, Prokopič, Hofbauer, Roth – Ngwat-Mahop
Náhradníci: Kobras, Pöllhuber, Harrer, Luxbacher, Zech, Seeger, Schilling

SV Josko Ried: Gebauer – Janeczek, Reifeltshammer, Filipović – Bergmann, Trauner, Polverino, Kragl – Hart, Elsner, Murg
Náhradníci: Antonitsch, Streker, Gavilán, Sikorski, Prada, Walch, Durakovic

Rozhodčí: Kolleger – Trampusch, Höfler.
Vzájemná utkání

Ve vzájemných zápasech dnešních soupeřů padá velké množství branek. V posledních třech zápasech jich padlo hned 10! V úplně posledním střetnutí se v září letošního roku z výhry 2:0 radoval Ried.
SC Rheindorf Altach

Altach na tom není o mnoho lépe než jeho dnešní soupeř. Domácí získali v dosavadním průběhu soutěže devatenáct bodů a patří jim osmá pozice. Většinu ze získaných bodů vybojoval Altach před vlastními fanoušky. V posledních pěti zápasech na stadionu Schnabelholz získal domácí celek hned 12 bodů, když zde dokázal porazit třeba silný Salcburk. V minulém kole zajížděl Altach do hlavního města, kde nakonec utrpěl porážku 3:1 s Rapidem Vídeň.
SV Josko Ried

Hosté z Riedu zatím bojují o holé přežití. V sedmnácti zápasech získali na své konto pouze šestnáct bodů a patří jim předposlední příčka. Na poslední Wolfsberger mají k dobru náskok jediného bodu. Většinu bodů získal Ried doma, na hřištích soupeřů vybojoval pouhé dva body za remízy s Austrií Vídeň a Wolfsbergerem. V posledních týdnech se však Ried zvedá. Nejprve porazil nejtěsnějším možným způsobem Grodig a o víkendu si na domácí půdě poradil s Austrií Vídeň 4:2!
Příjemný podvečer všem příznivcům rakouského fotbalu. Rakouská Tipico Bundesliga má v tomto týdnu na programu své osmnácté kolo. V rámci něj spolu své síly změří SC Rheindorf Altach a SV Josko Ried. Výkop utkání je stanoven na 18:30
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

SC Rheindorf Altach – SV Guntamatic Ried

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 51. Hofbauer – 35. Filipović, 45. Reifeltshammer, 48. Elsneg

Karty:   73. Ortiz (ALT) – 57. Hart (RIE), 65. Polverino (RIE)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 12:19.

SC Rheindorf Altach: Lukse – Salomon, César Ortiz, Jäger, Schreiner – Zwischenbrugger- Tajouri, Prokopič, Hofbauer, Roth – Ngwat-Mahop
Náhradníci: Kobras, Pöllhuber, Harrer, Luxbacher, Zech, Seeger, Schilling

SV Guntamatic Ried: Gebauer – Janeczek, Reifeltshammer, Filipović – Bergmann, Trauner, Polverino, Kragl – Hart, Elsneg, Murg
Náhradníci: Antonitsch, Streker, Gavilán, Sikorski, Prada, Walch, Durakovic

Rozhodčí: Kolleger – Trampusch, Höfler