Menu

Fotbal

Liga mistrů

Juventus FC – Manchester City

1:0

konec (1:0)

25.11.2015, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Skupina D • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.2 3.25 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nad její rámec nastavil sudí Brych hned čtyři minuty, hosté tak ještě budou mít možnost vyrovnat!

83

Minutu po svém nástupu na trávník mohl Juan Cuadrado rozhodnout, ale poprvé trefil z nějakých dvanácti metrů jen ležícího Navase a jeho druhá rána proletěla těsně vedle levé tyče!

82

Kolumbijský reprezentant Juan Cuadrado se konečně podívá do hry, místo na place mu uvolňuje Paulo Dybala.

81

No a máme tu poměrně kuriózní střídání. Ze svého akrobatického zákroku si zřejmě Joe Hart odnesl nějaké menší zranění, mezi třemi tyčemi hostující svatyně jej tak nahrazuje Willy Caballero!

80

80. Raheem Sterling (MAC)

80

Tak teď sledujeme hodně strhující podívanou! Kevin De Bruyne našel v předbrankovém prostoru úplně volného Raheema Sterlinga, jenž se z bezprostřední blízkosti ve skluzu netrefil mezi tři tyče!

79

Ježkovy voči, to byla šance! Álvaro Morata využil hrubky v manchesterské defenzívě a upaloval sám na Harta, jehož si kličkou doleva obešel, ale strážce svatyně City to nezabalil a parádním tygřím skokem ukradl španělskému forvardovi gól z kopačky!

78

Tak pozor, Manuel Pellegrini na poslední chvíli změnil plány. Cuadrada do hry zatím nepošle, Alexe Sandra totiž vystřídal velezkušeným Patricem Evrou, bývalým hráčem Manchesteru United, úhlavním rivalem Citizens.

69

Jesús Navas ošklivě zajel do dnešního smolaře Dybaly, za což zcela oprávněně vidí žluté napomenutí. Rozhodnutí sudího se však příliš nepozdávalo diskutéru Sagnovi, jenž za protesty rovněž vyfasoval žlutou kartu.

68

Dnes velmi nevýrazný Sergio Agüero střídá, na jeho místo nastupuje Raheem Sterling.

60

Manuel Pellegrini poprvé sáhl ke střídání, na Fernandinhovo místo nastupuje Fabian Delph.

55

55. Álvaro Morata (JUV)

55

No a právě Álvaro Morata mohl okamžitě po svém příchodu na trávník zvýšit náskok Juve, ale tváří v tvář Buffonovi nemířil přesně! Míč se poté odrazil na kopačku Sturara, který v pádu poslal balon do tyče!

54

Střelec dosud jediného gólu zápasu Mario Mandžukić má odpracováno, na jeho místo nastupuje Álvaro Morata.

53

Aktivní Kevin De Bruyne donutil Barzagliho k hodně nepovedenému odkopu, čímž vybojoval rohový kop pro hosty. A po následném centru belgického reprezentanta do pokutového území to hodně vřelo! Ležící Buffon vytěsnil hlavičku Fernanda ze skrumáže před ním na tyč a ležícímu Tourému se poté nepodařilo propasírovat míč za záda hostujícího gólmana!

43

43. Gianluigi Buffon (JUV), Sergio Agüero (MAC)

43

Marchisio katastrofálně a dosti kuriózně poslal do šance Sergia Agüera, jenž se mohl řítit sám na Buffona, ale Gigiho zkušenosti se projevily a strážce domácí svatyně včasným vyběhnutím udržel Starou dámu ve vedení!

42

Na útočný výlet se vydal Lichtsteiner, jehož pokus z ostrého úhlu vyběhnuvší Hart konečky prstů vytěsnil, čímž nejspíš zabránil gólu! Stefan Lichtsteiner poté ještě v akci pokračoval, nekompromisním Otamendim však byl natlačen přímo do boční sítě.

40

Jesús Navas sice nevyzrál na Sandra, který dopravil míč do autu, na konci následné kombinační akce Manchesteru ale stál Yaya Touré, jehož pokus z otočky proskotačil pár centimetrů vedle levé tyče!

35

Fernandinho předvedl naprosto zbytečně nešetrný skluz na útočné polovině a zcela po právu vidí žlutou kartu.

28

Stefano Sturaro sklepl míč volnému Mariu Mandžukićovi, jehož tvrdou přízemní ránu k pravé tyči dokázal Joe Hart reflexivně vyrazit na roh!

25

Pogba se jako tak prodral až do šestnáctky a odcentroval míč do prostoru před Hartem. Ani jeden z hráčů v bíločerném se ale k balonu nedostal, což může Allegriho svěřence hodně mrzet – Hart už totiž ležel na trávníku jak dlouhý, tak široký – stačilo jen usměrnit kulatý nesmysl do odkryté klece!

18

18. Mario MANDŽUKIĆ - 1:0

18

Juventus právě vstřelil branku!
Domácí se z ojedinělé akce dostávají do vedení! Pogba si udělal z De Bruyneho tréninkový kužel a poté vyslal na zteč Alexe Sandra, který našel přesným centrem z levé strany ve vápně MARIA MANDŽUKIĆE, jenž přetlačil nedůrazného Otamendiho a bez problémů překonal bezmocného Harta!

16

A nyní si hosté vytvořili parádní šanci! Yaya Touré neudržel rovnováhu a složil k zemi stopera Chiellniho, čehož využil z druhé vlny si nabíhající Fernandinho, ale rána brazilského reprezentanta ze skvělé pozice mířila těsně nad!

6

6. Fernandinho (MAC)

6

Citizens mohli udeřit! Domácí si ve vlastní šestnáctce dlouho dávali přednost a míč odvrátili jen na kopačku Fernandinha, jehož utěšená rána z hranice šestnáctky proletěla těsně vedle pravé tyče. Na tento projektil by Buffon nedosáhl!

Juventus FC – Manchester City

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 18. Mandžukić (Sandro)

Karty:   35. Fernandinho (MAC), 69. Navas (MAC), 69. Sagna (MAC)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:11. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:12.

Juventus FC: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, P. Pogba, Sandro (78. Evra) – Mandžukić (54. Morata), Dybala (82. Cuadrado).
Náhradníci: Neto – Zaza, Cuadrado, Morata, Rugani, Evra, Lemina.

Manchester City: Hart (81. Caballero) – Sagna, Demichelis, Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho (60. Delph) – Navas, Y. Touré, De Bruyne – Agüero (68. Sterling).
Náhradníci: Caballero – Delph, Kolarov, Sterling, Maffeo, Adarabioyo, Celina.

Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (všichni Německo)