Menu

Fotbal

Italská Serie A

US Sassuolo Calcio – ACF Fiorentina

1:1

konec (1:1)

30.11.2015, 19:00 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia • 14. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.8 3.33 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Nicola Sansone, přichází Matteo Politano.

79

Portugalský trenér Paulo Sousa provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází středopolař Pasqual, který byl dnes hodně vidět, a podal velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Alonso!

78

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Sergio Floccari, přichází Antonio Floro Flores.

72

Domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase! Italský trenér Di Francesco posílá ze hry záložníka Laribiho, který odvedl dobrý výkon v dnešním utkání. Na jeho místo přichází Biondini!

69

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Joan Verdú.

67

67. Floccari promarnil obrovskou šanci

67

Teď však domácí celek promarnil opravdu obrovskou šanci! Vrsaljko poslal z pravé strany do vápna výborný centr, kterým našel zcela volného Sergia Floccariho. Domácí útočník si však místo zakončení připravoval míč, a jeho následné zakončení již bylo z ostrého úhlu!

66

Milan Badelj zatím ve hře Fiorentiny vidět příliš není. Teď však chorvatský útočník o sobě dal vedět nedovoleným zákrokem v souboji s Defrelem, za který dostal žlutou kartu!

63

63. Nebezpečná rána Pasquala

63

Fiorentina však pokračovala v aktivní hře na útočné polovině, a Borja Valero dostal míč do levé části vápna, kam si naběhl Pasqual. Jeho pohotová střelu dokázal brankář Consigli vyrazit na rohový kop!

56

Hostující celek provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází italský útočník Rossi, kterého nahrazuje v tomto ročníku velmi produktivní Nikola Kalinič!

55

Tentokrát se nedovoleným zákrokem prezentoval také chorvatský obránce Vrsaljko, který poslal k zemi pronikajícího Rossiho, a vidí žlutou kartu!

53

Domácí Floccari dostává za svůj tvrdý zákrok v souboji s Missirolim žlutou kartu!

42

42. Sergio FLOCCARI - 1:1

42

Sassuolo právě vstřelilo branku!
A z následného rohového kopu se domácí dokázali prosadit, a srovnávají na 1:1! Rozehrávky rohového kopu se ujal Defrel, který poslal míč pro Vrsaljka. Chorvatský stoper následně ve vápně našel krásným centrem hlavu SERGIA FLOCCARIHO, jehož hlavička skončila v síti!

39

Útočnou akci svého celku táhl po pravé straně Vrsaljko. Následně chorvatský obránce poslal míč na hrot pro Floccariho, který jej však nedokázal ideálně zpracovat, jinak by šel sám na brankáře!

31

Aktivní Sassuolo však míč velmi rychle vybojovalo zpět, a ve středu hřiště operoval Defrel, na kterého si počkal Astori, který domácího hráče poslal k zemi. Od hlavního rozhodčího vidí žlutou kartu!

26

26. Iličić svou velkou šanci neproměnil

26

Velká šance hostujícího celku! Na útočné polovině chyboval Cannavaro, a ACF šlo vpřed! Míč se dostal za obranu, kde se nacházel Josip Iličić. Slovinský křídelník však nedokázal překonat brankáře Consigliho! Domácí stopeří následně míč dokázali dostat do bezpečí!

18

Domácí brankář Consigli zaváhal při rozehrávce, a poslal míč přímo do prostoru, kde se nacházel Borja Valero. Španělský záložník se pokoušel pohotově poslat míč do branky, nicméně italský brankář se stihl vrátit!

5

5. Borja VALERO - 0:1

5

Fiorentina právě vstřelila branku!
Fiorentina na svého soupeře nastoupila, a po obrovské tlaku v úvodní pětiminutovce se prosazuje, a dostává se do vedení! Z pravé strany poslal před branku přízemní centr Josip Iličić, který tečoval Rossi, ale následně se míč dostal do míst, kde se nacházel BORJA VALERO, jehož střela skončila v síti!

5

Josip Iličić si to namířil přes pravou stranu do pokutového území, kde následně spadl po souboji s obráncem Pelusem. Slovinský reprezentant se dožadoval odpískání penalty, hlavní rozhodčí však nechal hru plynout dál!

US Sassuolo Calcio – ACF Fiorentina

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 42. Floccari (Vrsaljko) – 5. Valero

Karty:   53. Floccari (SAS), 55. Vrsaljko (SAS) – 31. Astori (FIO), 66. Badelj (FIO)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 9:10. Střely mimo: 4:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 16:15.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Laribi (72. Biondini), Magnanelli, Missiroli – Defrel, Floccari (78. Floro Flores), N. Sansone (88. Politano).
Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Pellegrini, Biondini, Falcinelli, Politano, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Duncan, Floro Flores.

ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Roncaglia, Gonzalo Rodríguez, Astori – Bernardeschi, Badelj (69. Verdú), Vecino, Pasqual (79. Alonso) – Valero, Iličić – Rossi (56. N. Kalinič).
Náhradníci: Lezzerini, Sepe – Gilberto, Tomović, N. Kalinič, Rebić, Mario Suárez, M. Fernández, Verdú, Babacar, Alonso.

Rozhodčí: Davide Massa – Pegorin, Fiorito (vš. Itálie)